IL seuraa livenä: Madsen kiisti harrastaneensa ruumiin kanssa seksiä iltalehti 14:36 21.03

Nyt iltapäivällä on Madsenin asianajajan vuoro kysellä syytetyltä. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Oikeudessa on näytetty Madsenin tietokoneelta löytyneitä videoita, joissa kidutetaan ja tapetaan naisia. Madsenilta kysyttiin harrastiko hän Wallin ruumiin kanssa seksiä. Madsen kiisti. Muutenkin Madsenin seksuaalisuus on ollut syyttäjää keskeisesti kiinnostava asia. Klo 14.44 Madsen kertoo, että palaisi mielellään rakentamaan raketteja ja tavoitteena olisi miehitetty raketti. Siihen ei ole vain onnistuttu toistaiseksi saamaan rahoitusta.


IL seuraa livenä: Madsen kertoi, Kim Wallin paloittelu oli kuin huonosta elokuvasta iltalehti 11:56 21.03

Ääneen pääsevät sekä Madsen että uudet avaintodistajat. Klo 11.57 Miksi Wallin sukkahousut olivat rikki, kysytään Madsenilta. En tiedä, vastaa Madsen. Klo 11.55 Syyttäjä kysyy mitä Madsen teki Kim Wallin vaatteille, kun hän paloitteli ruumiin. Otin ne pois, vastaa Madsen.


IL seuraa livenä: Madsenin oikeudenkäynti jatkuu - syyttäjän mukaan keksijä suunnitteli murhan etukäteen iltalehti 10:45 21.03

Ääneen pääsevät sekä Madsen että uudet avaintodistajat. Syyttäjä yrittää todistaa oikeudelle, että Peter Madsen, 47, toimi harkitusti murhatessaan ja paloitellessaan toimittaja Kim Wallin, 30, Nautilus-sukellusveneessään viime elokuussa. Tänään keskiviikkona kuullaan ensin syytettyä Peter Madsenia. Sen jälkeen alkaa 37 todistajan kuuleminen. Aikaa näille kuulemisille on varattu kuusi päivää, ja ne päättyvät 3. huhtikuuta. Tuomio on luvassa 25. huhtikuuta.


Turun puukotusten tekijä kuulusteluissa: Muistaa puukottaneensa vain kolmea ihmistä iltalehti 08:28 21.03

Myös syyttäjä sanoo, ettei vastaajalla ole kertomuksensa mukaan ollut aitoja muistikuvia kaikista puukotustapahtumista. Turun puukottajaa Abderrahman Bouananea syytetään oikeudessa kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja yhdeksästä murhan yrityksestä. Tästä huolimatta mies kertoi poliisikuulusteluissa muistavansa puukottaneensa ainoastaan kolmea ihmistä.


Kenet Trump erottaa seuraavaksi? – tässä ehdokaslista, josta presidentin on kerrottu itsekin vitsailleen iltasanomat 08:19 21.03

Trumpin huhutaan suunnittelevan erikoissyyttäjä Robert Muellerin erottamista, mutta ensin hänen pitäisi päästä eroon oikeusministeristään.


Turun tappaja aikoo väistää terrorisyytteet yllätyspuolustuksella: Väittää, että Suomen rikoslaissa on käännösvirhe iltalehti 07:30 21.03

Abderrahman Bouanane myöntää käräjäoikeudelle syyllistyneensä tappoihin. Asianajaja Kaarle Gummerus kiistää syytteet terroristisista murhista vedoten muun muassa laveasti kirjoitettuun rikoslakiin. Asianajaja Kaarle Gummerus kommentoi Turun puukkohyökkäyksen oikeudenkäyntiä. Syyttäjä on haastehakemuksessa nimennyt oikeudenkäynnin keskeiseksi kysymykseksi muun muassa sen, ovatko Bouananen teot olleet omiaan aiheuttamaan vahinkoa jollekin valtiolle tai kansainväliselle järjestölle.


Toimittaja Kim Wallin murhasta syytetty Madsen tänään taas oikeuden eteen iltalehti 06:02 21.03

Toimittaja Kim Wallin murhasta syytetty Peter Madsen astelee keskiviikkona todistaja-aitioon Kööpenhaminassa. Syyttäjä yrittää nyt todistaa oikeudelle, että Peter Madsen, 47, toimi harkitusti murhatessaan ja paloitellessaan toimittaja Kim Wallin, 30, Nautilus-sukellusveneessään viime elokuussa. Madsenin oikeudenkäynti alkoi kaksi viikkoa sitten torstaina.


Murhasta epäillyn Peter Madsenin oikeudenkäynti jatkuu tänään – päätodistajan odotetaan kumoavan Madsenin onnettomuusselityksen MTV 06:02 21.03

Tanskassa syyttäjä uskoo, että sen päätodistaja Ditte Dyreborg pystyy kyseenalaistamaan Peter Madsenin näkemyksen siitä, mitä sittemmin uponneessa sukellusveneessä tapahtui. 


Floridan kouluampujan veli pidätettiin – syyttäjän mukaan yhtä suuri uhka kuin veljensä MTV 00:11 21.03

Floridan kouluampuja Nikolas Cruzin veli Zachary Cruz on määrätty vangittavaksi 500 000 dollarin takuita vastaan, jos hän menee vielä koululle, jossa hänen veljensä surmasi 17 ihmistä helmikuun 14. päivä.


Uutiset