Ministeri Antti Kaikkoselle uusi koti - muuttaa paritaloon yksin

iltalehti 14:19 18.09

Puolustusministeri Antti Kaikkonen on tehnyt asuntokaupat. Puolustusministeri Antti Kaikkosen ja Satu Taiveahon erottua he laittoivat yhteisen omakotitalonsa myyntiin. Nyt Antti on löytänyt itselleen uuden kodin. Hän muuttaa loppusyksystä paritaloasuntoon Tuusulan Rantatien varrelle.


Antti Kaikkosen ja Satu Taiveahon yli puolen miljoonan euron huvila odottaa yhä ostajaansa –Kaikkonen haluaa eroon tuntikausien ruohonleikkuusta: ”Jotakin jo kiikarissa”

iltalehti 05:30 19.07

Antti Kaikkonen haluaa jäädä asumaan Tuusulaan. Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) ja hänen entinen puolisonsa Satu Taiveaho myyvät Tuusulan Rusutjärvellä sijaitsevaa järvenrantahuvilaansa. Pari erosi viime syksynä, ja Kaikkonen jäi asumaan huvilaan. 128 neliön asunnon on myyntihinta on Etuovi.com:issa 595 000 euroa. Tilalla on kokoa yli 8000 neliömetriä. Taiveaho ja Kaikkonen ostivat asunnon vuonna 2016, ja se vaati suuren remontin.


Satu Taiveahosta eronnut liikemies Marko kommentoi yllätyseroa somessa: "Yhteinen polku oli liian raskas kulkea pidemmälle"

mtv 12:22 14.07

Keväällä uutisoitiin ex-kansanedustaja Satu Taiveahon löytäneen rinnalleen uuden rakkaan, Marko Torppalan. Taiveaho kertoi eilen Facebookissa suhteen olevan ohi ja nyt myös Torppala kommentoi somessa eroa.


Satu Taiveahon ex-kulta Markolta koskettava erotilitys – rakkaus ei kadonnut: ”Polku oli liian raskas...”

iltalehti 11:52 14.07

Satu Taiveahon entinen miesystävä Marko Torppala on kommentoinut eroa Facebookissa. Satu Taiveahon ja hänen entisen miesystävän Marko Torppalan suhde on päättynyt. Iltalehti kertoi Sadun Facebook-päivityksestä, jossa hän kertoi erosta.


Satu Taiveahon Marko kommentoi nyt parin eroa – ”Toivon hänelle kaikkea hyvää”

iltasanomat 10:20 14.07

Satu Taiveaho paljasti lauantaina eronneensa Marko-rakkaastaan. Nyt Marko Torppala jakaa Facebookissaan kauniit sanat eroonsa liittyen.


Satu Taiveahon ja Marko-rakkaan suhde päättyi – puhuivat rakkaudestaan haastatteluissa vain reilu kuukausi sitten: "Itken pientä koiranpentuani vasten"

mtv 14:39 13.07

Huhtikuun lopulla uutisoitiin ex-kansanedustaja Satu Taiveahon löytäneen rinnalleen uuden rakkaan. Nyt Taiveaho kertoo Facebookissa suhteen olevan ohi.


Kotiliesi: Satu Taiveahon uutta kotia koristaa valtava pahvikuva ex-mies Antti Kaikkosesta - uusi rakas ei ole moksiskaan

iltalehti 10:09 04.07

Satu Taiveaho kertoo Kotiliedessä, tiedostavansa, ettei moni mies kestäisi niin läheistä ystävyyttä vanhaan kumppaniin kuin hänen uusi rakas Markonsa. Ex-kansanedustaja, toiminnanjohtaja Satu Taiveaho ja nykyinen puolustusministeri Antti Kaikkonen ilmoittivat yllättäen erostaan syyskuussa. Pari ehti olla naimisissa kymmenen vuotta. Vuoden lopussa Taiveaho sekä perheen sijaislapset, 6-vuotias tyttö ja 5-vuotias poika muuttivat Riihimäelle omakotitaloon. Kaikkonen ja perheen kissat jäivät asumaan Tuusulaan parin vanhaan kotiin, joka laitettiin sittemmin myyntiin.


Keski-Uusimaa: Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho laittoivat yhteisen kodin myyntiin - järvenrantatalo maksaa satojatuhansia

iltalehti 22:24 12.06

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) on laittanut kotinsa myyntiin. Antti Kaikkosen ja hänen entisen puolisonsa Satu Taiveahon kotitalo Tuusulan Rusutjärvellä on nyt myynnissä. Asiasta kertoo Keski-Uusimaa. Kaikkonen on asunut talossa yksin hänen ja Taiveahon avioliiton päätyttyä. Pariskunta erosi syksyllä 2018. –?Myyntipäätös on Sadun ja minun yhteinen, Kaikkonen vahvistaa lehdelle.


Me Naiset: Satu Taiveahon toimitusjohtajarakas tapasi ex-mies Antti Kaikkosen – kun auto lähti pihasta, Sadun puhelimeen kilahti tekstiviesti

iltasanomat 09:53 23.05

Satu Taiveaho vei uuden rakkaansa tapaamaan entistä puolisoaan, kertoo Me Naiset.


Me Naiset: Satu Taiveaho esitteli uuden rakkaansa nopeasti ex-miehelleen Antti Kaikkoselle: ”Hyväksyntä tuntui tosi hyvältä”

iltalehti 09:43 23.05

Satu Taiveaho kertoo Me Naisissa, että miehet tapasivat lastenhakureissun yhteydessä. Satu Taiveaho kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hänen entinen miehensä Antti Kaikkonen on tavannut Taiveahon uuden kumppanin Marko Torppalan. Miehet tapasivat, kun Satu ja Marko olivat luontoretkellä Nurmijärvellä, lähellä Sadun ja Antin vanhaa kotia. Lapset olivat tuolloin Antin luona Tuusulassa. Taiveaho kertoo lehden haastattelussa, että hän tarjoutui hakemaan lapset samalla reissulla, jotta Antin ei tarvitsisi erikseen ajaa Riihimäelle. – Jatkoin keskustelua kysymällä varovasti, haittaisiko se, että mukanani on mies, jolla on omia lapsia ja joka on muutenkin tosi kiva. Antti vastasi hetken mietittyään, että ei kai siinä mitään, Taiveaho kertoo Me Naisille.


Me Naiset: Satu Taiveaho esitteli uuden rakkaansa nopeasti ex-miehelleen: ”Antin hyväksyntä tuntui tosi hyvältä”

iltalehti 09:43 23.05

Satu Taiveaho kertoo, että miehet tapasivat lastenhakureissun yhteydessä. Satu Taiveaho kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hänen entinen miehensä Antti Kaikkonen on tavannut Taiveahon uuden kumppanin Marko Torppalan. Miehet tapasivat, kun Satu ja Marko olivat luontoretkellä Nurmijärvellä, lähellä Sadun ja Antin vanhaa kotia. Lapset olivat tuolloin Antin luona Tuusulassa. Taiveaho kertoo lehden haastattelussa, että hän tarjoutui hakemaan lapset samalla reissulla, jotta Antin ei tarvitsisi erikseen ajaa Riihimäelle. – Jatkoin keskustelua kysymällä varovasti, haittaisiko se, että mukanani on mies, jolla on omia lapsia ja joka on muutenkin tosi kiva. Antti vastasi hetken mietittyään, että ei kai siinä mitään, Taiveaho kertoo Me Naisille.


Atria Helsingin ytimessä on ilmastokokouksessa puhunut presidentti johtaneen kannanottonsa ja TUTOssa nollapalkalla ? Viranomainen varoittaa älä

Hot topics