Maineensa menettäneelle muoville etsitään kiivaasti korvaajia: "Puupohjaisista pulloista ja pakkauksista tulee valtavirtaa 5-10 vuodessa" MTV 11:39 23.05

Nykypäivänä puhutaan paljon muovista ja sen aiheuttamasta raskaasta ympäristörasitteesta. Merissä vellovista valtavasta muoviroskamääristä on tullut suorastaan aikamme kirous. Mistä lääke? Voisiko esimerkiksi puu korvata tällaisia öljypohjaisia tuotteita?


Ligue 1: Pakkovoittotilanteita ja panoksettomuutta iltasanomat 09:31 16.05

Kauden päätöskierroksella on panoksena vielä niin Mestarien liiga- kuin Euroopan liiga -paikat. Myös toisesta suorasta putoajasta ja karsintoihin matkaavasta ryhmästä käydään kovaa kilpailua.


MM-kultaleijona ihastelee Miro Heiskasen alistavaa temppua – iso viesti Leijonien pakistosta MTV 19:21 13.05

Vuoden 2011 maailmanmestari, entinen puolustajatähti Ossi Väänänen ihastelee Miro Heiskasen puolustuspelaamista. 18-vuotias Heiskanen on luutinut Tanskan MM-kisoissa kypsästi kahteen suuntaan, ja eilen lauantaina hän suorastaan alisti Kanadan supertähteä Connor McDavidia.


Video: Patrik Laineen hirmupyssy kuritti NHL:n sensaatiojoukkuetta! Winnipeg kaatoi Vegasin, suomalaiset supervireessä iltalehti 07:24 13.05

Patrik Laineella ja Joel Armialla oli todella suuri rooli, kun Winnipeg Jets kaatoi Vegas Golden Knightsin konferenssifinaalien avauksessa 4-2. Suomalaiskaksikko iski jo avauserässä maalin mieheen alle minuutin sisään. Laine iski 2-0-maalin ajassa 6.49, Armia seurasi perässä ajassa 7.35. Laineen ylivoimaosuma syntyi jo suorastaan tavaramerkiksi muodostuneella tavalla. Vegas-alivoima unohti tilanteessa Jets-pelien kultaisimman säännön: "älä missään tapauksessa anna Laineen päivystää aloituspisteen tienoilla". Lopputulema oli hirmuinen kuti ylänahkaan suoraan Blake Wheelerin syötöstä.


Capitalsilta erittäin vakuuttava aloitus konferenssifinaaleihin – Ovetškin pelaa elämänsä parasta pudotuspelikiekkoa jatkoaika.com 13:00 12.05

Washington Capitals ja 13 pudotuspeliottelussa 17 tehopistettä tehnyt Aleksandr Ovetškin suorastaan dominoivat Tampa Bay Lightningia konferenssifinaalien avausottelussa.


Leijona 79 varoittaa Lauri Marjamäkeä ruletista: ”Typerintä, mitä veli Marjamäki nyt voisi tehdä” iltalehti 14:37 10.05

Juhani Tamminen sanoo, että Suomen valmennuksen suurin haaste on saada ylivoimapeli toimimaan. Kokoonpanomuutoksia Tamminen ei missään tapauksessa tekisi. Vuodesta 1970 lähtien MM-kisoissa eri rooleissa mukana olleella Juhani Tammisella on suorastaan oraakkelimaisia kykyjä. Turkulainen sanoi ennen Tanska-ottelua juontotilaisuudessaan Herningissä, että juuteilla on mahdollisuus kellistää Leijonat. Tanska voitti 3-2.


Leijona 79 varoittaa Lauri Marjamäkeä: ”Typerintä, mitä veli Marjamäki nyt voisi tehdä” iltalehti 14:37 10.05

Juhani Tamminen sanoo, että Suomen valmennuksen suurin haaste on saada ylivoimapeli toimimaan. Kokoonpanomuutoksia Tamminen ei missään tapauksessa tekisi. Vuodesta 1970 lähtien MM-kisoissa eri rooleissa mukana olleella Juhani Tammisella on suorastaan oraakkelimaisia kykyjä. Turkulainen sanoi ennen Tanska-ottelua juontotilaisuudessaan Herningissä, että juuteilla on mahdollisuus kellistää Leijonat. Tanska voitti 3-2.


Li Andersson: Hallituksen työmarkkinapolitiikka ei ole vain sukupolvi- ja sukupuolisokeaa, vaan suorastaan vihamielistä  MTV 11:22 08.05

Epävarmuus. Siihen yhteen sanaan moni oman ikäpolveni jäsenistä kiteyttää oman sukupolvikokemuksensa, kirjoittaa vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson nettikolumnissaan.


Tehonainen? Leijonien superketju lietsoo some-kansaa nimiehdotuksiin MTV 11:28 07.05

Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Veli-Matti Savinainen ovat suorastaan dominoineet kahdessa ensimmäisessä MM-kisaottelussa Tanskassa. Somessa on käynnistynyt pohdinta, mikä tämän ketjun nimi voisi olla.


Lepomäki raotti jatkosuunnitelmiaan - pyrkii ”toistaiseksi” vain kansanedustajaksi iltalehti 07:28 27.04

Lisää valtaa avoimesti tavoitteleva kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki kertoi torstaina pyrkivänsä uudestaan kansanedustajaksi. Vapauden voitto -kirjan (Otava) tiedotustilaisuudessa torstaina kansanedustaja Elina Lepomäki (kok) totesi, ettei hän "toistaiseksi" pyri mihinkään muuhun tehtävään kuin uudelle kaudelle kansanedustajaksi. Lisää valtaa avoimesti tavoitteleva Lepomäki totesi kirjassaan, että "ilman valtaa on mahdoton saada mitään aikaan, siksi poliitikolla on suorastaan velvollisuus tavoitella valtaa. Muu olisi äänestäjien pettämistä”.


Championship: Kaikki on auki – hurjia motivaatiopelejä sarjataulukon molemmissa päissä iltasanomat 15:23 25.04

Runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella riittää panosta. Fulham ja Cardiff käyvät taistelua suorasta noususta Valioliigaan, kun taas häntäpäässä Burton ja Bolton pelaavat sarjassa säilymisen kananalta todella tärkeistä pisteistä keskinäisessä ottelussa.


Prinssi Daniel vierailee tänään Suomessa - suora lähetys käynnissä iltalehti 09:39 25.04

IL-TV:n kautta Ruotsin prinssin vierailua Helsingissä voi seurata suorasta lähetyksestä. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel saapuu Suomeen keskiviikkona. Daniel vierailee keskiviikkoaamuna kello 9.30 Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä tilaisuudessa. Tiedossa on vierailu lauttasaarelaiseen kouluun.


Prinssi Daniel saapuu tänään Suomeen – seuraa vierailua ISTV:n suorasta lähetyksestä kello 9.30 iltasanomat 08:27 25.04

Prinssi Daniel tutustuu suomalaisiin kouluihin.


Prinssi Daniel vierailee tänään Suomessa - IL seuraa iltalehti 08:03 25.04

IL-TV:n kautta Ruotsin prinssin vierailua Helsingissä voi seurata suorasta lähetyksestä. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel saapuu Suomeen keskiviikkona. Daniel vierailee keskiviikkoaamuna kello 9.30 Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä tilaisuudessa. Tiedossa on vierailu lauttasaarelaiseen kouluun.


Sunny Car Center -sotkussa jättikorvauksiin tuomittu ex-poliitikko Iisakki Kiemunki pitää kohtaloaan epäoikeudenmukaisena: ”En selviydy edes koroista” iltalehti 07:01 25.04

Tapauksesta useaan otteeseen julkisuudessa puhunut entinen kunnallispoliitikko arvostelee oikeuden päätöstä. Itsellään hän arvelee olevan kaksi vaihtoehtoa: velkasaneeraus tai ”loppuelämä ulosottomiehen kanssa”. Vuoden 2015 videolla haastattelussa liikemies Markku Ritaluoma. Kuuntele Ritaluoman selitys: Tästä syystä Sunny Car Center upposi. Vahingonkorvauksiin Sunny Car Centerin rahasotkuista tuomittu hämeenlinnalainen Iisakki Kiemunki pitää oikeuden ratkaisua epäoikeudenmukaisena ja suorastaan käsittämättömänä.


Yhdysvaltalaisgolfari Sean O'Hair upotti upean putin greenin laidalta reikään PGA-kiertueen Valero Texas Openin päätösreiällä. Ihastele kilpailussa toiseksi sijoittuneen O'Hairin taidonnäyte jutun videolta. MTV 17:53 23.04

Yhdysvaltalaisgolfari Sean O'Hair tarjosi katsojille mannaa PGA-kiertueen Valero Texas Open -turnauksen päätöspäivänä. O'Hair nasautti 18. reiällä suorastaan häikäisevän putin greenin laidalta reikään.


Perheenäidit laukoivat suorat sanat SM-liigan finaalien korkeista hinnoista: ”Suolainen, suorastaan kohtuuton” iltasanomat 21:55 19.04

Jääkiekkoliigan finaaleista on pelattu nyt kaksi ensimmäistä osaa, eikä halli ole täyttynyt kummassakaan ottelussa Oulussa tai Tampereella.


Lukiosta kuuden ällän ja 9,7 keskiarvon kera valmistunut Minna Helle vierastaa ”kympin tytön”negatiivista kaikua - ”Olen kaikkea muuta kuin onneton reppana” iltalehti 07:29 17.04

Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoo uudessa kirjassaan tiestään työmarkkinoiden ykkösvaikuttajaksi. Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoo tuoreessa kirjassaan Järki ja tunteet (Otava, 2018), miten hän on aina pitänyt oppimisesta niin työssään kuin opiskeluaikanaankin. Koulunkäyntiä hän suorastaan rakasti. - Olen oppinut valtakunnansovittelijana enemmän kuin missään aiemmassa työssäni, kirjoittaa Helle.


Pääkirjoitus: Tuskien taival loppusuorallakin iltasanomat 21:03 16.04

Sote- ja maakuntauudistuksen loppusuorasta taitaa tulla juuri niin vaikea kuin pelättiin.


- Mies puolusti ei mennyt oikeudessa Harjavallassa Vainosi jäi kiinni dopingista konkaripalomestari Löfven pitää Näkökulma Tiedän paritalon täysin sai KHL-sopimuksen! somessa – ”Tulpat Suomalaismaalivahdin jalat vuonna samasta

Uutiset