Finnairin lento Helsingistä Kittilään joutui palaamaan kentälle - koneessa tekninen vika iltalehti 18:30 01.01

Koneessa oli 96 matkustajaa, jotka siirtyvät toiseen koneeseen Helsinki-Vantaalla. Finnairin lento Helsinki-Vantaalta Kittilään joutui palaamaan maanantaina alkuillasta takaisin lähtökentälle teknisen vian vuoksi. - Noin puolen tunnin jälkeen lähdön kone kääntyi takaisin Helsinkiin. Syynä oli se, että koneessa todettiin tekninen vika. Helsingissä kone voidaan korjata, koska siellä on tarvittavat mekaanikot ja välineet, Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist kertoo.


Kanarian joulutuska: Suomalaiset sulloutuvat vihdoin korjattuun lentokoneeseen - katso, miten kerosiini pulppusi siivestä kiitotiellä iltalehti 18:33 24.12

Epäonniset Las Palmasin lomalaiset viettänevät aattoillan koneessa, sillä koneen pitäisi lähteä kohti kotimaata kello 19 Suomen aikaa eli kello 17 paikallista aikaa. Kyse on arviosta. Finnairin lento jäi Kanarialle vian vuoksi. Kerosiinia valui siivestä solkenaan. Lento saapuu Helsinkiin tämän hetkisen tiedon mukaan kello 2.30 ensi yönä Suomen aikaan. Matka venyy tavallista pitemmäksi, sillä kone tekee välilaskun tankkausta varten. Tiedon vahvisti Finnairin viestinnästä johtaja Päivyt Tallqvist.


Finavia: Lentokaaoksen syynä ei ollut lumisade – matkustajakaaosta puretaan yhä MTV 11:16 13.12

Helsinki-Vantaan lentoasemalla Finnairin lennot ovat kulkeneet aamulla lähes normaalisti, mutta viivästyksiä on vielä odotettavissa eilisen ruuhkan jäljiltä, kertoo Päivyt Tallqvist Finnairin viestinnästä. Hänen mukaansa muutama yksittäinen lento on jouduttu perumaan aamulla.


Jopa 4 500 asiakasta jäi ilman lentoa tiistaina - Finnairin tiedottaja: ”En osaa tällä hetkellä kommentoida päätöksiä korvauksista” iltalehti 09:03 13.12

Pitkät jonot, viivästykset ja peruutukset Helsinki-Vantaan lentoasemalla ovat vielä tänäänkin mahdollisia. Finnairin mediasuhteista vastaava johtaja Päivyt Tallqvist kertoo Iltalehdelle, että suurin syy ruuhkautumiselle on ollut se, että useamman tunnin ajan tiistaina vain yksi Helsinki-Vantaan kiitoradoista oli käytössä. - Meidän toiminnat ja lennot ruuhkautuivat tämän vuoksi aamupäivästä saakka. Iltapäivä on meille kiireisintä aikaa kaukolentojen vuoksi, ja siihen mennessä myöhästymiset alkoivat kasautua niin, että meillä oli todella pitkiä viivästyksiä ja jouduimme myös perumaan useita lentoja, Tallqvist sanoo.


Lumimyräkkä Helsinki-Vantaalla: matkustajat jumiutuivat koneisiin, matkatavaroiden kanssa ongelmia iltalehti 22:09 12.12

Sankka lumipyry Helsingissä on vaikuttanut merkittävästi Finnairin ja muiden lentoyhtiöiden toimintaan tiistai-iltana. Näkyvyys Helsinki-Vantaan kiitotiellä olematon - katso video! Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist kertoo, että sää on aiheuttanut tänään viivästyksiä lennoissa ja muissa toiminnoissa.


Uutiset