KalPa sopimukseen kuuden talentin kanssa – kolme tähyää paikkaa Suomen U18-maajoukkueeseen MTV 15:03 18.04

KalPa on tehnyt sopimuksen kuuden nuoren pelaajan kanssa. Pisimmän sopimuksen allekirjoitti tulevaisuuden puolustajalupauksena pidetty Kim Nousiainen, 17.


Kärppien ykkössentteri ylistää supertalentti Kristian Vesalaista: ”Mielettömän hieno persoona” iltalehti 13:46 17.04

Joukkueiden rasituserot ovat finaalien alkaessa melkoiset. TPS:n suoraan neljällä voitolla kukistanut Tappara on saanut levätä ja latautua viisi päivää pitempään kuin Kärpät, joka lunasti finaalipaikkansa vasta seitsemännessä ottelussa HIFK:ta vastaan. Kärpät piti yhden vapaapäivän, sunnuntain, ja palasi eilen jääharjoituksiin. - On hieno fiilis, että pelit alkavat heti. On mukavaa, kun on koko ajan pelejä, Kärppien ykkössentteri Mikael Ruohomaa vastaa kysymykseen rasituskuormista.


Susan Boyle tekee comebackin vietettyään hiljaiseloa – näin kävi Talent-sensaatiolle supersuosion jälkeen iltasanomat 08:50 17.04

Susan Boylelta tulee tänä vuonna uusi albumi. Edellinen ilmestyi pari vuotta sitten, muttei ollut mikään jättimenestys.


Päihdeongelmien kanssa kamppaillut brittitähti sai ennätyssuuret sakot - rattijuopumuksesta 99 000 euroa iltalehti 21:29 16.04

Palkittu tv-juontaja Ant McPartlin pidätettiin aiemmin keväällä rattijuopumuksesta epäiltynä. Brittitelevisiossa mainetta ja suosiota saavuttanut juontaja Anthony "Ant" McPartlin tuomittiin maanantaina muhkeisiin sakkoihin rattijuopumuksesta. Britain's Got Talent -ohjelmasta tuttu 42-vuotias tv-kasvo sai maksettavakseen mukaan 86 000 punnan eli 99 400 euron rapsut. Ajokieltoa mies sai reilut puolitoista vuotta.


Norjassa kasvaa pelottavan kova hiihtotalentti: nimettiin jo uudeksi Therese Johaugiksi - ”Hän on uskomattoman hyvä” iltalehti 11:13 12.04

Norjan naishiihtohuipulle odotetaan uutta tähteä. Norjassa jysähti huhtikuun alussa suuren luokan hiihtouutinen, kun naishiihdon pitkäaikainen hallitsija Marit Björgen ilmoitti päättävänsä hiihtouransa. 15-kertaisen olympiamitalistin ja 26-kertaisen MM-mitalistin lopettamista paikkaa jollakin tavalla se, että Therese Johaugin 18 kuukauden mittainen kilpailukielto päättyy ensi viikolla.


Nyt on Nordiksella mekkalaa - HIFK:n supertalentti Miro Heiskanen näytti laukauksen laatua iltalehti 19:19 05.04

Kärpät-HIFK-välieräsarjan toinen ottelu on vauhdissa Helsingin Jäähallissa. IFK voitti tiistaina Oulussa 4-1. Vaikka se oli välierien avausottelu, peli jäi tunnetasolla ja intensiteetiltään vajaaksi - etenkin Kärpiltä. Yleisömääräkin oli pettymys, 4447. Torstai-ilta Nordenskiöldinkadulla on toista maata. Tunnetusti äänekkäät IFK-fanit kannustavat omiaan kunnon volumella.


3 syytä, jotka saavat hyvät työntekijät ottamaan loparit - vaikka he muuten haluaisivat jäädä iltalehti 11:10 31.03

Hyvät työntekijät haluavat kehittyä työssään. Suuryritysten konsultointiin erikoistuneen TalentSmartin perustaja Travis Bradberry sanoo, että on melko uskomatonta, kuinka usein johtajat valittavat sitä, että heidän parhaat työntekijänsä lähtevät. Bradberryn mukaan heillä on syytäkin valittaa, sillä harva asia on niin häiritsevää ja kallista kuin työntekijöiden lähteminen. Johtajilla on Bradberryn mukaan tapana syyttää vaihtuvuudesta kaikkea mahdollista auringon alla, vaikka he jättävät huomioimatta ydinasian: ihmiset eivät jätä töitä, he jättävät johtajat.


Ex-malli Heidi Klum, 44, vahvisti suhteen 16 vuotta nuorempaan rokkariin julkisella suudelmalla iltalehti 13:55 27.03

Tätä ennen Heidi Klum seurusteli itseään 13 vuotta nuoremman taidekauppiaan kanssa. Ex-supermalli Heidi Klum, 44, on löytänyt uuden rakkauden rokkari Tom Kaulitzista, 28. Pariskunta vahvisti suhdehuhut sunnuntaina iltapäivällä, kun he kuhertelivat kaikkien nähden Heidin tähdittämän America's Got Talent -ohjelman kuvaustauolla.


Alma Media yhdistää liiketoimintojaan: Iltalehden vastaava päätoimittaja Kari Kivelä uuden yksikön johtoon iltalehti 09:00 21.03

Alma Media yhdistää uutis- ja lifestylepalveluja tuottavan Alma News & Life sekä alueelliseen ja paikalliseen medialiiketoimintaan keskittyneen Alma Regions -liiketoimintasegmentit 1.4.2018 alkaen. Yhdistymisen jälkeen Alma Medialla on kolme liiketoimintasegmenttiä: digitaalisten markkinapaikkojen ja rekrytointiliiketoiminnan Alma Markets, talousmedian ja ammattilaisille sekä yrityksille suunnattujen palveluiden tarjoaja Alma Talent ja kuluttajamedialiiketoimintaan keskittyvä uusi yksikkö. Uuden liiketoimintayksikön vuoden 2017 pro forma liikevaihto oli 151 miljoonaa euroa ja pro forma oikaistu liikevoitto 16,6 miljoonaa euroa. Vuonna 2017 digitaalisen liiketoiminnan osuus segmentin liikevaihdosta oli 22 prosenttia. Uuden liiketoimintayksikön henkilöstömäärä on noin 600 vakituista kokopäiväistä henkilöä ja noin 770 osa-aikaista lehdenjakajaa.


- ”Joku vähän 6 tiukkaa Ässien hyökkäystä epäilty eivät haisee mädille kananmunille jäätelöissä jäätyi jää” kuittailee Twitterissä lopetettiin, omistajalle nousua Orpo ”Ei ole puolustajasta – ei Rautakorpi "Tuohon ansaan saivat tietää olevansa tehdä ”ruohot” ja Torvinen luopui erouhkauksesta yhdellä taholla ”kohtaa vakavat seuraukset”

Uutiset