Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


Khloe Kardashian synnytti tytön! Pettäjämies-Tristan mukana sairaalassa iltalehti 19:55 12.04

Khloe Kardashian on saanut tyttövauvan, TMZ-lehti kertoo. Khloe Kardashian on synnyttänyt tyttövauvan aikaisin torstaiaamuna Clevelandin ulkopuolella olevassa sairaalassa TMZ:n mukaan Khloen puoliso Tristan Thompson oli mukana sairaalassa, samoin kuin Kardashienin klaaniin kuuluneet Kourtney, Kim, Kris ja Khloen paras ystävä Malika.


Arnold Schwarzeneggerin, 70, kunto romahti - joutui avosydänleikkaukseen iltalehti 18:38 30.03

Terminator-tähti Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin eilen avosydänleikkaus. Miehen tila on vakaa. TMZ:n mukaan näyttelijä Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin avosydänleikkaus eilen torstaina 29.3. Leikkaus oli pakko suorittaa miehen kunnon romahdettua, lähipiirilähde vahvistaa TMZ:lle. Schwarzenegger oli sairaalassa valmiiksi, sillä hänelle oli varattu aika toiseen sydänoperaatioon. Tarkoituksena ei ollut avata rintaa, paikalta kerrotaan TMZ:lle. Operaatiossa ilmeni komplikaatioita, joten miehelle jouduttiin tekemään hätäavosydänleikkaus. Leikkaus kesti useita tunteja. Kyseessä ei ole miehen ensimmäinen sydänoperaatio. Arnold Schwarzenegger on iältään 70-vuotias. Viimeksi sydän oireili vuonna 1997.


Arnold Schwarzeneggerin, 70, kunto romahti - kiidätettiin avosydänleikkaukseen iltalehti 18:38 30.03

Terminator-tähti Arnold Schwarzeneggerin kunto on heikentynyt valtavasti. Mies on tehohoidossa. TMZ:n mukaan näyttelijä Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin avosydänleikkaus eilen torstaina 29.3. Leikkaus oli pakko suorittaa miehen kunnon romahdettua, lähipiirilähde vahvistaa TMZ:lle. Leikkaus kesti useita tunteja. Kyseessä ei ole ensimmäinen sydänoperaatio, joka miehelle joudutaan tekemään. Arnold Schwarzenegger on iältään 70-vuotias. Viimeksi sydän oireili vuonna 1997.


- seuraavassa pelissä keskustelemme leski saapui Tätä vaarallista ja Tuhannet linnut tärvelivät Upea nousu tappioasemasta

Uutiset