Suurin osa kyselyn vastaajista uskoo: Matalapalkkatyö yleistyy - kaikille työntekijöille pyritään maksamaan matalampia palkkoja iltalehti 17:45 15.12

STTK:n teettämän kyselyn perusteella suomalaiset eivät kannata matalapalkkatyön lisäämistä. STTK:n teettämän kyselyn perusteella 79 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että työttömien ei tulisi ottaa vastaan kokoaikatyötä alle työehtosopimuksen mukaisen vähimmäispalkkatason. 75 prosenttia vastaajista ei myöskään itse ole valmis työskentelemään alle vähimmäispalkkatason.


Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat yhä mysteeri - Evira: eivät johdu lintuinfluenssasta iltalehti 17:38 15.12

Evira jatkaa kyhmyjoutsenten kuolinsyyn tutkimusta ensi viikolla. Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat ovat yhä mysteeri. Ylitarkastaja Tiia Tuupanen Evirasta kertoo perjantai-iltapäivänä, että kyhmyjoutsenten kuolinsyy ei ole ainakaan lintuinfluenssa.


Myymälöiden määrän romahtaminen, työpaikkojen menetyksiä vai myönteisiä vaikutuksia? - Näin alkoholilain muutoksen on arvioitu vaikuttavan Alkoon iltalehti 17:35 15.12

Ehdotus alkoholilain muuttamisesta ehti jakaa mielipiteitä viime vuosina. Tiistaina hyväksytty alkoholilain muutos ehti herättää Alkossa sekä levottomuutta että toiveikkuutta jo pitkään ennen kuin oli varmaa, menisikö muutosehdotus läpi. Negatiivisimmat näkemykset lakimuutoksen seurauksista esitettiin vuonna 2016, kun Alkon silloinen toimitusjohtaja Hille Korhonen arvioi , että monopolin murtuminen veisi osan varsinkin pienten maaseutupaikkojen myymälöistä.


48-vuotias kehonrakentaja julkaisi mielenkiintoisen kuvaparin - nousu maailman parhaaksi ei ole sattumaa! iltalehti 17:27 15.12

Mr. Olympia -tittelin vuonna 2008 voittanut Dexter Jackson julkaisi Instagram-tilillään suuren suosion saaneen kuvaparin. 48-vuotias Jackson kilpailee yhä kehonrakennuksen huipulla. Mies sijoittui tämän vuoden Mr. Olympia -kilpailussa neljänneksi, vuonna 2016 kolmanneksi ja 2015 toiseksi. Tasaisuuden ja pitkän uransa myötä 168-senttinen ja 102-kiloinen Jackson onkin yksi kehonrakennuksen tunnetuimpia nimiä.


Romarilla tyly kohtalo: sumu päätti kisan ennen suomalaista – voittaja kuitenkin selville MTV 17:17 15.12

Miesten supersuurpujottelun maailmancup-kisa Italian Val Gradenassa jouduttiin päättämään 38 laskijan jälkeen sumun takia. Tulokset virallistettiin sen hetkisen tilanteen myötä, mutta Suomen Andreas Romarin kohtalo oli tyly: hän ei päässyt ollenkaan rinteeseen.


Theresa May: Neuvottelut brexitistä jatkuvat heti MTV 17:09 15.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn mukaan brexit neuvottelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta alkavat välittömästi.


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 15.12

Kerroimme aiemmin tutkimuksesta, jossa huomattiin, että ihmiset päättävät suhteensa todennäköisimmin


Trump toivoo Putinin apua Korean kriisin ratkaisemiseen – "Kiina auttaa, Venäjä ei" MTV 16:58 15.12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toivoo Venäjän auttavan Pohjois-Korean kriisin ratkaisemisessa.


Miksi SM-liigaa pelataan päällekkäin Leijonien kanssa? ”NHL:n päätös venyi niin pitkään” iltasanomat 16:50 15.12

Useat jääkiekkofanit ovat ihmetelleet SM-liigan ja Leijonien päällekkäisiä pelipäiviä.


Useat suomalaiset tilanneet joululahjoja huijariverkkokaupoista – rahat viedään, mutta pakettia ei kuulu MTV 16:50 15.12

Poliisin tietoon on viimeisen kuukauden aikana tullut useita suomenkielisiä huijariverkkokauppoja, jotka ovat myyvinään erilaisia merkkituotteita huomattavalla alennuksella. Tosiasiassa pakettia ei koskaan ilmesty postiin, ja luottokorttikin saattaa tyhjentyä.


Notkea neito! Miss Suomi paljasti energisen harrastuksensa somessa mtv 16:38 15.12

Michaela Söderholm paljasti Instagramissa olevansa vanha cheerleader. 


Tutkija Sauli Niinistön Nato-ehdosta: ”Venäjän kannalta herttaisen yhdentekevää” uusisuomi 16:33 15.12

Istuva tasavallan presidentti Sauli Niinistö paljasti Ylen tentissä oman Nato-kantansa.


Retkeilijä hengenvaarassa – kiipesi kuvaamaan purkautuvaa tulivuorta stara 16:30 15.12

Indonesiassa sijaitseva Agung-tulivuori alkoi purkautumaan marraskuussa. Purkauksen seurauksena turistienkin suosimalta


Katso koko lähetys vaaligrillistä: Kyllönen listaa 3 asiaa, jotka olisi tehnyt presidenttinä toisin kuin Niinistö iltasanomat 16:29 15.12

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas) listasi ISTV:n vaaligrillissä kolme asiaa, jotka hän olisi tasavallan presidenttinä tehnyt toisin kuin Sauli Niinistö kuluneiden kuuden vuoden aikana.


Hangon satamasta löytyi 20 kiloa amfetamiinia – matkalaukku lepäsi näkyvällä paikalla asfaltoidulla pihalla iltasanomat 16:08 15.12

Ohikulkijat olivat panneet merkille asfaltilla lepäävän laukun, jonka sisältä löytyi huumepakkauksia.


Kuuden mestaruuden Sebastian Sorsa lopettaa uransa iltasanomat 16:07 15.12

Jalkapalloilija Sebastian Sorsa lopettaa pitkän pelaajauransa.


Hangon satamasta löytyi matkalaukku täynnä amfetamiinia iltalehti 16:07 15.12

Poliisin mukaan laukussa oli amfetamiinia noin 20 kilogramman edestä. Poliisi on löytänyt Hangon satamasta matkalaukun, joka kätki sisäänsä noin 20 kiloa amfetamiinia. Poliisin takavarikoima laukku löytyi hylättynä satama-alueelta kuluvana syksynä. Poliisin tietojen mukaan kyseisestä huumausaine-erästä ei ole ehditty levittää ainetta käyttöön asti.


Tiesitkö? Nämä kolme asiaa on kielletty kaikissa Disney-piirretyissä mtv 16:04 15.12

Vaikka usein tuntuu, että Disney-elokuvissa kaikki on mahdollista, tietyt asiat ovat kiellettyjä.


Tiesitkö? Nämä kolme asiaa on kielletty kaikissa Disney-elokuvissa mtv 16:04 15.12

Vaikka usein tuntuu, että Disney-elokuvissa kaikki on mahdollista, tietyt asiat ovat kiellettyjä.


Ketä Kummeli-hahmoa muistutat? Se selviää tällä testillä iltasanomat 16:01 15.12

Dodii! Kummeli-testi paljastaa, oletko oman elämäsi Jaakko Parantainen, Matti Näsä, Panomies vai joku muu?


Uutiset