Muotisuunnittelija Ritva-Liisa Pohjalainen, 68, nousi yllätyssuosioon Kiinassa: ”Täytyy yrittää pitää jalat maassa” iltasanomat 13:09 17.06

Muotisuunnittelijana tunnettu Ritva-Liisa Pohjalainen, 68, istuutui kymmenen vuotta sitten ammattikorkeakoulun penkille. Nyt hän tekee uutta uraa lasitaiteilijana – ja otti pankista lainaa järjestääkseen näyttelyn Kiinassa.


Presidentti Niinistö närkästyi muotokuvansa piiloviestistä: ”Outoja perusteluja” uusisuomi 17:25 06.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää muotokuvansa tekemiseen osallistuneen taiteilijan perusteluja valinnoilleen outoina. Niinistö kommentoi asiaa tänään Politiikan toimittajien yhdistyksen tilaisuudessa.


Niinistö närkästyi muotokuvansa piiloviestistä – moittii taiteilijan ”outoja perusteluja” uusisuomi 17:25 06.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää muotokuvansa tekemiseen osallistuneen taiteilijan perusteluja valinnoilleen outoina. Niinistö kommentoi asiaa tänään Politiikan toimittajien yhdistyksen tilaisuudessa.


Niinistö närkästyi muotokuvansa piiloviestistä: ”Outoja perusteluja – olisi voinut kysyä minulta” uusisuomi 17:25 06.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää muotokuvansa tekemiseen osallistuneen taiteilijan perusteluja valinnoilleen outoina. Niinistö kommentoi asiaa tänään Politiikan toimittajien yhdistyksen tilaisuudessa.


Presidentti Niinistö närkästyi muotokuvansa yllätyksestä: ”Tekijän perustelut luvalla sanottuna vähän oudot” iltasanomat 17:19 06.06

Presidentti Sauli Niinistö ei pidä muotokuvaansa afgaanipakolaisen posken tuoneen taiteilijan ratkaisulleen antamista perusteluista.


Jo on taitava maskeeraaja! Nainen meikkaa kasvoistaan Mona Lisan jopa luustoa myöten iltalehti 21:44 28.05

Meikkaaminen on oma taiteenlajinsa. Instagramissa ihmetystä herättää erään meikkitaitelijan uskomaton taidonnäyte. Instagram-käyttäjä Yuya Mika on julkaissut tilillään videon, jossa hän meikkaa kasvonsa Leonardo da Vincin kuuluisan taulun, Mona Lisan kasvoiksi. Taiteilijan ja Mona Lisan kasvot ovat lähtötilanteessa hyvin erinäköiset, mutta Mika loihtii taidokkaasti meikkejä käyttäen kasvoilleen hyvin samanlaiset piirteet kuin mitä Mona Lisalla on. Varjostuksia ja erilaisia peiteaineita käyttäen Mikan kasvojen luustokin vaikuttaisi muuttuvan, sillä hänen poskipäänsäkin näyttävät toisenlaisilta.


Sara Forsberg pyytää apua: ”Minulla ei ole yhtään keikkaa koko kesänä” iltalehti 21:59 27.05

Sara Forsberg kirjoittaa Twitterissä, miten hänellä ei ole yhtään buukattua keikkaa tänä kesänä. Kielinaisena tunnettu Sara Forsberg kirjoittaa Twitterissä kurjasta tilanteestaan. - Minulla ei ole yhtään buukattua keikkaa koko kesänä. Kuunnelkaa ihmiset musiikkiani, pyydän, taiteilijanimeä Saara käyttävä Forsberg kirjoittaa. Forsberg on saanut tviittiinsä runsaasti tsemppaavia kommentteja, joissa häntä toivotaan esiintymään eri paikkakunnille.


Terrorismia sanoituksissaan ihannoiva rap-artisti on paennut Espanjasta - sai sanoituksista yli kolmen vuoden vankeustuomion MTV 22:29 25.05

Espanjalainen rap-laulaja Josep Miquel Arenas, taiteilijanimeltään Valtonyc on paennut ulkomaille välttääkseen hänelle määrätyn kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion. Asiasta kertoo El Pais -sanomalehti.


Nainen valmistaa karmivia leluja - julkkikset innoissaan, asiakaslistalla Alice Cooper iltalehti 20:26 25.05

Yhdysvaltalaisen kauhupehmoleluja loihtivan naisen kädentaidot ovat vakuuttaneet muun muassa rokkari Alice Cooperin. Kauhufani Asia Eriksen, 34, valmistaa iljettäviä nukkeja ja pehmoleluja, WerePupseja. Hän käyttää taiteilijanimenään Tohtori Baxteria. Nukkemaisilla oliloilla on sekä ihmislapsen että suden piirteitä, mutta toisin kuin pehmolelut yleensä, nämä eivät ole hellyttäviä. Nukeilla voi olla vaikkapa kiiluvat silmät ja irvistävä ilme. Ne ovat myös hyvin aidon näköisiä, ikään kuin tällainen oma lajinsa olisi olemassa. Yhden nuken tekoon taiteilijalta kuluu aikaa viikosta kuukausiin riippuen nuken yksityiskohdista. Netissä naisen nuket ovat herättäneet niin suuresti kiinnostusta, että hän on ottanut tuotetilauksia vastaan jopa vuoden päähän pitkän jonon vuoksi.


Sauli Niinistön virallisesta muotokuvasta löytyy turvapaikanhakija iltasanomat 16:01 23.05

Valokuvataiteilijan mallina ollut afganistanilainen Sadiq Bahrooz toivoo, että kun ihmiset katsovat muotokuvaa, he muistaisivat myös pakolaiset.


Sini Ariellin ensimmäinen äitienpäivä - vaikeuksien kautta iloon: ”Maailman paras fiilis olla äiti!” iltalehti 15:19 13.05

Sini Ariell heräsi äitienpäivän aamuna ihanaan yllätykseen. Pin up -mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä. Hänen ja aviomies Stuart Bondsin Penny-tytär syntyi seitsemän ja puoli kuukautta sitten. Australiassa asuva Sini ei ole peitellyt kivistä tietään vanhemmuuteen. Hän on kertonut julkisuudessa niin lapsettomuusdiagnoosistaan kuin siitäkin, miten kaikesta huolimatta alkunsa saanut raskaus ajoi parisuhteen myllerrykseen. Ja kun lapsi vihdoin syntyi, äitiys ei ollut pelkkää ruusuilla tanssahtelua.


Tangon ikitähden tarinasta tehtiin rehellinen musikaali – elämässä vaiettuja varjopuolia: Taiteilijan runsas alkoholinkäyttö esillä iltasanomat 19:01 12.05

Porissa on koko kevään esitetty täysille saleilla musikaalia, joka kertoo suomalaisen tangon ikitähden Eino Grönin elämästä varjopuolineen. Niin suursuosiosta, liian kosteasta taiteilijaelämästä kuin vaimon muistisairaudestakin.


Anna Abreu kertoo Suomen antamat viisupisteet iltalehti 12:44 10.05

Abreu aikoo puhua portugalia. Laulaja Anna Abreu, nykyiseltä taiteilijanimeltään ABREU, kertoo Euroviisujen finaalissa Suomen antamat pisteet. Abreu riemuitsee pestistään:


Yle: Anna Abreu kertoo Suomen antamat viisupisteet iltalehti 11:07 10.05

Abreu aikoo puhua portugalia. Laulaja Anna Abreu, nykyiseltä taiteilijanimeltään ABREU, kertoo Euroviisujen finaalissa Suomen antamat pisteet. Ylen haastattelema Abreu riemuitsee pestistään:


Kat Von D on raskaana – esikoinen syntyy jo tänä vuonna stara 22:00 09.05

Tatuointitaiteilijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä tunnetuksi tullut Kat Von D meni


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 09.05

Tatuointitaiteilijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä tunnetuksi tullut Kat Von D meni


Tatuointitähti Kat Von D odottaa ensimmäistä lastaan - lapselle isän taiteilijanimi iltalehti 14:32 09.05

Suomessa vieraillut tatuointitähti meni naimisiin helmikuussa. Nyt hän odottaa ensimmäistä lastaan. Helmikuussa muusikkomiehensä Leafar Seyerin kanssa naimisiin mennyt Kat Von D,36, odottaa esikoistaan. Sukupuoleltaan pienokainen on poika. Asia selvisi, kun Kat julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa aviomiehensä kanssa. Kuvan yhteyteen oli kirjoitettu pienokaisen sukupuoli. Myös Leafar julkaisi saman kuvan Instagram-tilillä. Kuvan yhteydessä on paljastettu myös tulevan lapsen nimi. Leaferin oikea nimi on Rafael, mutta poika tulee saamaan isänsä taiteilijanimen Leaferin, joka on käännös muusikon nimestä.


Mies raiskasi striptease-tanssijan – jatkoi tekoa 40 minuuttia, kunnes sivullinen pääsi heittämään alastoman raiskaajan vaatteet kadulle MTV 18:27 07.05

Mies raiskasi muun muassa striptease-taiteilijana työskennelleen naisen Helsingissä sijaitsevassa erotiikan alan liikkeessä.


Samuli Edelmannin avioliitto päättyi eroon 19 vuoden jälkeen: ”Näin kävi” iltalehti 14:28 07.05

Samuli Edelmann kommentoi Iltalehdelle vähäsanaisesti avioeroaan. Kansan rakastaman taiteilijan avioliitto tuli tiensä päähän huhtikuussa, kun pari jätti yhteisen avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen. Samuli Edelmann, 49, on pysytellyt julkisuudessa hyvin vaitonaisena yksityiselämästään. Tälläkään kertaa Edelmann ei halua avata yksityiselämänsä käänteitä.


huonoa johtamista ja Kokkolan rikkivuoto päässyt Jari Aarnio perinnölle ilmestyi uusi sivua – Krista tasoitti kummallisella tekee Räikkösen työilmapiiriä – hallituksen vapaudessa ”Olen jo – ihmisiä ammuttiin

Uutiset