Leena matkusti taistelemaan uudelleen nousevaa ebola-epidemiaa vastaan: "Suurin pelko, jos lähtee leviämään" MTV 06:31 18.06

Avustustyöntekijä Leena Railimo-Saares matkusti toukokuun lopulla Kongon demokraattiseen tasavaltaan taistelemaan uudelleen nousevaa pirullista ebola-epidemiaa vastaan.


Raportti: Suomesta vietiin aseita ennätyksellisen moneen maahan – Lähi-itä toiseksi suurin vientialue MTV 05:34 18.06

Suomesta vietiin aseita viime vuonna kaikkiaan 77 maahan, kertoo riippumattoman ajatushautomon SaferGloben vuosiraportti.


Karu kuva: Mohamed Salah tarvitsi joukkuekaverien apua yksinkertaiseen askareeseen – ehtiikö pelikuntoon? MTV 11:38 17.06

Egyptin jalkapallomaajoukkueen suurin tähti Mohamed Salah ei pelannut joukkueensa avausottelussa MM-kisoissa Uruguayta vastaan. Salahin olkapää on vihoitellut, ja tuore kuva kertoo, ettei se ole vieläkään läheskään täydessä kunnossa.


Kun Joni Skiftesvik syntyi, kätilö kieltäytyi auttamasta – poliisi joutui pakottamaan lapsenpäästöön: syynä oli kirjailijan isä iltasanomat 15:44 16.06

Kun Joni Skiftesvik syntyi, kätilö kieltäytyi auttamasta, koska vauvan isä oli norjalainen merimies eivätkä vanhemmat olleet naimisissa. Kuudennessatoista romaanissaan Skiftesvik muistelee elämänsä kulkua. Suurin tragedia on ollut oman pojan Kimin kuolema.


Syömishäiriöillä on vahva teinityttöjen leima – aikuisten sairastaminen jää usein piiloon: "Suurin osa on normaalipainoisia" MTV 11:15 16.06

Syömishäiriöillä on asiantuntijan mukaan edelleen vahva leima teinityttöjen sairautena. Myös hoitava taho saattaa suhtautua niin, minkä seurauksena aikuinen potilas ei välttämättä hae apua, kertoo Syömishäiriöliiton kehittämiskoordinaattori Katri Mikkilä.


Näin suomalainen tyypillisesti hukkuu – vältä nämä virheet vesillä iltasanomat 08:00 16.06

Suomessa hukkuu vuosittain 150–200 ihmistä. Suurin osa hukkumisista voitaisiin välttää.


Kommentti: Nauraen peliin – Cristiano Ronaldo on Espanjan kaaoksen suurin hyötyjä MTV 13:42 15.06

Espanjan jalkapallomaajoukkueen paletti pyörähti ympäri pahimpaan mahdolliseen aikaan, kun Julen Lopetegui sai potkut joukkueen peräsimestä vain kaksi päivää ennen maan avausottelua jalkapallon MM-kisoissa. Real Madridin ja Portugalin Cristiano Ronaldo on suurin hyötyjä osapuolista, joita tapahtuma koskee.


Ravivihje: Toto5 Turku 15.6.2018 iltasanomat 09:46 15.06

Olli Koivunen ohjastaa Turun Toto5-kierroksen suurinta suosikkia ja IS Ravien varmaa.


Kysely: Eurooppalaiset haluavat hallituksilta toimia valeuutisten kitkemiseksi MTV 16:34 14.06

Mediayhtiöillä ja toimittajilla on suurin vastuu kamppailussa valeuutisia vastaan. Tätä mieltä on kolme neljäsosaa vastaajista vuoden Digital News Report -kyselytutkimuksessa.


Pärnänen: Jääkiekkofanien ei kannata irvailla jalkapalloväelle, oma pesä ei ole puhdas jatkoaika.com 16:00 14.06

Suurin syy, miksi urheilun toimintatavat ja valtakytkökset pääsevät mätänemään, on se, että urheilijoita, yleisöä ja yhteistyökumppaneita ei suuremmin kiinnosta, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Maahanmuuttovirasto varoittaa turvapaikanhakijamäärien uudesta äkkinoususta – suurin osa päätöksistä tehdään lain mukaan MTV 08:50 14.06

Turvapaikanhakijoiden määrien uuteen äkkinousuun on syytä varautua, arvioi Maahanmuuttovirasto.


Mika, 52, kaivoi Lapista valtavan kultahipun – jättilöytöä juhlittiin snapseilla: ”Hinta on jotain ihan käsittämätöntä” iltasanomat 07:17 14.06

Lemmenjoen kullankaivajat ovat osuneet kultasuoneen. Suomen kuudenneksi suurinta hippua ei ehditty juhlia kuin snapseilla –? kippisten jälkeen lähdettiin äkkiä takaisin töihin.


Jättilöytöä juhlittiin snapseilla: Mika, 52, kaivoi Lapista valtavan kultahipun – ”Hinta on jotain ihan käsittämätöntä” iltasanomat 07:17 14.06

Lemmenjoen kullankaivajat ovat osuneet kultasuoneen. Suomen kuudenneksi suurinta hippua ei ehditty juhlia kuin snapseilla –? kippisten jälkeen lähdettiin äkkiä takaisin töihin.


56 miljardin dollarin tarjous: Yhdysvaltain suurin kaapelitelevisioyhtiö haluaa ostaa kansainvälisen mediayhtiön MTV 06:54 14.06

Yhdysvaltain suurin kaapelitelevisioyhtiö Comcast on tarjonnut 65 miljardia dollaria mediamoguli Rupert Murdochin 21st Century Fox -yhtiön filmi- ja televisiotoiminnasta.


Helsingin poliisi antoi 4 tehokasta vinkkiä suomeksi, japaniksi ja kiinaksi: Näin vältät taskuvarkauden iltasanomat 23:11 13.06

Helsingissä suurin riski joutua taskuvarkauden uhriksi on vanhuksilla ja turisteilla.


Jalkapallon MM-kisat vetävät suomalaisia Pietariin MTV 22:56 13.06

Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät torstaina, kun turnaus-isäntä Venäjä kohtaa Moskovassa pelattavassa avausottelussa Saudi-Arabian. Suurin osa suomalaisista kisamatkaajista on kuitenkin valinnut matkakohteekseen Pietarin, jossa pelit käynnistyvät ylihuomenna perjantaina.


Oskari Mörölle ei riitä perässä pysyminen, vaikka maailman taso on hurja – "ME paukkuu kohta" MTV 07:44 13.06

Oskari Mörön, 25, kauden alku 400 metrin aidoissa on sujunut takkuillen. Lajin suurin suomalaistähti pyrkii ensin voittamaan terveysmurheensa ja sen jälkeen iskemään takaisin kohti lajin kivikovaa huippua.


Karaokeriksa riemastuttaa Suomen suvessa – tänään tavoitteena Pohjoismaiden suurin karaoketapahtuma MTV 17:50 12.06

Helsingin Musiikkitalon puistossa tavoiteltiin tänään Helsinki-päivän kunniaksi Pohjoismaiden historian suurin karaoketapahtuman järjestämistä.


Suomi harjoittelee Nato-maiden kanssa Norjan puolustamista – suurin sotaharjoitus vuosiin iltasanomat 14:39 12.06

Sotilasliiton suurimmassa sotaharjoituksessa vuosiin harjoitellaan keskinäisiä turvatakuita.


Ruotsin maajoukkueella omat karkit MM-kisoissa – "Ne ovat osa palautumista" MTV 14:36 12.06

Ruotsin jalkapallomaajoukkueella on Venäjällä pelattavissa MM-kisoissa mukana peräti 5 500 kiloa erinäistä tavaraa. Suurin osa tästä on vaatteita, mutta mukaan pakatun ravinnon joukossa on muun muassa kahvia, puolukkahilloa, ruokaa juhannuksen juhlintaa varten, ja... karkkia.


Brasiliaa vastaan – Kerrostalon pihalla MM-kisojen ainoa maa, paljain jaloin uusi vuoden

Uutiset