Toni Wirtanen vietti laatuaikaa vaimon kanssa, julkaisi hupaisan kuvan: "Ihan samanlaista täälläkin" mtv 10:42 21.08

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen julkaisi Instagramissa hauskan kuvakollaasin, jossa hän ja Jannika B ottavat samanaikaisesti kuvaa toisistaan.


Sebastian Vettel yhä luottavainen kisan suhteen: ”Toivottavasti olemme oikeassa täälläkin” MTV 12:47 24.06

Sebastian Vettel jäi Ranskan GP:n aika-ajoissa kolmanneksi Mercedes-kuljettajien vallattua eturivin. Mercedes oli aika-ajoissa vahvempi, mutta Vettel uskoo yhä pystyvänsä taistelemaan kisassa voitosta.


Seksityöhön liittyy usein väkivaltaa, uhkailua ja reviirikiistoja - seksityöläinen ei uskalla kertoa tapahtuneesta poliisille iltalehti 06:04 15.05

Suomi on seksityöläisille useita muita maita houkuttelevampi maa parempien ansioiden vuoksi, mutta seksityöhön liittyy täälläkin aina riski joutua pahoinpidellyksi tai ryöstetyksi. Suomi on seksityöläisille useita muita Euroopan maita houkuttelevampi parempien ansioiden vuoksi, mutta mikään onnella ei Suomi seksityöläiselle ole. Työhön liittyy aina riski joutua pahoinpidellyksi tai ryöstetyksi. Rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson Helsingin poliisista on nähnyt viimeisen 20 vuoden aikana, miten seksikauppa on muuttunut Suomessa. Se tarjonta, mikä näkyi aiemmin lehti-ilmoituksina ja tietyillä alueilla katukauppana, on siirtynyt nettiin.


Heikki Hursti tyrmää leipäjonojen uudistamisen ja pelkää jäävänsä kaupungin sanelun kohteeksi: "Uusi malli epäonnistui Vantaallakin" MTV 07:16 25.04

Heikki Hursti tyrmää kättelyssä suunnitelmat ruoka-avun uudistamisesta pääkaupunkiseudulla, etenkin Helsingissä. Hursti sanoo odottavansa jännityksellä, mikä mahtaa olla uudistuksen tarkoitus.


Apu: Yölinnun Simo Silmu innostui neulomisesta — sukkapuikot mukana uima-altaallakin: ”Jäin heti koukkuun” iltalehti 09:45 12.04

Yölintu-laulaja Simo Silmu kertoo Apu-lehdessä päättäneensä kokeilla neulomista, kun katsoi vaimoaan tekemässä villasukkia. Yölintu-tähti Simo Silmu ja hänen Päivi-vaimonsa kertovat tuoreessa yhteiselämästään. Pariskunta meni naimisiin vuosi sitten. He ovat tunteneet jo parikymmentä vuotta, mutta rakkaus kypsyi hitaasti. Haastattelussa Simo kertoo kiertävänsä keikoilla nykykään yhdessä Päivin kanssa asuntoautolla.


kotiin jopa sohvan poliisioperaatiosta, takavarikot laillisia tutkii vakavaa henkeen

Uutiset