Rahoiksi e-urheilulla – suomalaistähden huippuvuosi toi myös lähes miljoonamätkyt!

MTV 10:05 04.11

Topias Taavitsainen oli parhaiten ansainnut e-urheilija Suomessa vuonna 2018. 


Marita Taavitsainen muistelee lämmöllä Tanssii Tähtien Kanssa -kokemustaan: "Opin sen, että..."

mtv 19:02 25.10

Laulaja Marita Taavitsainen kertoi MTV Uutisille, mitä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma opetti hänelle.


Milana Misic juontaa uutta musiikkiohjelmaa – ihmettelee tietyn genren sorsimista tv:ssä: ”Iskelmä vihdoin esiin”

iltasanomat 14:15 04.10

Milana Misic juontaa musiikkipainotteista Soiva postikortti -sarjaa, jonka avausjaksossa on vieraana Marita Taavitsainen. Milana on ilahtunut saadessaan esiin musiikkigenreä, jota vieroksutaan tv:ssä.


Kommentti: Jesse Vainikka ja Topias Taavitsainen ovat Suomelle arvokkaampia kuin NHL-kiekkoilijat

yle 20:24 25.08

Tukholman Globenissa päästään kenties ensi vuonna jälleen juhlimaan suomalaisten maailmanmestaruutta.


Jesse Vainikka ja Topias Taavitsainen toiseen peräkkäiseen Dota 2:n maailmanmestaruuteen – joukkueelle napsahti noin 14 miljoonan euron potti

MTV 16:06 25.08

Jesse "JerAx" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen juhlivat toisen kerran peräkkäin Dota 2 -pelin maailmanmestaruutta. Suomalaisten edustama OG kaatoi loppuottelussa Team Liquidin erin 3-1.


Uskomatonta! Jesse "JerAx" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen voittivat toisen peräkkäisen Dota 2 -maailmanmestaruuden

yle 15:33 25.08

Suomalaisten edustama OG voitti turnauksen loppuottelussa Team Liquidin erin 3-1.


Katso suorana: Jesse "JerAx" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen pelaavat Dota 2:n maailmanmestaruudesta!

yle 10:58 25.08

Kiinan Shanghaissa pelattavan turnauksen voittaja kuittaa palkintorahoina yli 13 miljoonan euroa.


Jesse "JerAx" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen pelaavat paikasta kolmen parhaan joukossa – katso suorana Yle Areenassa ja Twitchissä

yle 04:55 22.08

Jesse "JerAx" Vainikan ja Topias "Topson" Taavitsaisen OG kohtaa iltapäivällä Evil Geniusesin.


Kaikkien aikojen suurin e-urheiluturnaus The International alkaa Shanghaissa – yltävätkö suomalaiset historialliseen hattutemppuun?

yle 07:00 15.08

Lasse "Matumbaman" Urpalainen, Jesse "JerAx" Vainikka ja Topias "Topson" Taavitsainen jahtaavat tänään alkaneessa turnauksessa ensimmäisen tuplavoittajan titteliä.


Marita Taavitsaisen koira hurmaa Instagramissa - kesäisempää ilmestystä saa hakea

iltalehti 22:24 11.07

Marita Taavitsainen on jakanut Instagram-sivullaan useita kuvia reippaasta koirastaan. Laulaja Marita Taavitsainen on virittäytynyt kesätunnelmaan koiransa kanssa. Tuoreessa kuvassa koira on päässyt suppilaudan päälle. Pommi-koira seisoo tyytyväisenä laudalla ja katselee kuvaa ottavaa omistajaansa. Näet kuvan halutessasi myös täältä.


Marita Taavitsainen myöntää rakkauden 15 vuotta nuorempaan Pasiin Hymyssä: ”Olemme suhteessa tosissamme”

iltalehti 18:07 27.06

Iskelmätähti tapasi uuden rakkaansa Kanarialla viime keväänä, kertoo Hymy. Laulaja Marita Taavitsainen, 50, erosi aviomiehestään Tomi Natrista viime vuonna. Nyt Taavitsainen myöntää vihdoin Hymy-lehdelle, että suhde 15 vuotta nuorempaan Pasiin on totta. Deittailut ja sinkkupuheet ovat nyt historiaa. – Olemme suhteessa tosissamme. En ole suhteessa vain sen takia, että minulla on joku, Marita sanoo lehdessä.


Marita Taavitsainen ja ex-mies ratkovat yhä lastensa huoltajuutta: "Isommat kysymykset ovat avoinna"

iltalehti 06:22 23.05

Laulaja Marita Taavitsainen erosi vuosi sitten miehestään. Lapset asuvat hänen kanssaan Hyvinkäällä ja näkevät isäänsä lomilla. Kun muut valmistautuvat kesälomiin, laulaja Marita Taavitsaisen, 50, työkiireet ovat vasta alkamassa. Lauantaina hän aloittaa tanssilavakauden, lisäksi hän on mukana kahdessa kesäteatterinäytelmässä, Taaborin kesäteatterin Tuhkimossa ja Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmässä. – Työmaani moninkertaistuu aina kesällä ja olen yrittänyt nyt ladata akkuja. Olen aina rakastanut tätä työtä, ja nykyään rakastan ehkä vielä enemmän, kun on tullut perspektiiviä elämään. Ei ole itsestäänselvyys, että saa laulaa ja on töitä ja keikkoja, vuoden 1995 tangokuningatar jutteli Ylen Hyvä yleisö -ohjelman kuvauksissa keskiviikkona.


EM-haave jää on miettinyt

Hot topics