TPS:stä tuttu tshekkipelaaja: "Olimme hermostuneita" MTV 10:21 21.02

Tshekki voitti jääkiekon olympiakisojen puolivälieräottelunsa Yhdysvaltoja vastaan vaikeimman kaavan kautta 3-2. Peli eteni voittolaukauskisaan, jossa Tshekki veti pidemmän korren, kun yksikään amerikkalaislaukoja ei onnistunut.


Kiekko-Vantaa ahkerana siirtorajalla - haaviin nyt puolustaja TPS:stä jatkoaika.com 10:27 16.02

Kiekko-Vantaa ja puolustaja Eetu Pylkkänen tekivät pelaajasopimuksen. 19-vuotias Pylkkänen siirtyy Vantaalle TPS:n organisaatiosta.


TUTO-puolustukseen vahvistus loppukaudeksi - "Kova ja karhea pelaaja" jatkoaika.com 21:53 15.02

Henry Mäntylä vahvistaa loppukauden TUTO-puolustusta. Myös lainalla TPS:stä oleva Olli Kaskinen jatkaa Kupittaalla loppukauden.


Zach Budishin TPS-debyytti päättyi tappioon – SaiPalle tärkeä kotivoitto iltasanomat 21:09 13.02

SaiPa otti tärkeän voiton TPS:stä. Joukkueet taistelevat tahoillaan tiukasti runkosarjan lopullisista sijoituksistaan.


Ondrej Pavelecilla polven nivelsiteen venähdys - TPS:stä tuttu Georgijev tuuraajaksi jatkoaika.com 17:58 12.02

New York Rangersin kakkosmaalivahti Ondrej Pavelec joutuu olemaan sivussa kahdesta kolmeen viikkoa polvensa nivelsiteen venähdyksen vuoksi.


Niklas Appelgren teki maalin "syyskuussa ja heti perään helmikuussa" jatkoaika.com 22:49 09.02

Ässähyökkääjä Niklas Appelgren heitti sekä maalin että syötön porilaisten ottaessa selvän 6-2-voiton TPS:stä. Pelin jälkeen vastassa oli sekä omista että joukkuekavereidensa onnistumisista iloinnut mies.


Ässät-hyökkääjä tarttui mahdollisuuteensa – TPS jäi patapaidan jalkoihin MTV 21:42 09.02

Ässät nappasi hienon 6-2-voiton TPS:stä perjantain SM-liigakierroksella. Illan otteluun kakkosketjuun noussut Niklas Appelgren tarttui hienosti saamaansa näytönpaikkaan.


Päivän veto- ja vakiovihje: Runsasmaalisuutta Lahteen iltalehti 13:38 01.02

Torstain vetovihje luottaa Pelicansin runsasmaalisuuden jatkuvan myös TPS:aa vastaan. Pelicans on nyt pelannut kahdeksan peräkkäistä sellaista ottelua, joissa on tehty yli 4,5 maalia. Myös koko kauden tasolla Pelicans kuuluu Liigan runsasmaalisiin joukkueisiin. Sen kaikista otteluista 64% ja kotiotteluista 70% on päättynyt overiin 4,5 maalin linjalla. TPS ei koko kauden katsannossa ole ollut yhtä runsasmaalinen (kaikki pelit 60% ja vieraspelit 54% yli 4,5 maalia). Viime aikojen ailahtelu on tehnyt kuitenkin myös TPS:sta tällä hetkellä kiinnostavan runsasmaalisuushakujoukkueen.


KalPa jäi jyrän alle ? Tapparan alkuminuuttien maalit riittivät voittoon jatkoaika.com 21:19 23.01

Tappara aloitti murskaavasti KalPaa vastaan ja iski ratkaisevat maalit jo alle kolmen minuutin pelin jälkeen. Voitto nosti Tapparan jo pisteen päähän sarjataulukon kakkosena olevasta TPS:stä.


KalPalle kahden pisteen arvoinen päänahka kärkijoukkue TPS:stä jatkoaika.com 21:28 16.01

KalPa ja TPS lähtivät illan otteluun yhdet voitto alla. Turkulaiset olivat vieneet joukkueiden kaikki kolme aikaisempaa kohtaamista tällä kaudella. TPS:n erittäin tehokas ylivoima ei toiminut tänään toivotulla tavalla ja KalPa otti voiton lopulta jatkoajalla.


Kärpät kukisti TPS:n viihdyttävässä kärkikamppailussa – TPS-kapteeni harmitteli otteluohjelmaa MTV 20:50 06.01

Kärpät nappasi lauantaina 5-3-voiton TPS:stä ja nousi turkulaisten ohi takaisin SM-liigan piikkipaikalle.


Ilmettään parantanut HIFK taisteli voiton TPS:stä, puhuttiin pudotuspelipuolustamisesta uusisuomi 00:05 04.01

Helsingissä nähtiin keskiviikkona tasainen ja vähämaalinen Liiga-ottelu HIFK:n ja TPS:n välillä. HIFK pehmitti turkulaisvastustajansa 2-1 ja nousi sarjataulukossa seitsemänneksi.


Uutiset