Oikeuskansleri Pöysti Ylellä: Sote-valmistelussa tehty paljon hyvää, virheistä opittu iltalehti 11:53 13.01

Oikeuskansleri Tuomas Pöysti korostaa, ettei sote-uudistuksen tarve ole kadonnut mihinkään. Aiemmin sosiaali- ja terveysuudistuksen (sote) keskeisenä virkamiehenä toiminut, tuore oikeuskansleri Tuomas Pöysti uskoo sote-uudistuksella olevan hyvät mahdollisuudet onnistua. - Valmistelussa on tehty paljon hyvää. Virheistä on opittu. On hyviä mahdollisuuksia nykytilannetta parantavaan uudistukseen, sanoi Tuomas Pöysti Ylen TV1:n Ykkösaamussa.


Järven tarina keräsi hurjan määrän väkeä television ääreen: yli miljoona katsojaa! iltalehti 17:43 05.01

Suomen kaikkien aikojen katsotuin dokumenttielokuva jatkoi suosiotaan elokuvateattereiden jälkeen myös televisiossa. Luontoelokuva Järven tarina on kerännyt huiman suosion paitsi elokuvateattereissa, myös televisiossa. Vuoden viimeisellä viikolla YLE TV1:llä esitetty Järven tarina keräsi yli miljoona katsojaa (1 031 000). Sen lisäksi samalla viikolla YLE TV1:n ohjelmista miljoonan katsojan rajan ylitti vain YLE Uutiset.


Syövästä toipunut Jouko jätti lihan syömisen nähtyään salamipitsan jämät avannepussissaan iltalehti 07:37 13.12

TV1:n Akuutissa selvitetään, voiko ruokavaliolla estää sairauksia tai lievittää niiden oireita. Akuutissa tutustutaan espoolaiseen Jouko Niemiseen. Hän on muuttanut ruokavalionsa täysin saatuaan diagnoosin paksusuolen ja peräsuolen syövästä vuonna 2015. Mies söi ennen runsaasti prosessoitua punaista lihaa. Niemisellä oli avanne seitsemän kuukauden ajan, jotta suolisto tervehtyisi. Loppu lihan syömiselle tuli, kun hän näki, millaista jälkeä salamipitsasta tuli hänen avannepussiinsa.


Katso tästä itsenäisyyspäivän tv-aikataulu! iltalehti 06:13 06.12

Ohjelmaa on tarjolla keskipäivästä keskiyöhön. Satavuotiasta Suomea juhlitaan koko päivä. Ohjelmisto käynnistyy Yle Areenassa, jossa seurataan Karjalan lennoston Kuopiossa järjestämää itsenäisyyspäivänparaatia suorana kello 11.50 ja 13.10. TV1:n puolella näytetään kooste kello 17.08.


RKP:n Henriksson Ylellä: Sote pitäisi peruuttaa - ”Kyllähän pakka on aivan sekaisin” iltalehti 13:49 25.11

RKP:n puheenjohtajan mielestä sote pitäisi peruuttaa. Oppositiopuolue RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson sanoo, että sote-uudistuksesta on tulossa Juha Sipilän (kesk) hallituksen "kipukynnys". - Myös keskustan kenttä on nousemassa kapinaan omaa johtoaan vastaan. Tässä on suuri vaara, että säästötavoitteet eivät tule toteutumaan. Myös tietojärjestelmät ovat suuri kysymysmerkki. Kyllähän pakka on aivan sekaisin, Henriksson arvioi Ylen TV1:n Ykkösaamussa.


Uutiset