Maarit Talvitie selvisi rajusta kolarista, vaikka päänahka irtosi ja kolme raajaa murtui – luunsirpaleista koottu nainen kävelee jälleen

yle 18:00 12.10

Onnettomuudesta kuntoutumiseen tarvitaan niin herkkyyttä kuin ronskia huumoriakin. Läheisten ja ammattilaisten antama tuki on "puoli hoitoa".


Tiesitkö? Kiekkotähti Aarne Talvitien äiti on Martti Ahtisaaren luottohenkilö

iltalehti 08:51 14.09

Tuija Talvitie on Martti Ahtisaaren perustaman CMI:n toiminnanjohtaja. Jääkiekkoilija Aarne Talvitie palasi sisukkaasti kentälle nuorten maailmanmestaruuskisojen finaaliottelussa – ja luisteli, tai pikemminkin ontui, samalla tiensä suomalaisten sydämeen. Telotusta, nyt jo parantuneesta polvestaan huolimatta hän johdatti joukkueensa maailmanmestaruuteen. Tänään Talvitie on toimittaja Anne Flinkkilän vieraana yhdessä äitinsä, toiminnanjohtaja Tuija Talvitien kanssa. Flinkkilä \& Tastula -keskusteluohjelmaa tulee TV1:ltä.


Kaapo Kakko vai Jack Hughes samaan seuraan? – Nuorten Leijonien sankarikapteeni oli vaikean pohdinnan äärellä ennen draftia: "Hän ansaitsi sen"

MTV 09:12 25.07

Nuorten Leijonien MM-kultajoukkueen kapteeni Aarne Talvitie oli tulisilla hiilillä ennen kesän NHL-draftia. Joko Jack Hughes tai maanmies Kaapo Kakko liittyisi hänet varanneeseen organisaatioon. 


CMI: Al-Taeen tutkintotodistusta ei tarkistettu

yle 23:26 22.07

CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitien mukaan al-Taeen koulutustiedot tulivat esille kuukausi sitten. Silloin tarkastettiin, onko jonkinlaista merkintää siitä, että al-Taeen tutkintotodistus olisi tarkistettu.


CMI:n Tuija Talvitie Hussein al-Taeen vääristelemistä koulutus­tiedoista: ”Nyt julki­tulleet erheet ovat valitettavia”

iltasanomat 19:48 22.07

Sdp:n kansanedustaja Hussein al-Taee työskenteli aiemmin konsulttina CMI:ssä. CMI kertoo, että hän sai työstään paljon positiivista palautetta.


Nuorten Leijonien kapteeni loukkaantui MM-finaalissa, toipuu edelleen vammasta – ”Söin paljon kipulääkkeitä”

MTV 07:32 12.07

Aarne Talvitie loukkasi polvensa kesken alle 20-vuotiaden MM-finaalin vuoden vaihteessa.


2–0-maalin Antti Rinteen sanat Armenia nurin, HIFKn tähtiravurin Kanervan ”valmennuslippis” koki kurdi­ase­veljiensä rinnalta ”Kurdit Nyt puhuvat sotilaat, piinasta Puoliso ja tytär – ”Petimme

Hot topics