Lajilegenda puhui norjalaislehdelle vaarallisesta suksivoiteesta, joka saattoi aiheuttaa suomalaisen ampumahiihtäjän kuoleman – kiisteltyä ainetta myydään edelleen

iltalehti 16:10 13.11

Ampumahiihtolegenda Heikki Ikolan mukaan hiihtopiireissä pelästyttiin Mauri Lahtelan kuolemasta. Entinen maajoukkuetason ampumahiihtäjä Mauri Lahtela menehtyi vuonna 1992. Hän oli kuollessaan vasta 48-vuotias ja sairasti keuhkosyöpää. Norjalainen Dagbladet nosti Lahtelan esiin artikkelisarjassaan, jossa se käsittelee fluoria sisältäneiden suksivoiteiden vaaroja.


Järkyttävä käänne terveeksi todetun perheenisän syöpädiagnoosissa: HUS kieltäytyy tekemästä lisätutkimusta – ”Yritän parhaillani pysyä järjissäni”

iltasanomat 06:03 13.11

Perheenisä Markon verinäytteiden tulokset viittaavat sittenkin syöpään. Työterveyslääkäri on laatinut kiireisen lähetteen HUS:n hematologiseen yksikköön.


Vakavaa syöpää sairastava televisiotähti liikuttui kyyneliin kesken lähetyksen – kilpailija esitti sydäntäsärkevän tukensa

mtv 16:30 12.11

Alex Trebek liikuttui silminnähden Jeopardy-ohjelman kuvauksissa luettuaan kilpailijan koskettavan viestin. 


Vakavaa syöpää sairastava televisiojuontaja liikuttui kyyneliin – kilpailija esitti koskettavan tukensa lähetyksessä

mtv 16:30 12.11

Alex Trebek liikuttui silminnähden Jeopardy-ohjelman kuvauksissa luettuaan kilpailijan koskettavan viestin. 


Ylen selvitys: Kuluttajille myytävistä geenitesteistä löytyi useita virheellisiä väittämiä – asiantuntijat pitävät arviota syöpäriskistä vastuuttomana

yle 08:13 12.11

Ylen A-studio ja MOT-toimitus lähettivät sylkinäytteet neljälle suomalaisyritykselle, jotka markkinoivat geenitutkimukseen perustuvia hyvinvointi- ja terveystestejä.


Hajuton, väritön ja radioaktiivinen radon on syöpäriski, jolle moni suomalainen altistuu tietämättään – "Pienemmistäkin riskeistä kannetaan paljon suurempaa huolta"

yle 09:02 07.11

Radonin mittaaminen kotona tai työpaikalla käy helposti. Mittauksen aika on juuri nyt, kun talvi on tulossa.


Syöpää sairastava Linus, 8, elää eristyksissä infektioriskin takia – Triplan kellarissa hänelle koitti harvinainen tilaisuus leikkiä hetken kuten muutkin lapset

iltasanomat 12:31 06.11

Syöpälapsiperheille tukea tarjoava yhdistys Kympin lapset järjestää erilaisia vierailuita ja tapahtumia, joissa infektioriskissä olevat lapset ja heidän perheensä pääsevät elämään hetken tavallista arkea.


Janita Lukkarinen diagnosoitiin masentuneeksi, todellisuudessa syöpä oli uusiutunut – Kela-tuet jääneet saamatta: ”Rahat huvenneet lääkkeisiin”

iltalehti 07:39 05.11

Janita Lukkarinen on ollut keväästä lähtien ilman Kelan tukirahoja psykologin antaman diagnoosin takia. Janita Lukkarinen, 26, sai vastikään käytyä loppuun sädehoitojaksonsa. Hän sairastaa parantumatonta imusolmukesyöpää. Lääkäri kertoi joulukuussa 2018 Lukkariselle syövän olevan poissa kehosta. Hän kärsi kuitenkin edelleen kivuista, väsymyksestä ja oudoista oireista. Kun hän puhui väsymyksestään huhtikuussa 2019 neuropsykologin vastaanotolla, diagnoosina oli masennus.


Olivia Newton-Johnin Grease-elokuvan rooliasusta maksettiin jättisumma

iltalehti 03:07 04.11

Osa huutokaupan myyntituotoista menee näyttelijän nimeä kantavalle syöpähoitokeskukselle. Näyttelijä Olivia Newton-Johnin Grease-musikaalielokuvassa (1978) nähty rooliasu musta nahkatakki ja mustat nahkahousut on myyty huutokaupassa 360 000 eurolla (405 700 Yhdysvaltain dollaria), kertoo muun muassa BBC. Summa on kaksi kertaa ennakoitua suurempi.


Downton Abbey -tähti Michelle Dockery löysi uuden rakkaan - kihlattu kuoli neljä vuotta sitten syöpään

iltalehti 11:07 03.11

Näyttelijä Michelle Dockeryn elämässä on kääntynyt uusi sivu, sillä hän on löytänyt uuden kullan. Downton Abbey -sarjan Mary Crawley’n roolihahmosta tunnettu brittinäyttelijä Michelle Dockery menetti kihlattunsa neljä vuotta sitten. John Dineen kuoli vain 34-vuotiaana. Dockery on kertonut haastattelussa kokevansa itsensä leskeksi, vaikka pari ei vihille ehtinytkään. Nyt elämässä puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, sillä Dockery, 37, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Daily Mailin tietojen mukaan hän on seurustellut jo kolmisen kuukautta luovana johtajana kykyjenetsintätoimistossa työskentelevän Jasper Waller-Bridgen kanssa. Mies on Dockerya kuusi vuotta nuorempi. Fanin somessa julkaiseman pariskunnan yhteiskuvan näet Daily Mailin sivuilta.


Paavo Väyrynen rankan alkuvuoden jälkeen: Vetäytyy puoluepolitiikasta, mutta tarjoutuu konsultoimaan keskustaa

iltasanomat 19:11 02.11

Paavo Väyrynen kirjoittaa tuoreessa blogipäivityksessään, että vaimon Vuokko Väyrysen verisyöpään, myeloomaan, annetut kantasoluhoidot ovat tehonneet, eikä syöpäsoluja enää ole. Hän päivittää myös poliittisia tulevaisuudenaikeitaan.


”Se lapsi mureni mun edessäni pala palalta” – Eräänä aamuna 8-vuotias Senja ei enää herännyt, ja Varpu Hintsasesta tuli enkelilapsen äiti

iltalehti 08:01 02.11

Kun Senja-tytär sairastui syöpään, Varpu-äiti ajatteli, että parisuhde olisi pakko päättää. Sami Hintsanen ei kuitenkaan lähtenyt minnekään. Äiti, ei se ole niin vakavaa, Senja lohduttaa. Varpu-äitiä harmittaa, sillä hän ei taaskaan pärjää Muuttuva labyrintti -pelissä. Avaruudellinen hahmotuskyky uupuu.


Mervi Tapola antoi viimeisen haastattelunsa IS:lle jouluna 2018 – syöpälääkkeet vaihdettiin entistä kovempiin

iltasanomat 13:02 01.11

Syöpähoidot, outo bakteeritartunta ja äidin kuolema tekivät Mervi Tapolan syksystä 2018 raskaan. ”Kiekkomummun” viime jouluun iloa toivat lapsenlapset.


Näin sosiaalinen media reagoi Mervi Tapolan menehtymiseen: "Tähdet tapaavat taivaissa"

mtv 12:47 01.11

Mervi Tapola sairasti pitkälle levinnyttä syöpää.


Mervi Tapola on kuollut – sairasti syöpää

yle 12:12 01.11

Tunnetun yrittäjäsuvun perillinen kuoli keskiviikkona aamulla, lähipiiri kertoo.


Mervi Tapola, 65, on kuollut

iltalehti 12:11 01.11

Seiska kertoi ensimmäisenä Mervi Tapolan kuolleen. Tapola-yhtiöstä vahvistetaan Iltalehdelle Mervi Tapolan kuolleen keskiviikkoaamuna. Seiska kertoi ensimmäisenä Mervi Tapolan, Matti Nykäsen ex-vaimon, kuolleen. Tapola sairasti syöpää. Syöpä levisi lyhyessä ajassa vatsasta maksaan. Etäpesäkkeitä oli myös muualla.


Huippuväärentäjä herätti vuonna 1975 kadonneen Schjerfbeckin eloon – ”Lopetan nämä hommat tähän”

iltasanomat 09:03 01.11

Veli Seppä sai Suomen suurimmasta taidehuijausjutusta ehdollisen vankeuden lisäksi runsaasti mainetta. Vakavaa syöpää sairastava lempääläläinen lupaa IS:lle, ettei tee jäljennöksiä enää edes omalla nimellään.


20-vuotiaan suomalaisen jääkiekkoilijan kaulasta löytyi patti – äidin puhelu aiheutti shokkireaktion: ”Miten minulla voisi olla syöpä?”

iltasanomat 17:41 31.10

Mestiksessä pelaavalta Panu Passiniemeltä poistettiin kasvain. Hän aloitti puoli vuotta kestävät sytostaattihoidot.


20-vuotias suomalaiskiekkoilija sai sarjakauden kynnyksellä pysäyttävän puhelun: kaulasta löytynyt patti oli syöpä – ”Seuraava puoli vuotta on hyvin raskas”

iltalehti 16:55 31.10

Mestiksessä, Iisalmen Peli-Karhuissa (IPK:ssa), kiekkoilevalla Panu Passiniemellä todettiin sarjakauden kynnyksellä syöpä. IPK:n 20-vuotias puolustaja Panu Passiniemi osallistui joukkuekavereidensa tavoin kauden alla suoritettuihin terveystarkastuksiin. Passiniemen kaulasta löytyi patti, joka herätti lääkäreiden epäilykset. Patista otettiin koepala, ja syyskuussa, sarjakauden kynnyksellä, Passiniemi sai ei-toivotun puhelun Kuopion yliopistollisesta sairaalasta. Tutkimusten perusteella oli syytä olettaa, että kyseessä olisi Hodgkinin lymfooma, imusolmukesyöpä.


IPK:n puolustaja Panu Passiniemi, 20, sairastui syöpään ja aloittaa pelaamista rajoittavat hoidot ? "Seuraava puoli vuotta tulee olemaan hyvin raskas"

jatkoaika.com 09:33 31.10

IPK:n 20-vuotias puolustaja Panu Passiniemi sai kauden kynnyksellä kuulla sairastavansa imusolmukesyöpää. Diagnoosin jälkeen jääkiekko jäi taka-alalle ja nuori mies alkoi saada syöpään hoitoa.


potkaisustaan

Hot topics