Stubb Ylellä: Välit Niinistöön kunnossa, yksi asia saisi vetäytymään kärkiehdokaskisasta MTV 15:23 13.10

Euroopan kansanpuolueen EPP:n kärkiehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin pyrkivä Alexander Stubb vieraili tänään aamulla Ylen TV1:n Ykkösaamu-ohjelman haastattelussa. Stubb painotti lähtevänsä haastajana kisaan, jonka voittaja on vahvoilla Euroopan komission johtoon.


Juhani Tamminen vieritti Ylellä syyn kohurehtorin potkuista medialle ja kuntapäättäjille: "Sympatia on hänen puolellaan" MTV 21:03 21.09

Ylen TV1:n Sannikka & Ukkola -ohjelmassa haastateltiin tänään aiemmin tällä viikolla potkut saanutta rehtori Tuomo Pesosta. Kärsämäen kunta hyllytti Pesosen viime viikolla, kun hänen seksuaalista häirintää käsittelevät kommenttinsa tulivat julkisuuteen Ylen MOT:n jutussa.


Sipilä perustelee nyt kohulausuntoaan luvuilla: "Suurimmalla osalla ei ollut perusteita saada turvapaikkaa Euroopassa" MTV 17:10 03.09

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) aiheutti kohun, kun hän väitti Yle TV1:n Ykkösaamun haastattelussa, että suurin osa turvapaikanhakijoista oli liikkeellä taloudellisten syiden takia. Samassa haastattelussa Sipilä ehdotti, että pakolaismäärän voisi tuplata.


Sipilä perustelee nyt kohulausuntoaan luvuilla: ”Suurimmalla osalla ei ollut perusteita saada turvapaikkaa Euroopassa” MTV 17:10 03.09

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) aiheutti kohun, kun hän väitti Yle TV1:n Ykkösaamun haastattelussa, että suurin osa turvapaikanhakijoista oli liikkeellä taloudellisten syiden takia. Samassa haastattelussa Sipilä ehdotti, että pakolaismäärän voisi tuplata.


Pääministeri Sipilä Ylelle: Suomen pakolaiskiintiön voisi tuplata MTV 13:21 01.09

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo Yle TV1:n Ykkösaamussa, että Suomen tulisi lisätä kehitysapunsa määrää.


Pokka pitää -uusinnat saivat osan katsojista takajaloilleen: ”Että Yle edes kehtaa!” iltalehti 06:41 30.05

Osa katsojista on sitä mieltä, että legendaarinen Pokka pitää on tullut tiensä päähän. Hyacinth Bucket Richard-miehineen ja Onslow-lankoineen palasi ruutuun viime viikolla. Pokka pitää ponkaisi heti kanavansa katsotuimpien ohjelmien joukkoon. Vaikka brittikomedia on esitetty lukuisia kertoja aiemminkin, nousevat katsojaluvut aina vain 400 000 korville. Ainoastaan Kettu on TV1:n sarjoista suositumpi 492 000 silmäparillaan. Taakse jäävät muun muassa Arto Nyberg ja Kriminalisti.


Ulosotossa olevat suomalaiset miljonäärit tänään tv:ssä - tuomittu myös talousrikoksista iltalehti 09:08 28.05

Ulosotetut miljonäärit ovat tänään TV1:n MOT-ohjelman aiheena. Puoli miljoonaa suomalaista joutuu vuosittain ulosottoon. Tutkivan journalismin MOT-ohjelmassa TV1:llä tavataan heistä tänään kaksi. Molemmat ovat talousrikoksista tuomittuja miljonäärejä. Peter Fryckman on julkisuudestakin tuttu. Hänen kujanjuoksunsa alkoi 1980-luvun pankkisodasta. Ulosotossa Fryckmanilla on lähes neljä miljoonaa euroa.


Hitiksi osoittautunut draama alkaa tänään: Sulhanen jää kiinni rysän päältä iltalehti 07:29 25.05

Sarjauutuudessa ollaan Dublinissa, jossa Taran elämä menee uusiksi. TV1:n uusi draamasarja Näytön paikka käynnistyy, kun korttitalo romahtaa. Korttitalo kuuluu Dublinissa asuvalle asianajaja Tara Raffertylle, joka työskentelee arvostetussa Dunbarin & Callowayn lakitoimistossa ja on menossa naimisiin elämänsä miehen, Ericin, kanssa. Paitsi että tämä Eric Dunbar ei olekaan unelmien täyttymys. Hän jää rysän päältä kiinni toisen naisen kanssa ja vieläpä Taran polttari-iltana. Tilanteesta tekee entistäkin kamalamman se, että sängystä löytyvä Caroline on sekä Taran että Ericin kollega Ericin isän omistamassa firmassa.


Pressiklubi-ohjelma loppuu - uusi ajankohtaisohjelma Sannikka & Ukkola aloittaa syksyllä iltalehti 09:40 03.05

Pressiklubin viimeinen jakso nähdään perjantaina 25. toukokuuta. Yle TV1:n perjantai-ilta uudistuu, kun uusi ajankohtaisohjelma Sannikka & Ukkola aloittaa syksyllä 2018. Samalla Pressiklubin kuluva kevätkausi jää ohjelman viimeiseksi. Uudessa ohjelmassa käsitellään viikon tärkeimmät puheenaiheet ja tavataan mielenkiintoisimmat vieraat. Ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä käsitellään ohjelmassa erilaisista ja yllättävistäkin näkökulmista.


Muistatko Winnetoun? Kirjojen ja elokuvien sankarin oikea tarina tänään tv:ssä iltalehti 08:57 09.04

Mato-topea eli Neljää karhua pidetään Winnetoun esikuvana. Hopeapyssyä mukanaan kantava Winnetou on suomalaisillekin tuttu apassi-päällikkö. Häntä on kuvailtu Karl Mayn kirjoissa, ja myöhemmin myös elokuvissa ja sarjakuvissa, jaloksi villiksi. Vaikka mescaleroihin kuuluva Winnetou onkin kuvitteellinen hahmo - yhtä lailla kuin Old Firehand ja Old Shatterhandkin -, ovat innoituksena toimineet tosielämän tapahtumat. Niistä kertoo TV1:n Historia-dokumentti Prinssi ja intiaanipäällikkö.


kiekkomiehet myymisen nykymaailmassa selvittivät jääkiekon menestyksen Stubbia EPPn kärkiehdokkaaksi tappoi 11

Uutiset