Radiotähti Juha Perälä irtisanoutui Suomipopilta tammikuussa - nyt hän auttaa muita työllistymään: ”Tiedän millaista työttömän arki on” iltalehti 21:41 06.09

Monenkirjavia töitä tehnyt Juha Perälä vetää työhanskat käteensä ja palaa ”oikeisiin töihin” uudessa Youtube-sarjassa, jossa autetaan nuoria alkuun työelämässä. Radio Suomipopilta alkuvuodesta irtisanoutuneella juontaja Juha Perälällä, 37, on takanaan leppoisa alkuvuosi. Radiotöiden lopettamisen jälkeen aika on mennyt matkustellen ja rentoutuen kotona ja harrastuksissa. Samaan aikaan Perälä on kartoittanut työmarkkinoita ja suunnitellut tulevia työkuvioitaan - ja samalla hieman muidenkin. Nyt Perälä alkaa auttaa työttömiä nuoria pääsemään työelämään kiinni.


Juha Perälän Noora-rakas luo uraa laulajana – poseeraa singlen kannessa rohkeassa tyylissä iltalehti 19:12 26.07

Juontaja Juha Perälän tyttöystävä Noora on julkaissut uuden kappaleen nimeltä Veins. Radio Suomipopin aamuista tutuksi tullut Juha Perälä seurustelee mallina ja laulajana työskentelevä Nooran kanssa. Nyt Noora on julkaissut uuden singlen nimeltä Veins, jota hän markkinoi varsin rohkeilla kuvilla. Noora poseeraa singlensä kannessa valkoisessa kauluspaidassa, joka näyttää olevan valahtamassa hänen yltään.


Suomipop Festivaali veti Jyväskylään 29 000 katsojaa stara 23:00 14.07

Jyväskylän Lutakonaukiolla viikonloppuna järjestetty Suomipop Festivaali keräsi yhteensä 29 000


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 14.07

Jyväskylän Lutakonaukiolla viikonloppuna järjestetty Suomipop Festivaali keräsi yhteensä 29 000


Hanna Pakariselle yllätyspesti – Idols-tähti aloittaa Radio SuomiPopin juontajana iltasanomat 21:39 12.07

Hanna Pakarinen aloittaa ensi maanantaina Radio SuomiPopin juontajana.


Radio Suomipop saa yllättävän uuden juontajan – Hanna Pakarinen hyppää uuteen pestiin iltalehti 20:37 12.07

Hanna Pakarista voi kuunnella ensi maanantaista lähtien Radio SuomiPopilla. Vuonna 2004 ensimmäisen Idols-kilpailun voittanut Hanna Pakarinen juontaa ensi maanantaista alkaen Radio SuomiPopin iltapäiviä. Pesti on kahden viikon mittainen, mutta muusikko on asiasta innoissaan. – Tää pörröpää viihdyttää teitä jutuilla pari viikkoa ens maanantaista lähtien SuomiPopin iltapäivissä! Kivaa pitkästä aikaa tehdä suoraa radiota! Pakarinen kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Shokkiero! Anni Hautala KSML:lle: kihlat purettu, suhde Niko Kivelään ohi iltalehti 21:46 11.07

Pariskunta kihlautui vain vuosi sitten keväällä. Suosikkijuontaja Anni Hautala on kertonut Keskisuomalaiselle eronneensa koomikko Niko Kivelästä. Lehti haastatteli Hautalaa sekä hänen kollegaansa Jaajo Linnonmaata SuomiPop festivaaleilla. Linnonmaa huomautti Hautalan puuttuvasta sormuksesta. – Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Hautala vahvistaa erouutisen.


Shokkiero! Anni Hautala paljastaa Keskisuomalaisessa: suhde Niko Kivelään ohi iltalehti 21:46 11.07

Pariskunta kihlautui vain vuosi sitten keväällä. Suosikkijuontaja Anni Hautala on kertonut Keskisuomalaiselle eronneensa koomikko Niko Kivelästä. Lehti haastatteli Hautalaa sekä hänen kollegaansa Jaajo Linnonmaata SuomiPop festivaaleilla. Linnonmaa huomautti Hautalan puuttuvasta sormuksesta. – Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Hautala vahvistaa erouutisen.


Anni Hautala paukautti Keskisuomalaisessa yllätyksen: Kihlat purettu Niko Kivelän kanssa, suhde ohi iltasanomat 21:19 11.07

Anni Hautala kertoi SuomiPop-festivaalien yhteydessä Keskisuomalaiselle eronneensa jo jokin aika sitten kihlattunsa Niko Kivelä kanssa.


Anna Puu peruu yllättäen kaksi suurta festarikeikkaa: ”Olen pahoillani” iltasanomat 20:51 10.07

Anna Puu ei pysty esiintymään Tikkurila Festivaaleilla eikä Oulun Suomipop-festivaaleilla.


Anna Puu perui keikkojaan: ”Olen pahoillani” iltalehti 20:38 10.07

Anna Puu joutui perumaan Tikkurila-festivaalin ja Suomipop-festivaalin keikat sairastumisen vuoksi. Tikkurila-festivaali tiedotti tänään keskiviikkona Facebook-kanavallaan, että Anna Puu on perunut esiintymisensä sairaustapauksen vuoksi. Puun tilalla nähdään torstaina Olavi Uusivirta. Suomipop-festivaaleilla perjantaina korvaajana on Evelina. Puu harmitteli tilannetta Instagram-tilillään.


Suomipop Festivaali viikonloppuna Oulussa stara 06:00 09.07

Suomipop Festivaali alkaa Oulun Kuusisaaressa ensi torstaina 11. heinäkuuta. Kolmen


Juha Perälän puoliso kuvasi miehestään huolestuttavan videon - nukkuu hullunkurisessa asennossa: ”Herään niska ja jalat särkien” iltalehti 12:51 01.07

Juha Perälä kertoo sosiaalisessa mediassa nukahtelevansa outoihin paikkoihin ja asentoihin. Someseuraajissa heräsi huoli miehen terveydentilasta. Tammikuussa Suomipopin Aamulypsyn jättänyt radiojuontaja Juha Perälä jakoi Instagram-tilillään puolisonsa kuvaaman videon, joka havainnollistaa miehen kykyä nukahtaa hyvinkin outoihin asentoihin. Videolla Perälä nukkuu risti-istunnassa, pää polvea kohti retkottaen. – Onko syytä olla huolissaan?? Olen kertonut radiossa kuinka nukahdin yogurttilusikan osuessa rintaani ja tuotteen valuessa pitkin mahaani, ranskalaislautasen pudotessa kädestäni, sekä käsi suklaakipossa sulaen pitkin sohvaa. Puolisoni kuvaamista nukahtamisasennoista tämä on ehkä hauskin, hänen mielestään myös huolestuttavin. Selittäen samalla miksi herään niska ja jalat särkien, Perälä kirjoittaa.


Vihainen Paula Vesala ja kapinallinen Chisu hämmensivät Himoksen festarilavalla - yleisöltä ristiriitainen reaktio iltalehti 13:32 28.06

Iskelmäfestivaalien torstaiyössä Himoksella kaikui elektroninen musiikki. Ärhäkät esitykset näyttivät jakavan yleisön tunteet kahtia. Avaruusteemat, tiedostaminen ja psykedeelinen visuaalinen maailma on nyt in. Suunnannäyttäjiä trendin aallonharjalla laulajattaret Chisu ja Vesala. Suomipopin uusien kuningattarien keikoilta ei näyttävyyttä puuttunut Iskelmäfestivaalien keikoilta. Yössä kaikuivat elektroniset biitit ja näytillä oli visuaalisesti yltäkylläiset valoshow’t ja pysäyttävät taustavisuaalit. Auringon laskiessa Chisu vaivutti yleisön kolmeosaisen Momentum-albuminsa futuristiseen tunnelmaan. Lavalla nähtiin upeat metallinväriset porrasrakennelmat, joiden päällä artisti taiteili runsaassa latinotyylisessä kellohelmaisessa mekossa ja korkeissa koroissa lierihattu päässään. Keikan aikana savukoneesta puski usvaa lavalle ja videoscreenille heijastui luonnonvoimia: aaltoilevaa merta ja aavikkoa.


Eturivin ykkösjuontajat viettivät juhannusta yhdessä - Susanna Laine ja Anni Hautala nauttivat auringosta upeissa mökkimaisemissa: ”Voihan juhannus!” iltalehti 22:15 24.06

Juontaja Anni Hautala on viettänyt keskikesän juhlaa auringonpaisteessa. Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajanakin tunnettu Anni Hautala on viettänyt juhannusta upeissa maisemissa. Hautala on jakanut valokuvia juhlista Instagram-sivullaan. Kuvista käy ilmi, että suosikkijuontajan juhannuskavereina olivat esimerkiksi näyttelijä Armi Toivanen ja juontaja Susanna Laine. – Voihan juhannus! Oli mm. bingoa, oli änäriä, oli suppailua, oli mansikkakakkua ja saunomista. Kokko jäi uupumaan, mut ei sitä olis kai saanu polttaakaan. Suomen lippu unohtu ostaa. Ens vuonna! Kiitos seurasta family\&friends, Hautala toivottaa kuvakimaransa saatetekstissä.


Sami Kuronen viettää elämänsä kiireisintä kesää: ”En tunne sohvalla loikoilusta lainkaan huonoa omatuntoa” iltalehti 01:24 14.06

Juontaja suunnistaa kesällä viikoksi Kroatiaan. Iltalehti tapasi Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa juontaja Sami Kurosen, joka kertoi elävänsä kiireistä kesää. - Kuvataan paria tv-ohjelmaa ja elokuussa ilmestyy mun ensimmäinen kirja, Kuronen kertoo.


Juha Tapiolla on kiireinen keikkavuosi ennen taukoa - selittää tauon taustoja: ”Perhe on suurin syy” iltalehti 18:41 13.06

Laulaja intoilee myös jalkapallosta. Sää on kääntynyt radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa tuuliseksi. Laulaja Juha Tapio on kuitenkin oppinut varautumaan kaikkeen. Hän muistelee pakkassäässä soiteltuja keikkoja sekä toissa vuoden Jurassic Rockia, jossa hän esiintyi Mikko Kuustosen kanssa kaatosateessa. – Joskus oon kesällä miettinyt, miksi ennen juhannusta edes järjestetään mitään, kun todennäköisesti räntää tulee vaakatasossa, laulaja pohtii.


Räppäri Pyhimys kokee julkisuuden tulleen hyvään aikaan: ”Sekoilin silloin, kun ketään ei kiinnostanut” iltalehti 15:11 13.06

Teflon Brother -yhtye julkaisee kirjan elokuussa. Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertissa esiintyvä Pyhimys, eli Mikko Kuoppala viettää kiireistä keikkakesää. Edessä on noin 45 keikkaa sekä sooloartistina että Teflon Brothers -yhtyeessä. Räppäri on kuitenkin tottunut kiireiseen keikkaelämään, eikä lomakaan aina mene lepäillessä. – Valitettavasti mökilläkin todennäköisesti kirjoitan uusia biisejä, Kuoppala toteaa.


Jaajo Linnonmaalta yllättävä paljastus - kertoo nauttivansa eniten talvesta: ”Pimeys ja loskapaska on ihanaa” iltalehti 22:58 12.06

Juontaja pääsee nauttimaan lomasta heinäkuussa. Juontaja Jaajo Linnonmaa oli luonnollisesti mukana Suomipopin järjestämässä Helsinki-päivän konsertissa. Musiikista saatiin nauttia alkuun melko aurinkoisessa säässä, mikä ei erityisemmin ole Linnonmaan mieleen. Juontaja paljastaa olevansa enemmän talvi-ihmisiä. - Se pimeys, kun aamulla saa herää viideltä ja on vähän loskapaskaa, niin tuntuu ihanalta hyppää autoon. Suomessa kannattaa pitää talvesta, niin on enemmän vuotta tyytyväinen.


konservatiivien lounaalla – luksusta Lyödäänkö tätä on tuollaisia pelaajia, pahnan pohjimmaista

Hot topics