Huippusuositun lastenohjelman tähti kuoli syöpään vain 43-vuotiaana iltasanomat 10:57 22.08

Lazy Town -sarjan pääpahista näytellyt Stefan Karl Stefansson kuoli TMZ:n mukaan tiistaina.


Ongelmaista Melroce Place -tähteä auttanut ensihoitaja väittää: näyttelijä potki ja aiheutti vakavat vammat – joutui jättämään työnsä iltasanomat 22:28 05.07

Heather Locklearin jyrkkä alamäki jatkuu. Nyt näyttelijää saattaa TMZ:n mukaan uhata syyte.


Uusi käänne: Meghan Marklen isä ei TMZ:n mukaan osallistu kuninkaallisiin häihin – tarvitsee sydäntoimenpiteen iltasanomat 01:36 16.05

Thomas Marklen on määrä mennä toimenpiteeseen keskiviikkona.


Meghan Marklen isä kärsii kovista rintakivuista - pelkää uutta sydänkohtausta iltalehti 08:57 15.05

Thomas Markle ei osallistu tyttärensä Meghanin ja prinssi Harryn häihin. TMZ:n mukaan hän kärsii kovista rintakivuista. Kensingtonin palatsi tiedotti maanantai-iltana, että Meghan Marklen, 26, isä Thomas Markle, 73, ei saavu Meghanin ja prinssi Harryn, 33, häihin. Pari avioituu lauantaina Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa, ja Thomas Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille. - Nämä muutamat päivät ennen häitä ovat hyvin henkilökohtaisia Meghan Marklelle. Hän ja prinssi Harry pyytävät jälleen ymmärrystä ja kunnioitusta tässä vaikeassa tilanteessa, palatsi tiedotti.


Huippumalli Miranda Kerr ja somemiljonääri Evan Spiegel saivat pojan iltalehti 09:24 10.05

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. Huippumalli Miranda Kerr ja Evan Spiegel ovat nyt tuoreita vanhempia. TMZ:n mukaan Kerr synnytti pariskunnalle pojan maanantaina. Pojan nimi on lehtitietojen mukaan Hart, ja hän syntyi Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa puolen päivän aikoihin.


Aviomies hakee eroa Hollywood-tähti Geena Davisista - jätti hakemuksen käräjille salanimellä iltalehti 07:14 10.05

TMZ:n mukaan mies on jättänyt yksin erohakemuksen käräjille. Näyttelijä Geena Davisin, 62, aviomies hakee avioeroa. Yhdysvaltalainen viihdejulkaisu kirjoittaa Dr. Reza Jarrahyn jättäneen eropaperit tiistaina. Eron syyksi mies kertoo selvittämättömät erimielisyydet. Hakemuksen mukaan pari on muuttanut erilleen jo marraskuussa.


Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchat-miljardööri saivat pojan iltasanomat 03:09 10.05

TMZ:n mukaan vauva sai nimekseen Hart.


Katsoja sai sairaskohtauksen Hangover-tähden stand up -keikalla - onneksi rääväsuinen koomikko on myös koulutettu lääkäri iltalehti 02:28 08.05

Ken Jeong, 48, tunnetaan erityisesti roolistaan Hangover- eli Kauhea kankkunen -elokuvissa. Korealaistaustainen Jeong oli esiintymässä Arizonan Phoenixisissa stand up -klubilla, kun katsomossa istunut nainen sai sairaskohtauksen ja tarvitsi hoitoa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ:n mukaan mukaan Jeong luuli aluksi, että kyseessä on häirikkö, mutta vakuututtuaan tilanteen vakavuudesta hän kiirehti kolmosriviin auttamaan naista. Lehden haastattelemien silminnäkijöiden mukaan Jeong pysyi naisen luona kunnes ambulanssi ehti paikalle.


Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


Khloe Kardashian synnytti tytön! Pettäjämies-Tristan mukana sairaalassa iltalehti 19:55 12.04

Khloe Kardashian on saanut tyttövauvan, TMZ-lehti kertoo. Khloe Kardashian on synnyttänyt tyttövauvan aikaisin torstaiaamuna Clevelandin ulkopuolella olevassa sairaalassa TMZ:n mukaan Khloen puoliso Tristan Thompson oli mukana sairaalassa, samoin kuin Kardashienin klaaniin kuuluneet Kourtney, Kim, Kris ja Khloen paras ystävä Malika.


Arnold Schwarzeneggerin, 70, kunto romahti - joutui avosydänleikkaukseen iltalehti 18:38 30.03

Terminator-tähti Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin eilen avosydänleikkaus. Miehen tila on vakaa. TMZ:n mukaan näyttelijä Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin avosydänleikkaus eilen torstaina 29.3. Leikkaus oli pakko suorittaa miehen kunnon romahdettua, lähipiirilähde vahvistaa TMZ:lle. Schwarzenegger oli sairaalassa valmiiksi, sillä hänelle oli varattu aika toiseen sydänoperaatioon. Tarkoituksena ei ollut avata rintaa, paikalta kerrotaan TMZ:lle. Operaatiossa ilmeni komplikaatioita, joten miehelle jouduttiin tekemään hätäavosydänleikkaus. Leikkaus kesti useita tunteja. Kyseessä ei ole miehen ensimmäinen sydänoperaatio. Arnold Schwarzenegger on iältään 70-vuotias. Viimeksi sydän oireili vuonna 1997.


Arnold Schwarzeneggerin, 70, kunto romahti - kiidätettiin avosydänleikkaukseen iltalehti 18:38 30.03

Terminator-tähti Arnold Schwarzeneggerin kunto on heikentynyt valtavasti. Mies on tehohoidossa. TMZ:n mukaan näyttelijä Arnold Schwarzeneggerille suoritettiin avosydänleikkaus eilen torstaina 29.3. Leikkaus oli pakko suorittaa miehen kunnon romahdettua, lähipiirilähde vahvistaa TMZ:lle. Leikkaus kesti useita tunteja. Kyseessä ei ole ensimmäinen sydänoperaatio, joka miehelle joudutaan tekemään. Arnold Schwarzenegger on iältään 70-vuotias. Viimeksi sydän oireili vuonna 1997.


ei käynnistä esitutkintaa ilmapiiristä Nokialla – nokkakolari – mahdollisista ollut pari enkeliä puita alkoi kaatua tuomarille Axl

Uutiset