Eddie Van Halen sairastaa kurkkusyöpää – aiheuttajaksi epäillään metallista plektraa

iltalehti 15:42 15.10

Legendaarisen sähkökitaristin kurkkusyöpää on sanottu ”työperäiseksi”, mutta mies on myös tupakoinut rankasti. Hollantilaissyntyinen, nykyään yhdysvaltalainen Eddie Van Halen, oikealta nimeltään Edward Lodewijk Van Halen, 64, tunnetaan yhtenä rock-historian legendaarisimmista sähkökitaristeista. Eddien kitarasoolot kappaleissa Mean Street, Cathedral, 316, Spanish Fly ja Little Guitars ovat saaneet maailmalla suurta kunnioitusta. Lisäksi hänen soittamansa Eruption on nimetty maailman vaikeimmaksi kitarasooloksi.


Rocklegenda Eddie Van Halen sairastui syöpään – hoidot käynnistetty

stara 11:20 15.10

Van Halen -yhtyeen perustajajäseniin kuuluva kitaristi Eddie Van Halen sairastaa


8-vuotias Veea sai kuolla kotona – kotisaattohoidossa kuoleva lähtee keskellä elämää ja arkea

yle 05:45 15.10

Lähes kaikki syöpälapset kuolevat Suomessa kotisaattohoidossa. Veea Tapanila menehtyi olohuoneessa, rakkaiden keskellä.


Janita Lukkarinen kritisoi HUS-syöpäosastoa: ”Kaikkia ei haluta edes parantaa?”

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Tv-ohjelman karmea käänne: kampaaja pätkäisi varoittamatta mallin tyrmäävät hiukset - kaunotar pyörtyi

iltalehti 07:22 14.10

Turkkilaisen reality-ohjelman muodonmuutos meni pahasti pieleen. Viraaliksi mennyt video turkkilaisen tv-ohjelman muodonmuutoksesta kiertää paraikaa internetissä. You’re My Hairdresser -nimisessä reality-ohjelmassa kampaajat tekevät kaunottarille hiusmuutoksia, mutta tällä kertaa jokin meni pahasti pieleen. Kampaaja Bilal Agin leikkasi varoittamatta 30 senttiä ?layda-nimisen mallin tyrmäävän pitkistä hiuksista. Ajatuksena oli auttaa hiuksilla syöpäsairaita Let My Hair Be Your Hair -projektissa. Malli ei tiennyt aikeista mitään, järkyttyi perin juurin huomatessaan hiusten lyhentyneen huomattavasti. Videolla näkyy, miten ?layda alkaa itkeä, ja lopulta pyörtyy lattialle.


Parantumaton syöpä pysäytti olympiaurheilijan – Vesa Törnroos unelmoi edelleen olympialaisista, mutta sairaseläkkeelle joutuminen tekee siitä taloudellisesti vaikeaa

yle 07:00 14.10

Haulikkoampuja Vesa Törnroos on vakavasta sairaudestaan huolimatta jatkanut kilpauraansa. Urheilijan taloudellinen turva sairastumistapauksessa on kuitenkin asia, johon olympiakävijä toivoo julkista keskustelua.


Janita Lukkarisen tila heikkeni sädehoidoista - ambulanssilla sairaalaan: ”Kipuilu alkoi jo eilen illalla”

iltalehti 23:55 11.10

Janita Lukkarinen kertoo joutuneensa sairaalahoitoon. Lukkarinen kirjoittaa tilansa heikkenemisestä Instagram-tilillään. Parantumatonta syöpää sairastava Lukkarinen kertoo, että hänellä tuli perjantaina ensimmäinen viikko sädehoitoa täyteen.


100-vuotias talo ”tuoksui Linnanmäelle” – kellarista löytynyt salainen virhe kävi myyjälle kalliiksi

iltasanomat 13:27 11.10

Pölkkyjen kyllästeaine eli kreosootti aiheuttaa syöpää ja perimävaurioita. Akaassa sijaitsevan omakotitalon aiemmille asukkaille alapohjan kantava rakenne tuli täytenä yllätyksenä.


Tyksille kansainvälinen tunnustus hyvästä syöpähoidosta – Euroopassa vain 28 sairaalaa täyttää kriteerit

yle 08:21 11.10

Suomessa OECI Cancer Centre -akkreditoinnin on saanut aikaisemmin vain HUS syöpäkeskus.


Janita Lukkarinen, 26, sairastaa parantumatonta syöpää – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Tuska ja kipeät asiat eivät aina näy"

mtv 07:54 11.10

Parantumatonta imusolmukesyöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen muistuttaa Instagramissa, että tuska ja kipeät asiat eivät aina näy ihmisestä ulospäin.


Ultraäänilaitteesta kehitettiin taskuun mahtuva – Voi löytää syöpäkasvaimen, katso video

yle 18:19 08.10

Syövän ensioireet voi olla pian mahdollista havaita kotioloissa omasta kännykästä.


Janita Lukkarisen tilassa muutos parempaan: Sydänpussia ja keuhkoja operoitiin

iltalehti 16:33 08.10

Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla. Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on kertonut taajaan Instagramissa hoidoistaan ja voinnistaan. Lukkarisen mukaan tilanne on näyttänyt jo toivottomalta, mutta nyt hänen tilassaan on tapahtunut käänne parempaan. Lukkarinen kertoo, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla.


Syöpää sairastava 26-vuotias Janita Lukkarinen kertoo terveydentilastaan: "En uskaltanut puhua aiheesta ennen kuin ollaan selkeämmillä vesillä"

mtv 15:10 08.10

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Instagram-tilillään avoimesti syöpähoidoistaan.


KHL-puolustaja kuoli vain 29-vuotiaana - sairaus alkoi ottelussa tulleen tällin jälkeen

iltalehti 11:12 06.10

Samvel Mnatsjan taisteli syöpää vastaan reilun vuoden. Lopulta mitään ei ollut enää tehtävissä. Admiral Vladivostokin puolustaja Samvel Mnatsjan kuoli sunnuntaina pitkän syöpätaistelun uuvuttamana vain 29 vuoden iässä. Mnatsjalla diagnosoitiin syöpä elokuussa 2018. Mies sai kovan tällin selkäänsä eräässä ottelussa, minkä jälkeen yhteen selkänikamaan muodostui pahanlaatuinen kasvain. Syöpää hoidettiin Saksassa, mutta lopulta mitään ei ollut enää tehtävissä.


Parantumatonta syöpää sairastava muusikko Astrid Swan ei pelkää surua: ”Mitä hirveämpi suru, sen suurempi rakkaus”

iltalehti 17:36 05.10

Astrid Swan on tehnyt syövästä osan arkeaan. Muusikko Astrid Swan, 37, sairastaa parantumatonta rintasyöpää. Hän on äiti, puoliso, tytär, säveltäjä ja muusikko, joka kertoo sairaudestaan ja vaikeista hetkistään puolison ja lapsen kanssa kirjassaan Viimeinen kirjani – kirjoituksia elämästä. Ensimmäisen kerran Swanilla todettiin rintasyöpä vuonna 2014. Hän löysi patin, kun imetti lastaan.


Dynastia-tähti Diahann Carroll, 84, on kuollut – näin ikonista näyttelijää muistellaan: ”Jätti jälkeensä timantteja, joita voimme seurata”

iltalehti 00:48 05.10

Näyttelijä Diahann Carroll on kuollut. Muun muassa 80-luvun suosikkisarja Dynastiasta muistettava Carroll oli 84-vuotias. Rintasyöpää sairastanut legenda menehtyi kotonaan. Carroll oli uraauurtava näyttelijä, joka Yhdysvalloissa muistetaan muun muassa vuonna 1968 alkaneesta komediasarjasta Julia.


Satu Tuomisto aikoi repäistä muotigaalan jatkoilla missikollegoidan kanssa: Ensimmäistä kertaa viihteelle avioeron jälkeen

iltalehti 22:57 04.10

Tampereella järjestetyssä hyväntekeväisyysgaalassa esiintynyt Satu Tuomisto kertoi lähtevänsä ulos Heidi Sohlbergin ja Joanna Kuvajan kanssa. Vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto esiintyi perjantaina mallina syöpälasten hyväksi järjestetyssä gaalassa Tampereella. Gaala lasten hyväksi -tapahtuman jälkeen Tuomisto aikoi viihteelle kahden muun ex-missin eli Heidi Sohlbergin ja Joanna Kuvajan kanssa.


Parantumatonta syöpää sairastavalta Janita Lukkariselta odotettu julkaisu: "Ensimmäinen sädehoito takana"

iltalehti 18:34 04.10

Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Televisiosta tuttu Janita Lukkarinen sairastaa imusolmukesyöpää. Sytostaattihoidot eivät toimineet, joten lääkäri ehdotti sädehoitoa. Lukkarinen ehti jo suostua sädehoitoon, mutta jätti kuitenkin menemättä hoidettavaksi pelon takia. Nyt Lukkarinen on päivittänyt Instagramiinsa käyneensä sädehoidossa. – Ensimmäisen sädehoito takana! Voin vain kehua sädehoitajaa, joka soitti eilen, varmasti Luojan merkistä, juuri oikeaan aikaan, kun mieli oli synkimmillään. Tämä ihana nainen sai luotua uskoa muhun ja halusi vähintään esitellä sädetyslaitteen, Lukkarinen iloitsee.


50 rikosta Hotakainen Huuhkajille raju takaisku KooKoo syvensi TPSn lentokenttä­protestit huolestuttavat lopettamisesta sammutuksen jälkeen suosimisesta ”Se näkyi varmaan

Hot topics