Etanat olivat liian hitaita – etanaralli jouduttiin perumaan Englannissa iltasanomat 01:53 25.02

Kylmyys johti täksi viikonlopuksi suunnitellun hyväntekeväisyystapahtuman peruuntumiseen.


Tänään olympialaisissa: Pärmäkoski himoitsee kolmatta mitalia MTV 00:01 25.02

Pyeongchangin olympialaiset huipentuvat suomalaisittain naishiihtäjien 30 kilometrin perinteisen yhteislähtökisaan sunnuntaina.


Barcelona murskaava Katalonian derbyssä - superhankinta tykitti huiman osuman iltalehti 23:52 24.02

Katalonialaisesta Gironan kaupungista ponnistava pikkuseura teki historiallisen vierailun Camp Noun stadionille lauantai-iltana. Kyseessä oli seuran historin ensimmäinen kerta, kun se kohtasi paikallisvastustajansa FC Barcelonan tämän kotikentällä liigamittelössä. Ensimmäistä kauttaan pelaava Girona on kuulunut Espanjan La Liga -kauden sensaatioihin, sillä se majailee sarjataulukossa yhdeksäntenä. Siitäkin huolimatta kyseessä oli ainutlaatuinen hetki monille pelajille, jotka ovat edustaneet punavalkopaitoja jo alemmalla sarjatasolla.


Loton miljoonat menivät tänä iltana sivu suun – Jokerin pääpotti osui yhdelle onnekkaalle MTV 22:20 24.02

Lotosta ei löytynyt tänä iltana yhtään miljoonavoittajaa, mutta Jokerin pääpotti meni jakoon yhdelle onnekkaalle.


Yllättävät ystävykset! Jenni Kokander poseeraa Heli Palsanmäen 40-vuotissynttäreillä: ”Minä ja synttärityttö” iltalehti 21:47 24.02

Näyttelijä Jenni Kokander juhlii ystävänsä Heli Palsanmäen 40-vuotissynttäreillä. Putous-sarjan aiemmilta kausilta tuttu näyttelijä Jenni Kokander julkaisi äsken Instagram-tilillään yhteiskuvan Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tutun Heli Palsanmäen kanssa. Näyttelijä kertoo kuvassa olevansa ystäviä Helin kanssa. Heli Palsanmäki täytti 40 vuotta torstaina. Kuvan perusteella Helin neljäkymppisiä on vietetty tänään lauantaina.


Kauhajoki-lehti: Pihoilla vieraillut susi kaadettiin Kauhajoella - aiemmin susi oli raadellut tiineenä ollutta lehmää, joka jouduttiin lopettamaan iltalehti 21:32 24.02

Pihakäyntejä tehnyt susi kaadettiin Sahankylässä Kauhajoella lauantaina, kertoo Kauhajoki-lehti. Suomen Riistakeskus myönsi hiljattain poikkeusluvan yhden suden pyytämiseen Kauhajoen, Kurikan ja Jalasjärven alueelle, kertoo. Kyseinen susi kaadettiin tänään Sahankylässä Kauhajoella. Susi oli tehnyt Kauhajoen Ikkeläjärven alueella runsaasti pihakäyntejä. Aiemmin susi oli tunkeutunut ylämaankarjan aitaukseen Kauhajoen Harjankylässä, lehti kertoo. Sutta paennut tiineenä ollut lehmä oli kaatunut ja loukannut jalkansa niin pahasti, että se jouduttiin lopettamaan. Samalla menehtyi lehmän kohdussa ollut vasikka. Lehmällä olisi lehden mukaan ollut edessään vielä monta vasikointia.


YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi Syyrian tulitaukoehdotuksen iltalehti 21:30 24.02

Venäjän vastustus on venyttänyt tulitaukoneuvotteluja. YK:n turvallisuusneuvosto on lauantai-iltana hyväksynyt äänestyksessään yksimielisesti tulitauon Syyriaan. Tulitauosta oli määrä äänestää eilen perjantaina, mutta turvallisuusneuvoston jäsenmaan Venäjän vastustus venytti neuvotteluita.


Amaryllis Yamamoto putosi Putouksesta - enää kolme sketsihahmoa jäljellä iltalehti 21:04 24.02

Amaryllis Yamamoto joutui lauantai-iltana jättämään Putouksen sketsihahmokilpailun. Putouksessa nähtiin illan lähetyksessä sketsihahmojen musiikkiesityksiä. Hahmot olivat itse saaneet päättää genren ja esityksen sisällöm. Sketsihahmokilpailusta putosi jaksossa Mikko Penttilän esittämä Amaryllis Yamamoto. Kilpailussa jatkavat vielä Kiti Kokkosen esittämä Tanhupallo, Ernest Lawsonin esittämä Ansa Kynttilä ja Alina Tomnikovin hahmo Kikka Vaara.


Neljäs Putous-hahmo ulos kisasta – Mikko Penttilän hahmo putosi iltasanomat 21:02 24.02

Putous-ohjelmasta putosi tänään viides sketsihahmo.


Vain noin prosentti suomalaisista on vegaaneja, mutta kasvisruoka kiinnostaa laajasti – tuhansia kävijöitä Vegemessuilla MTV 20:59 24.02

Kiinnostus kasvisruokaa kohtaan on kasvanut Suomessakin. Alan uusimpia trendejä esitellään tänä viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla Vegemessuilla.


Olympiakulta yhden voiton päässä - nostaisi Datsjukin kolmen kullan klubiin jatkoaika.com 20:30 24.02

Venäjä, tarkemmin Venäjän OU kuten se turnauksessa tunnetaan, on ensimmäistä kertaa jääkiekon olympiafinaalissa sitten Naganon ja vuoden 1998. Olympiakulta olisi itänaapurin ensimmäinen Neuvostoliiton tai IVY-aikojen jälkeen.


Tv:stä tuttu Anne-Mari avautuu työstään lentoemäntänä – koneesta löytyy melkoisia yllätyksiä: Lomailevat miehet lähestyvät ovelasti iltasanomat 20:20 24.02

Millaista lentoemännän työ todellisuudessa on? Julkisuudesta tutut naiset kertovat Ilta-Sanomille kokemuksistaan. Ensimmäisenä kokemuksistaan kertoo kuuden vuoden ajan lentoemäntänä työskennellyt Anne-Mari Miettinen.


Tunnistatko tämän lipun? Ruotsissa juhlitaan tänään ruotsin­suomalaisten päivää iltasanomat 20:17 24.02

Sinivalkokeltaisia lippuja liehuu tänään Ruotsissa ruotsinsuomalaisten päivän kunniaksi.


Kauhajoki-lehti: Pihoilla käynyt susi kaadettiin Kauhajoella MTV 20:08 24.02

Pihakäyntejä tehnyt susi on kaadettu tänään Sahankylässä Kauhajoella. Asiasta kertoo Kauhajoki-lehti.


49-vuotias mies löydettiin kuolleena merestä Uudessakaupungissa - etsittiin ilmatyynyaluksella ja lentokaluston avulla iltalehti 19:59 24.02

Mies löydettiin tänään kello 17 aikaan. Hän oli ollut kateissa torstaista saakka. Länsi-Suomen merivartiosto löysi tänään noin kello 17 paikkakuntalaisen 49-vuotiaan miehen menehtyneenä meressä olevasta railosta Uudessakaupungissa. Mies löydettiin Iso-Vehasen saaren pohjoispuolelta noin viisi kilometriä mantereesta. Mies oli ollut kateissa torstaista saakka. Merivartiosto oli etsinyt miestä ilmatyynyaluksen ja lentokaluston avulla. Länsi-Suomen merivartiosto ilmoitti Twitter-tilillään hieman puolenpäivän jälkeen, että etsinnät ovat päättyneet tuloksetta ja että asia siirtyy poliisille. Merivartio oli kuitenkin jatkanut etsintöjä ja löytänyt vainajan.


Ähtärin pandatkin saivat osansa hiihdon kultajuhlasta – Pyry pisteli olympialaiskakun vauhdilla Iivo Niskasen kunniaksi MTV 19:53 24.02

Riemu repesi lukuisissa suomalaiskodeissa tänään, kun Iivo Niskanen hiihti upeasti olympiakultaa Pyeongchangissa. Myös Ähtärin eläinpuistossa haluttiin juhlistaa Niskasen 50 kilometrin matkalla tekemää uskomatonta suoritusta.


Rita Ora lentää juhlista toisiin – lyhyet yöunet eivät hidasta vauhtia stara 19:30 24.02

Musiikkialan BRIT Awards 2018 juhlittiin tänä vuonna Lontoossa 02 Arenalla.


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 24.02

Musiikkialan BRIT Awards 2018 juhlittiin tänä vuonna Lontoossa 02 Arenalla.


Suomessa asuva virolainen muutti Viron 100-vuotispäivän alkoholiveron vastaiseksi protestiksi - Kilometrien autoletka ajoi Tallinnasta viinarallin uuteen keskipisteeseen Latviaan iltalehti 19:05 24.02

Tänään lauantaina vietetään Viron satavuotispäivää, mutta huomion virallisilta juhlallisuuksilta on vienyt massiivinen alkoholiveron vastainen autokulkue, johon on ottanut osaa arviolta 5000 ihmistä. Protestikulkue kulki aamu- ja iltapäivän aikana Tallinnasta läpi Viron Latvian puolelle, jossa pidettiin puheita ja suunniteltiin lisäprotesteja. Kulkueessa oli jopa 2000 autoa, ja järjestäjien mukaan sen pituus hipoi 20 kilometriä. Mediatietojen mukaan kulkue olisi ollut jopa 35 kilometriä pitkä. Kulkueeseen liittyi lisää autoja koko sen matkan ajan.


Syyrian Itä-Ghoutan pommituksissa kuollut jo yli 500 - uhrien joukossa yli 120 lasta iltalehti 18:18 24.02

YK:n turvallisuusneuvosto äänestää tulitaukoesityksestä tänään lauantaina. Damaskoksen lähellä sijaitsevaa Itä-Ghoutaa moukaroidaan säälittä. Syyrian Itä-Ghoutaa moukaroivissa ilma- ja tykistöiskuissa on kuollut jo ainakin 500 ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP.


Uutiset