Tarja Smura mystisenä vuosien takaisesta erostaan Renny Harliniin: "En halua mitään syytteitä" mtv 16:02 24.02

Missikaunotar Tarja Smura tarkentaa syitään olla paljastamatta kohueron taustoja vuosien takaiseen suhteeseen ohjaaja Renny Harlinin kanssa.


Trumpin ex-kampanjapäällikkö sai taas lisää syytteitä – jo toista kertaa tällä viikolla MTV 08:54 24.02

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort on saanut taas uusia syytteitä Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkinnassa, kertoo NBC News.


Trumpin ex-kampanjapäällikköä vastaan nostettiin taas uusia syytteitä –? jo toinen kerta viikon sisään iltasanomat 02:41 24.02

Paul Manafortin epäillään rekrytoineen salaisesti eurooppalaisia poliitikkoja lobbaustyöhön.


Venäjä-tutkinnan uusin käänne: Trumpin entinen kampanja-avustaja Rick Gates saa syytteen iltalehti 21:05 23.02

Syyte ei liity vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaan. Erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtama Venäjä-tutkinta on saanut uuden käänteen. Yhdysvaltalaismedian mukaan syytteen saa nyt Trumpin kampanjaa avustanut Rick Gates. Syyte koskee Gatesin toimia ennen vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaa. On hyvin todennäköistä, että Gates tekee jonkinlaisen "diilin" Muellerin kanssa, jotta tämä antaisi syyttäjälle tietoja presidentinvaalikampanjasta. Gates on jo viides tutkinnan aikana syytteen saanut yhdysvaltalainen. Muut syytteen saaneet ovat Paul Manafort, Michael Flynn, George Papadopoulos ja Alex Van der Zwaan. Gates työskenteli presidentinvaalikampanjan aikana tiiviisti juuri Manafortin kanssa. Gatesin syytteiden myötä myös Manafort saa lisää syytteitä, jotka koskevat muun muassa veronkiertoa.


Trumpin ex-kampanjaväelle lisää syytteitä MTV 05:38 23.02

Yhdysvalloissa erikoissyyttäjä Robert Mueller on nostanut lisää syytteitä presidentti Donald Trumpin vaalikampanjassa toimineita ex-kampanjapäällikkö Paul Manafortia ja tämän yhteistyökumppania Rick Gatesia vastaan. Asiasta kertoo yhdysvaltalaismedia.


Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit iltasanomat 05:22 23.02

Presidentti Trumpin ex-kampanjaväkeä vastaan nostettiin lisää syytteitä.


CNN: Trumpin ex-kampanjaväelle lisää syytteitä iltasanomat 00:10 23.02

Syytteiden joukossa on ainakin vero- ja pankkipetossyytteitä.


Muistatko nämä? Patrian historiaan on mahtunut jo monta kohua – lahjussyytteitä, oikeudenkäyntejä ja kirjanpitorikoksia MTV 17:47 22.02

Suomalaismiehen outoon kuolemaan liittyvä asetarvikeyhtiö Patria kytkeytyy moniin oikeudenkäynteihin. Yhteistä niille on, että yritystä tai sen työntekijöitä ei juuri ole tuomittu, ainoastaan epäilty tai syytetty. Erityisen paljon vaikeuksia Patrialla on ollut suhteissaan Lähi-itään ja Balkanin alueeseen.


Syyttäjä vaatii useille tuomioita amfetamiinin valmistusaineen hallussapidosta Oulussa MTV 17:56 19.02

Laajan amfetamiinin valmistus- ja välitysorganisaation syytteitä on alettu käsitellä maanantaina Oulun käräjäoikeudessa.


Venäjä vähättelee Yhdysvaltojen syytteitä: ”Ennen faktoja kaikki on potaskaa” MTV 19:10 17.02

Venäjä vähättelee syytteitä, joiden mukaan 13 venäläistä ja kolme venäläisyhteisöä on sekaantunut Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Yhdysvallat kertoi syytteistä eilen.


”Ei salaliittoa!” – Näin Trump kommentoi venäläisten saamia syytteitä iltasanomat 23:17 16.02

Presidentti Donald Trumpin mukaan venäläisten vaikuttamiskampanja ei liittynyt hänen ehdokkuuteensa.


Turkki vapautti saksalaistoimittajan iltalehti 12:40 16.02

Turkissa vuoden vangittuna ollut saksalais-turkkilainen toimittaja Deniz Yucel vapautettu. Yucelin vapauttamisesta kertoi Die Welt -lehti. Yucel oli ollut vangittuna Turkissa vuoden päivät. Die Weltille kirjoittavaa toimittajaa vastaan ei ollut nostettu mitään syytteitä. Keskiviikkona Turkin pääministeri vihjaili Yucelin pääsevän pian vapaaksi.


Saksalais-turkkilainen toimittaja jo vuoden vangittuna Turkissa - hiertää pahasti maiden suhteita iltalehti 15:01 14.02

Berliinissä neuvottelumatkalla oleva Turkin pääministeri sanoo ”toivovansa”, että toimittaja vapautetaan pian. Saksalaisen Die Welt -lehden saksalais-turkkilainen toimittaja Deniz Yucel on ollut vangittuna Turkissa jo vuoden päivät. Yucelia vastaan ei ole nostettu vielä minkäänlaisia syytteitä. Toimittajan vangitseminen on hiertänyt pahasti Saksan ja Turkin välisiä suhteita. Berliinissä neuvottelemassa oleva Turkin pääministeri Binali Yildirim ilmaisi keskiviikkona toivovansa, että Yucel vapautettaisiin pian, kertoo uutistoimisto AFP.


Israelin poliisi esittää korruptiosyytteen nostamista pääministeri Netanjahua vastaan iltalehti 00:18 14.02

Benjamin Netanjahu on toiminut Israelin pääministerinä 12 vuoden ajan, eikä hän ole aikeissa erota virastaan Israelin poliisi on esittänyt tiistaina korruptiosyytteen nostamista maan istuvaa pääministeriä Benjamin Netanjahua vastaan. Syytteitä ovat lahjonta, petos ja yleisen luottamuksen rikkominen. Netanjahu kommentoi esitystä televisiossa. Hän sanoo olevansa syytön eikä ole aikeissa erota.


HS: Lelusalakuljettaja Rami Adhamille useita uusia rikossyytteitä - tuli julkisuuteen hyväntekijänä iltalehti 18:28 12.02

Rami Adham tunnettiin aiemmin hyväntekijänä. Suomesta Syyriaan leluja salakuljettanutta Rami Adhamia vastaan nostettiin useita syytteitä Helsingin käräjäoikeudessa tänään maanantaina. Syytteet liittyvät Suomi Syyria -yhteisön rahankeräyksiin sekä väitettyyn avustustoimintaan Syyriassa. Uusista syytteistä kertoi ensimmäisenä Adhamia syytetään muun muassa rahankeräysrikoksesta, useista väärennöksistä, kirjanpitorikoksista sekä rekisterimerkintärikoksesta.


”Lelusalakuljettaja” Adhamille uusia syytteitä – Lehdet: Nosti 300000 euroa keräystililtä, osti puutarhamökin ja vei loput Turkkiin uusisuomi 17:37 12.02

Helsingin käräjäoikeudessa on nostettu uusia syytteitä ”lelusalakuljettajana” tunnettua Rami Adhamia vastaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.


Lelusalakuljettaja Rami Adhamille tukku syytteitä – syytetään muun muassa törkeästä rahanpesusta iltasanomat 16:24 12.02

Syyrian lelusalakuljettajana tunnettua Rami Adhamia vastaan on nostettu useita syytteitä.


Lelusalakuljettaja Rami Adhamille tukku syytteitä – KRP: Nosti yhdistyksen tililtä 300 000 euroa MTV 16:19 12.02

Syyrian lelusalakuljettajana tunnettua Rami Adhamia vastaan on nostettu useita syytteitä.


Uutiset