Tutkimus: Tärkeintä on päästä hoitoon – hoidon antajalla ei niin väliä MTV 00:06 18.04

Suomalaisten enemmistön mielestä on samantekevää, miten sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään, kunhan hoitoon vain pääsee. Tätä mieltä on 57% KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön tutkimukseen vastanneista.


KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


KeuPa kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen - "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


Jukka Hildénin lapsipäivitys kerää ihastelua: ”Onneksi geenit periytyvät” iltalehti 10:40 05.04

Duudsonit -ryhmän Jukka Hildén on kahden lapsen isä. Duudsonit-ryhmän Jukka Hildénin alkuvuosi on ollut raskas. Mies erosi Outi-vaimostaan, käsitellen eroa esimerkiksi Youtube-videollaan. - Meillä on kaksi maailman kauneinta lasta, jotka toimme tähän maailmaan yhdessä ja joita rakastamme yli kaiken. He ovat meille tärkeintä, Hildén kertoi maaliskuussa julkaistussa videossa.


Työnantajat uskovat: Tämä on työntekijöille tärkeintä työssä - pitääkö paikkansa? iltalehti 20:20 30.03

Työnantajat uskovat, että työn kiinnostavuus on työntekijöille selvästi tärkeämpi asia kuin palkka. Työnantajat ovat sitä mieltä, että työn kiinnostavuus on työntekijöille kaikkein tärkeintä työssä. Tämä ilmenee Suomalaisen Työn Liiton teettämästä kyselystä.


Näkökulma: Nyt etsitään Suomen tärkeintä työmarkkinapomoa iltalehti 09:37 29.03

Kevään merkittävimpiä valintoja suomalaisen yhteiskunnan kannalta on Teknologiateollisuuden uuden työmarkkinajohtajan nimitys. Suomen työmarkkinapolitiikan kolme tärkeintä henkilöä ovat Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja, Teollisuusliiton puheenjohtaja ja valtakunnansovittelija. Teknologiateollisuus valitsee parhaillaan uutta työmarkkinajohtajaa tehtävän jättäneen Eeva-Liisa Inkeroisen tilalle. Inkeroinen vapautuu tehtävästään kesäkuun lopussa. Samalla aikataululla tehtävänsä jättää myös Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen. Turusen seuraajaksi on jo valittu tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvola.


Kun vainajalla ei ole yhtään saattajaa, paikalle ilmestyy Odd Fellows -veljeskunta iltasanomat 06:20 29.03

–?Yksinäisen ihmisen hautajaiset puhuttelevat joka kerta. Mietin, mitä on tapahtunut, miten tällaiseen tilanteeseen on tultu. Tärkeintä on, ettei kenenkään tarvitse lähteä yksin, Ilari Rantala sanoo.


Kommentti: Pohjois-Korea on pysynyt pystyssä USA:n uhkakuvan oikeuttamalla äärimmäisellä väkivaltakoneistolla – luopuisiko se siitä? MTV 19:35 21.03

Helsingissä Pohjois-Korean ulkoministeriön korkean edustajan johtaman ryhmän, etelä-korealaisten ja yhdysvaltalaisten tapaaminen päättyi mitäänsanomattomaan julkilausumaan. Neuvotteluista huolimatta Pohjois-Korealle on edelleen tärkeintä järjestelmänsä säilyttäminen, kirjoittaa MTV Uutisten ulkomaantoimittaja Kalle-Ville Lahtinen.


Matleena Kuusniemi iloitsee saamastaan tuesta: Tärkeintä, että Aku Louhimies muuttaa toimintatapojaan iltalehti 10:53 20.03

Näyttelijä Matleena Kuusniemi toivoo, että keskustelun seurauksena muillakin aloilla aletaan osoittaa mätäpaiseita ja purkaa huonoja valtarakenteita. Näyttelijä Matleena Kuusniemi kertoi Iltalehdelle tiistaina, että on saanut paljon tukea maanantai-illan A-studio-esiintymisensä jälkeen. - Se on kiva asia, että on tuettu. Toivottavasti nyt solidaarisuus lisääntyy niin, että ihmiset tukevat toisiaan myös vaikeiden asioiden keskellä. Jos sellainen yhtään lisääntyy, se on hyvä asia.


5518 5518 matkustajaa alkoi yhtäkkiä haista Kai Suikkanen teki kansainvälisessä liigassa yhä Pohjanmaalla – saanut jo

Uutiset