HIFK:n sairastuvalta ei tule tällä viikolla enää helpotusta - Heiskasen paluu viivästyy jatkoaika.com 22:03 16.01

HIFK:n tilanne loukkaantuneiden osalta ei helpotu tällä viikolla tämän enempää. Tiistain otteluun Ässiä vastaan palasi kolme pelaajaa.


Mikä trilleri! JYP paahtoi CHL:n finaaliin vasta rankkareilla iltalehti 21:28 16.01

JYP varmisti CHL:n finaalipaikkansa vaikeimman kautta, kun välierävastustaja Trinec kaatui vasta rankkareilla. JYP oli voittanut kaksiosaisessa välierässä kotiottelunsa 4-2. Tshekkiläiset kuitenkin onnistuivat kotonaan iskemään taululle samat lukemat päätöserän kirinsä siivittämänä. Maalittoman jatkoajan jälkeen ratkaisua haettiin rankkareilla. JYPin sankariksi nousi maalivahti Juho Olkinuora, sillä tshekkiläisten kaikki neljä ensimmäistä ampujaa epäonnistuivat yrityksissään. JYP-leiristä osuivat Jarkko Immonen ja Antti Suomela.


Kärppien kakkosketju tekee hurjaa nousua parrasvaloihin: Nyt ketju kyykytti Ilvestä iltalehti 21:13 16.01

Kärppien ykkösketju Julius Junttila-Mikael Ruohomaa-Charles Bertrand riehui vuoden 2017 loppuun, mutta nyt alkaa tuulla pyörremyrskyketjun takaakin. Toinen aalto Ville Leskinen-Nicklas Lasu-Saku Mäenalanen on tehoillaan huuhtonut viime aikojen niukat pelit kotiin. Näin kävi myös tiistain petojen illassa. Tampereen Ilves haastoi Kärpät tällä kaudella neljättä kertaa. Tämän vuoden kaksi kohtaamista ovat osoittaneet Ilveksen päässeen lähemmäksi Kärppiä, mutta Lasun kenttää eivät tupsukorvat ole uudenvuoden jälkeen kyenneet pysäyttämään.


Video: Myönteisellä Nato-kannallaan kohahduttanut Nils Torvalds MTV:n vaalitentissä MTV 21:06 16.01

MTV Uutisten vaalitentissä ovat tänään tiistaina vuorossa Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja Rkp:n Nils Torvalds. Torvaldsin suoriutumisen tentissä voit kastoa tämän jutun otsakkeessa olevalta videolta.


Aamu-tv:n katsojat järkyttyivät hemmotellun teinin käytöksestä – 18-vuotias höylää surutta isiensä luottokorttia kymmenien tuhansien edestä iltasanomat 20:43 16.01

Saffron-tyttö kertoo astuneensa omilleen perustamalla yrityksen, mutta tämän kaksi isää sijoittivat firmaan välittömästi miljoona puntaa. Perheen tv-esiintyminen herättää katsojissa raivoa.


Video: Laura Huhtasaari MTV:n vaalitentissä – viekö Väyrynen kannattajat? MTV 20:00 16.01

MTV Uutisten illan ensimmäisessä vaalitentissä oli kello kahdeksalta vuorossa Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja puolta tuntia Rkp:n Nils Torvalds. Video Huhtasaaren tentistä löytyy tämän jutun otsakkeesta.


Tom Jonesin 29-vuotias poika elää kodittomana - upporikas isä ei ota kontaktia tai riennä apuun: ”En ollut suunnitellut lapsen saamista” iltalehti 17:13 16.01

Nuoruuden hairahduksen seurauksena Tom Jones on elättänyt liittonsa ulkopuolista poikaa täysi-ikäiseksi, mutta mikään unelmaisä hän ei ole pojalle ollut. Daily Mail on löytänyt Tom Jonesin, 77, avioliiton ulkopuolisen pojan Jonathan Berkeryn, 29, muusikkonimeltään Jon Jonesin, New Jerseyn kaduilta. Risaista elämää vuosikaudet elänyt poika on tällä hetkellä koditon, työtön ja vailla tukiverkostoa. Hän kertoo viettävänsä talvikuukausina öitä kodittomien miesten suojapaikassa lattialla nukkuen. Poika kertoo lehdelle, että hän ei ole koskaan tavannut kuuluisaa isäänsä, eikä hän ole koskaan edes puhunut tämän kanssa, saati saanut mitään viestejä tai joululahjoja - lapsenakaan. Kiukkunsa nieltyään mies on kuitenkin jo pitkään koittanut saada yhteyttä isäänsä sekä velipuoleensa. Hänen yhteydenottoihinsa ei olla vastattu.


Napakymppi vaihtaa esityspäivää ja jatkuu uusin jaksoin - neiti X:nä Napakymppi-vauva, jonka vanhemmat löysivät toisensa ohjelmassa iltalehti 16:23 16.01

Napakymppiläiset etsivät matkaseuralaista jatkossa Nelosella sunnuntai-iltaisin. Treffiohjelma Napakympin kevään ensimmäisessä jaksossa luvassa on hulvatonta menoa, kun Neiti X:n paikalle istahtaa ihkaoikea Napakymppi-vauva, 25-vuotias reinkarnaatiotutkija Henniina Tampereelta. Hänellä on erityisen lämmin suhde Napakymppi-ohjelmaan, sillä hänen vanhempansa löysivät toisensa aikanaan ohjelman kuvauksista, kun Henniinan isä oli Herra X:nä. Tämän viikon jaksossa Herra A on Alex, 25, koneenasentaja Tampereelta. Hän paljastaa haaveekseen sen, että hän haluaisi syrjäyttää ohjelman juontajan Janne Katajan ja siirtyvä tämän hommiin.


Prinssi Harryn ja Meghan Marklen rakkaustarinasta tehdään elokuva – pääroolien näyttelijät yhä auki mtv 15:36 16.01

Britannian prinssi Harrysta ja tämän kihlatusta Meghan Marklesta tehdään tv-elokuva.


Kaappaus keittiössä starttasi huippuluvuin – ohjelmaa seurasi eilen lähes 800 000 suomalaista! mtv 15:01 16.01

Kaappaus keittiössä palasi ruutuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Kausi lähti eilen illalla vahvasti liikkeelle, kun ohjelma tavoitti MTV3-kanavalla lähes 800 000 suomalaista keskikatsojamäärän ollessa yhteensä 525 000 (MTV3, Katsomo).


Kaappaus keittiössä starttasi eilen huippuluvuin – ohjelmaa seurasi eilen lähes 800 000 suomalaista! mtv 15:01 16.01

Kaappaus keittiössä palasi ruutuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Kausi lähti eilen illalla vahvasti liikkeelle, kun ohjelma tavoitti MTV3-kanavalla lähes 800 000 suomalaista keskikatsojamäärän ollessa yhteensä 525 000 (MTV3, Katsomo).


Kansainvälinen versio Tuntemattomasta sotilaasta näytetään myös Suomessa iltalehti 14:59 16.01

Huippusuosion saavuttanut Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuva lähtee myös kansainväliseen levitykseen. Kansainvälisen version voi halutessaan nähdä myös Suomessa. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan kansainvälinen leikkausversio tulee levitykseen myös Suomen elokuvateattereihin tämän viikon perjantaina 19.1. Kansainvälinen leikkausversio on alkuperäistä lyhyempi, pituudeltaan kaksi tuntia ja 13 minuuttia. Elokuvaa esitetään alkuperäisen teoksen rinnalla valikoiduissa elokuvateattereissa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Porissa ja Lappeenrannassa.


Rallin suomalaislupauksella hurja tavoite MM-sarjaan MTV 13:56 16.01

Jari Huttunen on noussut ryminällä seuratuimpien rallilupausten joukkoon. Viime syksynä Huttunen nappasi paikan Hyundain kehitysohjelmasta, jonka siivittämänähän lähtee kamppailemaan WRC2-luokan mestaruudesta rallin MM-sarjasta.


Räikkösen pomolta erikoinen kommentti tulevan kauden Ferrarista: ”Tulee todellinen monsteri tai roskaa” iltalehti 13:27 16.01

Sergio Marchionne oli totutun suorapuheisella päällä La Gazzetta dello Sportin haastattelussa. Milanolaismedia oli saanut Fiat-Chrysler-konsernin pääjohtajan kiinni Detroitissa vain muutaman kilometrin päässä yrityksen pääkonttorista. Sergio Marchionnella on takana nyt 15 vuotta jättifirman johdossa. Samalla hän on innostunut koko ajan enemmän konserniin kuuluvan Ferrarin menestyksestä. Sitä kun ei mitata talousluvuilla vaan GP-voitoilla.


Aluksensa myynyt Linda Line alkaisi liikennöidä uudella laivalla Tallinna-Helsinki -reitillä - katamaraani vesille jo tänä vuonna iltalehti 11:25 16.01

Laivayhtiön toimitusjohtaja on vakuutellut Viron mediassa toiminnan jatkuvan - samalla kun yhtiön toimistotilat ja alukset on myyty. Virolainen laivayhtiö Linda Line aikoo laskea tämän vuoden aikana vesille uuden katamaraanin, jonka on tarkoitus kuljettaa matkustajaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Asiasta kertoi Viron yleisradio laivayhtiön toimitusjohtaja Enn Rohula tammikuun alussa.


Novak Djokovic tuuletti vapautuneesti paluussaan – suosikeilla yllättäviä vaikeuksia Australiassa MTV 09:11 16.01

Australian avointen kuusinkertainen voittaja Novak Djokovic aloitti tämänvuotisen turnauksen helpohkolla voitolla amerikkalaispelaaja Donald Youngista.


Kaleva: 12 sairaalasta vain yksi täyttää laajan päivystyksen sairaalalle asetetut kriteerit iltalehti 08:08 16.01

Kalevan mukaan laajan päivystyksen 12 sairaalasta vain Turun yliopistollinen keskussairaala täyttää hallituksen laajalle päivystykselle asettamat kriteerit. Kaleva kertoo, että Tampere, Helsinki, Keski-Suomen keskussairaala Jyväskylässä ja Satakunnan keskussairaala Porissa ovat yhden kahden erikoisalan päässä kriteereiden täyttymisestä. Sairaaloiden työnjaon määritellyt päivystysasetus astui voimaan viime vuoden alussa. Laaja päivystys siirtymäajalla otettiin kokonaan käyttöön tämän vuoden alussa.


Tänään tv:ssä: Kovia huumeita käyttänyt Mia luopui lapsestaan - ”Poikani ei voi koskaan tulla asumaan kotiin” iltalehti 06:55 16.01

Mian poika on nyt jo koululainen. Illan Docstopissa TV1:llä tavattava Mia on luopunut lapsestaan päihdeongelman vuoksi. Hän kertoo vaikean tarinansa ohjaaja Charlotte Lindroosille. Mia antoi poikansa pois tämän ollessa kaksivuotias. Viimeinen niitti oli, kun taapero tuli ehdottamaan leikkejä vieroitusoireiden vuoksi oksentavalle äidilleen. Mia tarttui puhelimeen ja soitti lastensuojelun päivystykseen.


Kommentti: Numerosarja 95–90–85 kertoo, miten Kaisa Mäkäräiselle käy olympialaisissa iltasanomat 06:20 16.01

Kaisa Mäkäräinen on tämän hetken paras naisampumahiihtäjä, kirjoittaa Petri Seppä.


Jasmin Mäntylä kertaa blogissaan kamalimpia ensitreffejään - ex-rakas päätyi putkaan, yksi mies otti ilmoittamatta taaperot mukaan illalliselle iltalehti 22:23 15.01

Jasmin Mäntylä muistelee blogikirjoituksessaan kamalimpia ensitreffikokemuksiaan. Jasmin Mäntylä jakaa kaksi eriskummallista tarinaa ensitreffeiltään. Hän kertoo suostuneensa kymmenisen vuotta sitten illallistreffeille erään oululaisen sinkkumiehen kanssa, jonka oli tavannut työskennellessään radiokanavalla mediamyyjänä. Kaksikko oli sopinut, että mies tulisi hakemaan Mäntylää tämän kotoa. Näin kävikin ja Jasmin nousi miehen autoon. Suunnaksi otettiin Oulun keskustan ravintola.


Uutiset