Don Cherry vähäsanaisena potkuistaan – sai hurjan työtarjouksen Venäjältä – ”Analyytikko voi puhua mitä tahtoo”

iltalehti 11:45 12.11

Don Cherryn kommentit olivat Sportsnetille liikaa. Kanadan tunnetuimpiin tv-kasvoihin kuuluva Don Cherry sai maanantaina potkut Sportsnetiltä. 85-vuotias tv-persoona veti Coach’s Corner -ohjelmaa yli 30 vuotta. Viikonloppuna vietettiin ensimmäisen maailmansodan veteraanien ja kaatuneiden muistopäivää. Cherry syytti Kanadan maahanmuuttajia siitä, etteivät he arvosta maan sotaveteraaneja. TV-kasvo puhui ”teistä” ja ”kunnon kanadalaisista”.


Tv-kasvo sai potkut yli 30 vuoden jälkeen – jääkiekkoikoni Don Cherryn puheet nostivat valtavan kohun Kanadassa

iltalehti 23:00 11.11

Kanadalainen jääkiekkoikoni Don Cherry sai potkut Sportsnetiltä. Yksi Kanadan tunnetuimmista tv-kasvoista, Coach’s Corner -ohjelmaa yli 30 vuotta tehnyt Don Cherry, 85, sai potkut Sportsnetiltä. Cherry syytti viikonloppuna Kanadan maahanmuuttajia siitä, etteivät nämä arvostaja maan sotaveteraaneja. Cherry puhui ”teistä” ja ”kunnon kanadalaisista”.


Entisen suosikkijuontaja Simo Rantalaisen, 58, verotiedot karua luettavaa: ”Milläs freelancer nyt elää...”

iltalehti 17:12 07.11

Susanne Päivärinnan haastattelussa Simo Rantalainen vastasi kryptisesti ammattiinsa liittyvään kysymykseen. Simo Rantalainen oli 90-luvun alussa yksi Suomen tunnetuimpia tv-kasvoja yhdessä Jari Sarasvuon kanssa. Parivaljakko juonsi suosittua Hyvät, pahat ja rumat -keskusteluohjelmaa. Rantalainen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, jossa hän muisteli uransa käännekohtaa.


Ylen tv-kasvo Laura Arffman ja entinen huippuhiihtäjä Anssi Pentsinen saivat vauvan – ”Olen oikein ylpeä”

iltasanomat 11:46 05.11

Laura Arffman ja Anssi Pentsinen ikionnellisena perheenlisäyksestä.


Suositut tv-kasvot takovat hurjaa tiliä – tällaisia summia kilahti suosikkijuontajien palkkapussiin

iltasanomat 11:55 04.11

Suositut tv-kasvot tahkosivat vuonna 2018 huimia summia.


Ex-missi Viivi Pumpanen on lähdössä lentoon laulajana – nousee myös keikkalavalle

iltalehti 08:00 24.10

Viivi Pumpanen julkaisi kolmannen singlensä viime viikolla. Tuoreen kappaleen musiikkivideo on nyt ensinäytössä Iltalehdessä. Viivi Pumpanen, 31, tunnetaan paitsi vuoden 2010 Miss Suomena, juontajana ja tv-kasvona myös laulajana. Häneltä kuultiin ensimmäinen kappale, Elämännälkäinen, kesällä 2018 ja toinen, Maailmanpyörä, viime keväänä.


”Elämäntyöni pilattiin - se loppui yhteen läsäriin” - kohupotkujen jälkeen Simo Rantalaista ei huolittu edes siivoojaksi

iltalehti 22:49 17.10

Simo Rantalainen oli 90-luvun alussa yksi Suomen tunnetuimpia tv-kasvoja. Kun hän sai potkut, ei hän heti tajunnut, että samalla loppui hänen koko tv-uransa. Toivomaansa toista mahdollisuutta Rantalainen ei koskaan saanut. Hyvät, pahat ja rumat -keskusteluohjelma oli 90-luvun alun Suomalainen tv-ilmiö. Suorapuheinen ja jopa räävitön ohjelma oli jotain sellaista, mihin kotimaiset tv-katsojat eivät olleet tottuneet. Kaksikko muun muassa testasi suorassa lähetyksessä pillereiden ja alkoholin sekakäyttöä. Toisessa jaksossa he ottivat yhteen nyrkkeilykehässä niin, että kokeneempi Rantalainen takoi Sarasvuon kasvot verille. Ohjelma teki nopeasti juontajistaan Jari Sarasvuosta ja Simo Rantalaisesta eturivin julkkiksia. Sarasvuo on sellainen yhä, mutta Rantalaisen tähti sammui lähes yhdessä yössä. Hän pahoinpiteli suomalaisen toimittajan lontoolaisessa yökerhossa ja sai sen seurauksena potkut.


Ex-missi Anna-Liisa Tilus kommentoi nykyistä Miss Suomi -kilpailua: "Se on hyvin..."

mtv 13:02 13.10

Tv-kasvo Anna-Liisa Tilus vertaili omia missiaikojaan nykypäivän missitoimintaan.


Huumassa ihmetellään, kuka myrkytti Robin Packalenin – uusi saaga kerää tv-kasvot yhteen

mtv 21:13 12.10

Julkkisten tähdittämä mysteerisaaga käynnistyi Huumassa. 


Annimari Korte väittelee kiivaasti Ylen tv-kasvon kanssa MM-tavoitteistaan – tilastot eivät tue pika-aiturin argumentteja

iltalehti 19:32 07.10

Pika-aituri Annimari Korte on ollut MM-kisojen jälkeen aktiivinen keskustelija Twitterissä. Sunnuntaina Dohan MM-kisojen päätöspäivänä 100 metrin aitajuoksun välierässä juossut Annimari Korte ei osannut olla pettynyt, vaikka paikka finaalissa jäikin saavuttamatta. Oman eränsä kuudenneksi ajallaan 12,97 yltänyt Korte esiintyi Ylen tv-haastattelussa iloisena. Hän kertoi saavuttaneensa kaikki kautta ennen asetetut tavoitteensa.


Homoseksuaalisuus on yhä rikos Qatarissa – julkihomo tv-kasvo matkusti Dohaan uhasta huolimatta: ”Voi saada 7 vuoden tuomion”

iltasanomat 14:13 27.09

Entinen huippu-urheilija ja nykyinen tv-asiantuntija Kajsa Bergqvist on julkisesti homoseksuaali. Se on rikos Qatarissa.


Uutuuskirja: Pöytäliinan alta paljastui Ylen tv-kasvo alastomana ja omena suussaan – "Aiheutti jonkin verran hämmennystä ravintolan asiakkaissa”

iltalehti 22:57 26.09

Marko Terva-aholla oli ajoittain vauhtia kisareissuilla, paljastaa Tapio Suominen tuoreessa elämäkerrassaan. Marko Terva-aho työskenteli Ylellä urheilutoimittajana vuosituhannen vaihteen molemmin puolin. Tapio Suominen nostaa Yle-aikojen kollegansa iloluontoisuuden esille kahteen kertaan tuoreessa Urheiluhullussa (Otava). Ramsaun MM-kisoissa talvella 1999 Terva-aho katosi keittiön puolelle kesken ravintolaillanvieton.


Missifinalisti Riikka Uusitalo kertoo uratoiveistaan suorasukaisesti: "Haluan tv-kasvoksi"

mtv 12:22 20.09

Miss Suomi -kilpailija kertoo urahaaveistaan suorasukaisesti.


Yllätyssuhde! Hannu-Pekka Björkmanin uusi rakas on takavuosien tunnettu tv-kasvo

iltasanomat 10:38 19.09

Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman ja kirjailija Nina Honkanen ovat seurustelleet puoli vuotta.


Tunnettu tv-kasvo Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä

iltasanomat 00:17 19.09

Sanna Ukkola kertoi irtisanoutumisestaan Twitterissä.


Tunnettu tv-kasvo Sanna Ukkola irtisanoutui juuri Yleltä

iltasanomat 23:17 18.09

Sanna Ukkola kertoi irtisanoutumisestaan Twitterissä.


Miljonääriäiti Nina Grekin aviomiehineen käräjillä: paria syytetään avunannosta törkeään kavallukseen – eivät saapuneet paikalle

iltalehti 08:32 10.09

Miljonääriäidit-tv-ohjelmasta tunnettu Nina Grekinin ja aviomiehen tapausta käsitellään tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. Syytetyt eivät saapuneet paikalle oikeuden istuntoon. Miljonääriäidit -ohjelmasta tuttu Nina Grekin ja hänen aviomiehensä Daniel ovat syytettyinä avunannosta törkeään kavallukseen, lisäksi aviomiestä syytetään törkeästä väärennöksestä. Asiaa käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Tapaukseen liittyy myös toinen Miljonääriäidit-ohjelman tv-kasvo Maria Alanen, jota on syytetty edesmenneen aviomiehensä Mikko Alasen kuolinpesän kavalluksesta. Syytteen mukaan Maria Alanen olisi luovuttanut Ferrari California -henkilöauton Nina Grekinin aviomiehelle, joka syyttäjän mukaan olisi esiintynyt väärennetyillä papereilla Ferrarin omistajana ja myynyt ajoneuvon eteenpäin.


Miljonääriäiti Nina Grekin aviomiehineen käräjillä: paria syytetään avunannosta törkeään kavallukseen – miljonääriäiti Maria Alanenkin syytteessä

iltalehti 08:32 10.09

Miljonääriäidit-tv-ohjelmasta tunnettu Nina Grekinin ja aviomiehen tapausta käsitellään tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. Miljonääriäidit -ohjelmasta tuttu Nina Grekin ja hänen aviomiehensä Daniel ovat syytettyinä avunannosta törkeään kavallukseen, lisäksi aviomiestä syytetään törkeästä väärennöksestä. Asiaa käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Tapaukseen liittyy myös toinen Miljonääriäidit-ohjelman tv-kasvo Maria Alanen, jota on syytetty edesmenneen aviomiehensä Mikko Alasen kuolinpesän kavalluksesta. Syytteen mukaan Maria Alanen olisi luovuttanut Ferrari California -henkilöauton Nina Grekinin aviomiehelle, joka syyttäjän mukaan olisi esiintynyt väärennetyillä papereilla Ferrarin omistajana ja myynyt ajoneuvon eteenpäin.


ampuneensa viime päivinä F1-kisa – kaikkien fiasko meni Vettelin kärsimättömyys ensimmäisen kerran kerätä rahaa muiden kyytiä Keski-Suomea Siilinjärven mystinen Eurojackpot-voittaja

Hot topics