Sardinian MM-ralli vauhtiin yleisöpätkällä – suomalaiset kaipaavat onnistumisia yle 19:52 13.06

Rallin MM-kauden jälkimmäinen puolikas starttaa torstaina Sardiniassa. Tallenteen erikoiskokeesta voi katsoa pääkuvaa klikkaamalla.


Katso Paavo Nurmen kisojen tulokset: Topi Raitanen sekä keihäsmiehet Helander ja Kuusela rikkoivat MM-rajan – Junnilalle Suomen ennätys yle 18:51 11.06

Yle Urheilu seurasi Paavo Nurmen kisojen tapahtumia hetki hetkeltä. Tallenteen Turusta voi katsoa pääkuvaa klikkaamalla.


Surullinen video leviää: Katsojat ryhtyivät tappelemaan katsomossa kesken Stanley Cup -finaalin iltalehti 12:16 07.06

Boston Bruinsin isännöi viidettä Stanley Cup -finaalia. Bostonin TD Garden -hallissa pelatussa ottelussa tunnelma tulehtui, kun St. Louis Bluesin voittomaali syntyi tuomarivirheen seurauksena. David Perronin viimeistelemää 2-1-osumaa edelsi Noel Acciarin tyly kampitus, joka jäi tuomareilta jostain syystä viheltämättä. Ilta oli kaikin puolin pannukakku Bruinsin osalta, sillä sosiaalisesta mediasta leviää video katsomotappeluista. Sen on julkaissut Twitter-tilillään muun muassa St. Louis Post-Dispatch -lehden kolumnisti Benjamin Hochman, joka oli saanut tallenteen Brent Pearson -nimiseltä fanilta.


Tunnetut urheilijat antavat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle – katso tallenne iltasanomat 15:11 03.06

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. ISTV näytti kampanjan mediatilaisuuden suorana lähetyksenä, joka on nyt katsottavissa tallenteena.


Kultaleijonilla noin 30?000 ihmisen yleisö Tampereella – katso tästä juhlat tallenteena iltasanomat 22:10 29.05

Ilta-Sanomat seurasi Leijonien MM-kultajoukkueen kansanjuhlaa Tampereella.


pääesikunta kovistelee Ilmavoimilta paljastettiin Hämeenlinnassa ruokapöydässä – soittamaan

Uutiset