Tero Pitkämäki kertoi dramaattisen uutisen kolmen minuutin Whatsapp-viestillä – ”Tiesin, että ennen sen kuuntelemista on istuttava alas”

iltalehti 22:30 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki kertoi maanantaina Kuortaneen urheiluopistolla päättävänsä pitkän urheilu-uransa. Päätöksestä ei selvitty ilman kyyneliä. Koko tämän vuoden kilpailutaukoa polvioperaation jälkeen pitänyt Tero Pitkämäki, 36, kertoi maanantaina uransa huippu-urheilijana olevan ohi. Syynä päätökseen oli ennen kaikkea viime vuonna Paavo Nurmi Gamesissa katkennut vasemman polven eturistiside ja sen mukanaan tuomat kuntoutumisongelmat.


Sokerijuurikkaasta erinomainen sato – maan ainoa sokeritehdas Säkylässä jatkaa uusien viljelijöiden värväystä

yle 07:21 14.10

Syynä hyvään satonäkymään ovat kasvukauden otolliset olosuhteet ja juurikkaan viljelyalan kasvu.


Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa vakavasti avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Curre Lindström, 78, aikoo naimisiin 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa: Wannarot sai jo lähteä kotimaahansa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Sarjakuvia Ranskassa riittää, mutta suomalaiset teokset herättävät silti kiinnostusta – kääntäjä Kirsi Kinnunen näkee syynä olevan rohkeuden rikkoa kaavoja

yle 12:15 12.10

Kinnunen on viettänyt viimeiset 20 vuotta Ranskassa. Hän on kääntänyt yli puolet ranskaksi julkaistuista suomalaisista sarjakuvista.


Jari-Matti Latvala vahvistaa – häät Maisa Torpan kanssa peruttu

iltalehti 10:49 11.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti asiasta perjantaiaamuna. –?Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta tiedotteessaan. Latvalan sopimusneuvottelut ensi kauden paikasta Toyotalla ovat pahasti kesken. Tämä on Latvalan mukaan myös syynä siihen, miksi hän päätti perua häänsä.


Keikkapaikka The Circus lopettaa toimintansa Helsingin keskustassa: ”Äänieristys maksaisi miljoonia euroja”

iltasanomat 09:36 11.10

Syynä on tarve mittavalle mutta epävarmalle äänieristysremontille, joka maksaisi miljoonia euroja.


Tanska ottaa Ruotsin-rajallaan käyttöön tilapäiset rajatarkastukset – syynä huoli järjestäytyneestä rikollisuudesta

yle 11:28 10.10

Muun muassa Kööpenhaminan elokuisesta räjähdeiskusta epäillään kahta ruotsalaista.


South Park kiellettiin Kiinassa – jakso oli liikaa maan johdolle

stara 07:00 10.10

Aikuisten animaatiosarja South Park on joutunut sensuurin kynsiin Kiinassa. Syynä


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 10.10

Aikuisten animaatiosarja South Park on joutunut sensuurin kynsiin Kiinassa. Syynä


Kuopion Prisman autopalon sytytti käytössä ollut tablet-tietokone – 5- ja 3 -vuotiaat saivat palovammoja kasvoihin

iltasanomat 14:14 09.10

Poliisi tiedottaa, että palon syynä oli tablet-tietokone.


MM-kisoissa poissaolollaan loistanut hollantilaistähti pidätettiin – yritti salakuljettaa yli 50 kiloa huumeita, arvo kaksi miljoonaa euroa

iltalehti 14:04 09.10

Hollanti juoksi pitkän matkan viestin ilman tähteään. Dohassa juostiin yleisurheilun MM-kisojen päätöspäivänä 4x400 metrin viestien finaalit. Hollanti oli finaalissa mukana ja sijoittui seitsemänneksi. Maan tähti Madiea Ghafoor puuttui kaikkien yllätykseksi viestijoukkueesta, vaikka Rio de Janeiron olympialaisissa vuonna 2016 olleen urheilijan paikan piti olla varma. Syynä ovat Ghafoorin laittomat puuhat. 27-vuotias urheilija jäi kesällä poliisin haaviin yritettyään tuoda yhteensä 56 kiloa metamfetamiinia ja ekstaasia maahan.


Kaksi lasta loukkaantui autopalossa Kuopiossa – poliisi: Palon syynä tablet-tietokone

yle 09:49 09.10

Lapset oli jätetty autoon marketin parkkipaikalle kaupassa käynnin ajaksi.


Hanson-tähti kiidätetty sairaalaan – joutui moottoripyöräonnettomuuteen

stara 11:20 08.10

MMMBop-jättihitistään tunnetun Hanson-yhtyeen nuorin jäsen on joutunut sairaalaan. Syynä oli


Punkkien määrä kaupunkipuistoissa on lisääntynyt – Turun yliopiston puutiaistutkimus syynää seuraavaksi neljän uuden kaupungin puistot

yle 05:30 08.10

Turun yliopiston kaupunkipuistoja koskeva punkkitutkimus laajenee ensi kesänä Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun ja Joensuuhun.


Kiss-rokkari Gene Simmons joutui sairaalaan – syynä virtsakivitauti

stara 21:00 05.10

Kiss-yhtyeen basisti Gene Simmons on joutunut sairaalahoitoon. Syynä on tähdellä


Etelä-Euroopan hunajantuottajilla synkkä vuosi – Syynä oudot säät ja myrkyt

yle 17:06 04.10

Mehiläisten on nähty syövän toisiaan ravinnon puutteessa. Paikoin hunajakennot ovat sulaneet kuumuudessa ja mehiläiset ovat jääneet loukkuun.


Phil Collins putosi lavalta – keikoille pyörätuolissa jo ennen esiintymistä

stara 14:00 03.10

Fanit ovat huolissaan pitkän linjan muusikko Phil Collinsin terveydentilasta. Syynä


kongressiedustajalle menisi Helsingin keskustaan” nyky-Kanariasta ottelussa Harjavallassa tuhoamaan nopeasti Turkin Vaikeudet Barcelonan

Hot topics