Saara Aallolta yllätyskeikka Suomessa – nousee lavalle suuren idolinsa kanssa iltasanomat 08:54 19.06

Saara Aallolta julkaistiin uusi single sekä tieto yllätyskeikasta Helsingissä kesäkuussa.


Street hockey -kiertue laajenee ulkomaille jatkoaika.com 08:09 19.06

Suomessa suuren suosion saavuttanut ja vuodesta 2004 pelattu tossulätkän SM-kiertue kansainvälistyy.


Kummasta kuningas: Costellolle vahva niskalenkki – Välähdys ei luovuta vielä iltasanomat 15:53 18.06

Costello otti lauantain SE-juoksullaan suuren ravikuningassuosikin aseman, mutta Välähdys hakee nopeaa revanssia Härmän maililla.


Selostaja suorastaan tärisi! Meksikon jättipotti nosti tunteet pintaan suorassa lähetyksessä MTV 08:29 18.06

Meksikon eilinen voitto Saksasta jalkapallon MM-kisoissa sai espanjalaisen selostajan suuren tunteen valtaan.


Tutkijat veivät Trumpin asianajajan salatut kännykkäviestit – liimasivat kokoon silputtuja dokumentteja iltasanomat 01:13 16.06

Viranomaiset ovat onnistuneet kaivamaan esiin suuren määrän viestejä ja dokumentteja presidentti Donald Trumpin pitkäaikaiselta lakimieheltä Michael Cohenilta.


Unkarilainen oppositiopoliitikko: "Vain Saksa pystyy pysäyttämään Orbanin korruption" MTV 21:46 15.06

Hódmezövásárhelyn pormestarin Péter Márki-Zayn mukaan valtiojohtoinen suuren luokan korruptio on lisääntynyt Unkarissa viime vuosina valtavasti.


10 suuren kaupungin vuokravertailu: Oulun keskivuokrat maan halvimpia – Katso, miten muut kaupungit sijoittuvat? iltasanomat 15:54 13.06

Kymmenen suuren kaupungin vertailussa Oulun kaikkien asuntojen keskivuokrahinnat neliötä kohden olivat maan edullisimmat.


Poliisi löysi 2,5 kiloa amfetamiinia rappukäytävästä Helsingin Itä­keskuksessa – laaja huumevyyhti selvisi iltasanomat 09:47 13.06

Helsingin poliisi on selvittänyt suuren huumausainerikoskokonaisuuden.


Pohjois-Korean johtaja: "Päätimme jättää menneet taakse – maailma tulee näkemään suuren muutoksen" MTV 09:04 12.06

Presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ovat hetki sitten allekirjoittaneet ”erittäin tärkeän dokumentin”.


14-vuotias moottoripyörälupaus kuoli kisaonnettomuuteen – "Menetimme suuren kuljettajan ja ihmisen" MTV 17:58 11.06

14-vuotias espanjalainen moottoripyöräilylupaus Andreas Perez on kuollut Moto3-luokan juniorien MM-osakilpailussa Barcelonan radalla Espanjassa.


Belgian kultainen sukupolvi suurennuslasin alla MM-kisoissa – "Jos haluamme tehdä jotain suurta, sen aika on nyt" MTV 11:01 11.06

Jalkapallon supertähti Eden Hazard uskoo Belgian kultaisella sukupolvella olevan tämän vuoden MM-kisoissa paras mahdollisuus voittaa jotain suurta.


Nyt puhuu Hornetit korvaavan hävittäjähankkeen vastustaja: "Tästä on puhuttu julkisuudessa tavattoman vähän" MTV 07:01 11.06

Suomen ilmavoimien Hornetien korvaamisesta on keskusteltu pitkään ja värikkäästi. Suuren mittaluokan hankkeella on myös vastustajansa.


Raju kolari heti Kanadan GP:n alkuun: potku-uhka näkyi epätoivona kuskin elkeissä MTV 21:26 10.06

Jatkuvasti suurennuslasin alla oleva Toro Rosson F1-kuljettaja Brendon Hartley joutui ilman omaa syytää rajuun kolariin heti Kanadan GP:n ensimmäisissä mutkissa.


50 palomiestä taisteli raivoisia liekkejä vastaan – tilanne oli erittäin vaarallinen: "Vanteita tippui korkeilta varastohyllyiltä" MTV 10:16 08.06

Pelastuslaitos kertoo, että Pietarsaaressa aamuyöllä syttyneen suuren tulipalon aktiivinen sammutustyö on saatu päätökseen. Alueella jatkuu nyt jälkisammutus ja -raivaus.


Nasa kertoi tuoreimmista Mars-löydöistä – Uusia todisteita mahdollisesta elämästä MTV 21:22 07.06

Nasa järjesti tänään suuren tiedotustilaisuuden Curiosity-mönkijän Marsista tekemistä löydöistä.


Live juuri nyt: Nasa kertoo tuoreimmista Mars-löydöistä – Uusia todisteita mahdollisesta elämästä MTV 21:22 07.06

Nasa järjestää tänään suuren tiedotustilaisuuden Curiosity-mönkijän Marsista tekemistä löydöistä. Tiedotustilaisuus järjestetään yhdeksältä illalla Suomen aikaa ja se näytetään suorana MTV Uutisten nettisivuilla.


Live klo 21: Nasa kertoo tuoreimmista Mars-löydöistä – Uusia todisteita mahdollisesta elämästä MTV 21:22 07.06

Nasa järjestää tänään suuren tiedotustilaisuuden Curiosity-mönkijän Marsista tekemistä löydöistä. Tiedotustilaisuus järjestetään yhdeksältä illalla Suomen aikaa ja se näytetään suorana MTV Uutisten nettisivuilla.


Live klo 21: Mitä Marsista on löytynyt? MTV näyttää Nasan suuren tiedotustilaisuuden suorana MTV 21:22 07.06

Nasa järjestää tänään suuren tiedotustilaisuuden Curiosity-mönkijän Marsista tekemistä löydöistä. Tiedotustilaisuus järjestetään yhdeksältä illalla Suomen aikaa ja se näytetään suorana MTV Uutisten nettisivuilla.


Turvapaikanhakijoille puuhataan suurta säilytyskeskusta EU:n ulkopuolelle uusisuomi 12:10 07.06

Euroopassa on käynnissä hanke eräänlaisen suuren vastaanottokeskuksen tai turvapaikanhakijaleirin perustamiseksi Euroopan unionin ulkopuolelle.


edes viivalle” hävinneen Saksan Lepistö ”Olen ole katunut

Uutiset