Kuvat: Koulut päättyivät, siivoaminen alkoi – helsinkiläispuisto lainehti roskaa

iltasanomat 05:16 31.05

IS:n kuvaaja poikkesi juhlien jälkeen suositussa Sinebrychoffin puistossa Helsingin keskustassa.


Efter Nio: Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman suunnittelee alanvaihdosta: ”Mietin, haluanko tehdä tätä”

iltalehti 11:03 27.05

Hannu-Pekka Björkman kertoo Ylellä poikkeusajan muuttaneen hänen ajatuksiaan näyttelijäntyöstä. Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman on yksi Suomen maineikkaimmista esiintyjistä. Muun muassa yli 40 elokuvassa ja lukuisissa televisiosarjoissa ja näytelmissä näytellyt Björkman on viime vuosina nähty muun muassa Ylen suositussa M/S Romantic -draamasarjassa. Maanantaina esitetyssä Ylen Efter Nio -ohjelman jaksossa Björkman kertaa pitkää näyttelijänuraansa ja sen huippuhetkiä.


Kova väite: Michael Jordan valehteli huippusuositussa dokumenttisarjassa – "Siinä ei ollut mitään järkeä"

iltalehti 18:00 23.05

Valehteliko Michael Jordan The Last Dance -dokumenttisarjassa? The Jordan Rules -kirjan vuonna 1992 julkaissut NBA-toimittaja Sam Smith väittää, että Michael Jordan valehtelee ESPN:n ja Netflixin supersuositussa The Last Dance -dokumenttisarjassa. Jordan kertoo sarjan viimeisessä jaksossa, että hän, Scottie Pippen, Dennis Rodman ja päävalmentaja Phil Jackson olisivat voineet jatkaa Bullsissa kuudennen mestaruuden jälkeen, jos joukkueen GM Jerry Reinsdorf olisi tarjonnut nelikolle vuoden jatkosopimuksen.


Jalkapalloilijaa pilkattiin suositussa TV-ohjelmassa ulkonäkönsä vuoksi – paljastus rajuista seurauksista sai kiusaajat pyytämään anteeksi

iltalehti 17:36 20.05

Nuoren miehen mielenterveys kärsi törkeistä kommenteista. Entinen jalkapalloilija Luke Chadwick sai vuosia kuulla pilkantekoa ulkonäöstään Britannian yleisradioyhtiön BBC:n esittämässä ohjelmassa. Nyt ohjelmaan osallistuneet ovat myöntäneet toimineensa väärin ja pyytäneet anteeksi. Chadwick pongahti jalkapallomaailman tietoisuuteen hänen noustua Manchester Unitedin kokoonpanoon vuosituhannen vaihteessa vasta 18-vuotiaana.


Urheilutähti laski vaimonsa pään ämpäriin ja käytti häntä moppina – molemmat julkaisivat hupivideon huippusuositussa TikTokissa

iltasanomat 12:52 11.05

Joel Selwood joutui poistamaan julkaisemansa videon nopeasti.


Carmen Electra suositussa Netflix-dokumentissa – pornohaut nousivat saman tien

stara 16:00 04.05

Netflixiin ilmestyi taannoin The Last Dance: Kerran vielä, Bulls -dokumenttisarja,


Game of Thronesissakin nähty BJ Hoggs, 65, on kuollut

iltalehti 11:57 04.05

Irlantilaisnäyttelijän kuolemasta kertovat useat brittilehdet. BJ Hogg, 65, on kuollut. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hoggin kerrotaan kuolleen 30. huhtikuuta. Rakastettu näyttelijä muistetaan ehkä parhaiten BBC:n sarjasta Give My Head Peace. Hogg oli mukana suositussa sarjassa yli 20 vuotta. Hän näytteli Big Mervyniä.


Heather Locklear haukkui roolihahmonsa: ”Amanda Woodward on narttu!”

stara 21:20 01.05

Päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt näyttelijä Heather Locklear esitti suositussa Melrose


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 01.05

Päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt näyttelijä Heather Locklear esitti suositussa Melrose


90 päivää morsiamena -sarjan Blake puolustaa nyt suomalaista vaimoaan IL:lle

iltalehti 09:03 19.04

Blake Abelard lähettää myös terveisiä suomalaisille faneilleen. Kaikki eivät ymmärrä suositussa 90 päivää morsiamena -realityssä nähtävän suomalaisen Jasmin Abelardin (o.s. Lahtinen) hillittyä käytöstä. Joidenkin mielestä esimerkiksi hänen suhtautumisensa Blake-puolison musiikkiuraan jättää toivomisen varaa. Blake itse on kuitenkin täysin tyytyväinen siihen, miten Jasmin häntä kannustaa.


Kuollutta luontoa vai silkkaa sommittelua? Ylen opastetulla museokierroksella tutkitaan asetelman eri muotoja Sara Hildénin taidemuseossa

yle 11:20 17.04

Suositussa näyttelyssä asetelma nähdään modernin ja nykytaiteen muotona.


Suositun mökkikunnan asukkailta tiukka viesti Uudellemaalle: ”Tervetuloa, mutta myöhemmin!”

iltasanomat 07:08 16.04

Suositussa mökkikunnassa Mäntyharjussa Uudenmaan rajan avaaminen huolestuttaa.


Lapsi tuntemattoman kanssa: Krista vaihtaa paria ja joutuu uuden eteen: ”Onks mulla jotain romanttisia tunteita häntä kohtaan?”

iltalehti 22:02 13.04

Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa haaveillaan vanhemmuudesta. Nelosen suositussa Lapsi tuntemattoman kanssa -uutuusohjelmassa Hanna ja Marko sekä Riina ja Ari haaveilevat lapsesta ja yrittävät parhaansa mukaan toteuttaa unelmaa. Krista on puolestaan löytänyt kumppanuusvanhemmuusillassa itselleen potentiaalisen kumppanin lapsihaaveen toteuttamiseen. Jonnilla on entuudestaan yksi 4-vuotias lapsi. Hän ei kuitenkaan ole yhdessä lapsensa äidin kanssa. Kumppanuusvanhemmuus on mennyt hyvin ja hän haluaisikin saada toisen lapsen. Krista ja Jonni ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Pari päättää tutustua paremmin ennen kuin mahdollista kumppanuusvanhemmuutta viedään yhtään pidemmälle.


Nämä kappaleet kuullaan Masked Singer -ohjelmassa – luvassa kaikkien tuntemia klassikoita

iltalehti 15:25 11.04

Masked Singerin tulevan jakson kappaleet on julkaistu. Suositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa kuullaan lauantaina 11.4. kaikkien tuntemia klassikkokappaleita. Kana-niminen hahmo esittää lauantaina klassikkokappaleen Tinakenkätyttö. Hevosen tulkitsemana jaksossa kuullaan Juppihippipunkkari ja Heinäseiväs esittää Vadelmavene-kesäbiisin. Ampiainen esittää biisin Bang Bang.


Henkilöllisyys paljastui jälleen Masked Singer Suomi -ohjelmassa - tunnistitko sinä?

iltalehti 20:48 04.04

Masked Singer Suomi -ohjelman toisessa jaksossa paljastui monella eri saralla suomalaisille tuttu henkilö. Suositussa viihdeohjelmassa julkisuudesta tutut suomalaiset esittävät lauluesityksiä maskien takaa. Sen jälkeen katsojat ja panelistit arvailevat, keitä siellä maskien takana oikein on. Arvaaminen on yllättävän haastavaa. Jos et halua vielä tietää, kuka paljastui maskin takaa, älä lue juttua tämän pidemmälle.


Gossip Girl palaa ruutuun – päärooliin valittiin Emily Alyn Lind

stara 06:00 03.04

Suositussa Gossip Girl -sarjassa seurattiin teini-ikäisten ystävysten elämää Manhattanin Upper


Jättihitiksi nousseen F1-tv-sarjan tähti kannattaa kuskien välisen taistelun liioittelua – ”Nautin siitä”

iltasanomat 18:03 30.03

Carlos Sainz Jr:n mukaan F1-kuljettajien välisiä taisteluasetelmia liioitellaan suositussa tv-sarjassa.


Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastui jälleen henkilöllisyys – tunnistitko sinä?

iltalehti 21:00 28.03

Masked Singer Suomi -ohjelmassa arvaillaan jälleen hahmojen henkilöllisyyksiä. Masked Singer Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa paljastui jälleen yhden osallistujan henkilöllisyys. Tämä on jo kolmas paljastunut hahmo. Suositussa viihdeohjelmassa julkisuudesta tutut suomalaiset esittävät lauluesityksiä maskien takaa. Sen jälkeen katsojat ja panelistit arvailevat, keitä siellä maskien takana oikein on. Arvaaminen on yllättävän haastavaa.


Opettaja rikkoi maailmanennätyksen – pelasi tanssipeliä yli 138 tunnin ajan

stara 20:00 28.03

Suositussa Just Dance -pelisarjassa tarkoituksena on tanssia ruudun äärellä musiikin


Hot topics