NHL-aamuraportti: David Pastr?ák vietti neljän maalin iltapäivää – Mikko Rantanen tehoili Avalanchen vyöryessä jälleen voittoon

jatkoaika.com 06:04 15.10

Lokakuun toinen maanantai tiesi Yhdysvalloissa Kolumbuksen päivää, ja samalla juhlapyhää, jonka ansiosta Suomessakin saatiin nauttia peräti viidestä primetime-ottelusta. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Kolumni: Urheilullisuuden perikuva Tero Pitkämäki jätti elintärkeän viestin löysämahaisille suomalaislupauksille

iltalehti 15:55 14.10

Tämän vuosituhannen paras suomalainen kesäolympialajin urheilija huolsi kehoaan viimeiseen asti fundamentalistisella tavalla, kunnes tajusi, ettei sekään riitä, kirjoittaa erikoistoimittaja Santtu Silvennoinen. Tero Pitkämäki, 36, on tämän vuosituhannen paras kesäolympialajin urheilija Suomessa. Asiasta ei tarvitse edes väitellä, seitsemän arvokisamitalia vuosina 2006–15 kertovat oleellisen. Legendaarinen Seppo Räty oli kuudella arvokisamitalillaan pitkään Suomen menestynein keihäänheittäjä, mutta Pitkämäki pani lapsuuden sankarilleen nokkiin. Tosin Tohmajärven isännän mitaleista kolme tuli olympiakisoista, pohjalaisen saldona on Pekingin vuoden 2008 pronssi.


Yli 17?000 vastaajan jättikysely! Näissä kunnissa lapsia halutaan kaikkein vähiten – katso oman alueesi tilastot

iltasanomat 15:00 14.10

Vauvakato on herättänyt Suomessa huolta, sillä vaikutukset ulottuvat yhteiskunnassa laajalle. IS selvitti verkkokyselyllä asiasta suomalaisten mielialoja. Katso oman kuntasi vastaukset.


Urheilu ja huumori ovat usein kaukana toisistaan – saako huippu-urheilija olla hauska?

yle 13:50 14.10

Radio Suomessa kuultavan Urheiluhullut-ohjelman vieraina ovat maanantaina hiihtäjä Ristomatti Hakola ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen.


Alkoholilaki on vähentänyt kulutusta – vaikka saatavuus moninkertaistui

stara 10:00 14.10

Suomessa astui vuoden 2018 alussa voimaan alkoholilaki, jonka myötä nelosolut


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 14.10

Suomessa astui vuoden 2018 alussa voimaan alkoholilaki, jonka myötä nelosolut


“Salmiakki on mun suosikki” – entinen ketjupolttaja pyrkii savusta eroon sähkötupakalla, mutta juuri sillä nikotiinikauppiaat haluavat hänet koukuttaa

yle 09:00 14.10

Suomessa ei saa myydä makuaineita sähkötupakointiin, mutta kauppiaat ovat löytäneet tupakkalaista pullantuoksuisen porsaanreiän.


“Salmiakki on mun suosikki” – entinen ketjutpolttaja pyrkii savusta eroon sähkötupakalla, mutta juuri sillä nikotiinikauppiaat haluavat hänet koukuttaa

yle 09:00 14.10

Suomessa ei saa myydä makuaineita sähkötupakointiin, mutta kauppiaat ovat löytäneet tupakkalaista pullantuoksuisen porsaanreiän.


Junasta saa yhteyden nettiin pian kaikkialla Suomessa, kun katvealueet kitketään pois – tahmeus ei silti lopu, koska operaattoreilla on tärkeämpiäkin rahareikiä

yle 05:57 14.10

Valtioneuvosto vaatii, että 4G-verkko kattaa rautatiet helmikuuhun 2020 mennessä. Junan nettiyhteyden nopeutta ei kuitenkaan ole määritelty.


Jo joka kymmenes lääkäri Suomessa on ulkomaalainen – Anastassia tuli Kurikkaan 10 vuotta sitten eikä ole katunut päätöstään

yle 05:50 14.10

Joka kymmenes lääkäri Suomessa on jo ulkomaalainen.


Brexit voi yllättää sadat suomalaisyritykset tullimaksuillaan – vantaalaisyritys laskee tarkasti, miten skotlantilaiset kytkimet riittävät

yle 20:09 13.10

Tullin mukaan jopa kolmeltasadalta yritykseltä puuttuu Suomessa vielä tullitunnus, jolla he voivat jatkaa kaupankäyntiä brexitin jälkeen Britannian kanssa.


Raju paljastus: Maalivahti joutui Helsingissä koomaan kesken jääkiekon MM-kisojen – ottelu ajoi aivot hengenvaaralliseen tilaan

iltalehti 17:02 13.10

Sveitsin naisten jääkiekkomaajoukkueen maalivahti Janine Alder oli Helsingissä koomassa yli neljä päivää. Sveitsin jääkiekkomaajoukkueen maalivahti, 24-vuotias Janine Alder paljasti saaneensa huhtikuussa naisten jääkiekon MM-kisojen aikana Suomessa vakava sairauskohtauksen, jonka vuoksi hänet vaivutettiin Helsingissä Meilahden sairaalassa koomaan yli neljäksi päiväksi. Alder pelasi sunnuntaina 7. huhtikuuta alkulohkon ottelussa Yhdysvaltoja vastaan. Ottelu oli USA:n täydellistä näytöstä, sillä joukkue voitti ottelun 8–0 ja Alder venyi kiekon tielle hurjat 49 kertaa.


Illanvietosta palaamassa ollut mies kuoli traktorin ulosajossa Somerolla – yksipaikkaisessa hytissä oli kaksi ihmistä

iltasanomat 12:04 13.10

Mies kuoli myöhään lauantaina Somerolla Varsinais-Suomessa, kun traktori ajautui ojaan Vesanojantiellä.


50 vuoteen kukaan ei ole tiettävästi kuollut Suomessa myrkkymarjoihin – mutta osaatko sinä tunnistaa myrkylliset marjat?

yle 11:30 13.10

Marjatestissä on 15 kotimaista marjaa, joista osa on myrkyllisiä ja osa syötäviä.


Sivuluisuja, älyttömyyksiä, älyllisiä orgasmeja... Red Nose Companyn show on huolella harkittua hönöilyä, jossa parannetaan maailmaa ja musiikki soi

iltasanomat 09:07 13.10

Red Nose Companyn klovnit tekevät täysiveristä teatteria punaiset nenät päässään – ensimmäisinä Suomessa.


Yhden naisen kapina pentutehtaita vastaan: Miia Seppälä listaa hämäriä myynti-ilmotuksia ja kertoo nyt, mistä tunnistaa pentutehtailijan

yle 07:31 13.10

Pentutehtailuun on vaikeaa puuttua muun muassa siksi, että rekisteröimättömien koirien kasvattaminen ei ole Suomessa kiellettyä.


Poliisilta huolestuttava tieto uhkauksista: ”Seurauksia myös alaikäiselle”

stara 07:00 13.10

Suomessa on tapahtunut viime vuosina verrattain vähän kouluissa tapahtuneita väkivaltaisuuksia,


Lapsille sallitussa Temptation Island Suomessa puhetta suuseksistä, rinnat paljaana ja jatkuvaa ryyppäämistä – ohjelmien ikärajaa valvovat kanavien omat työntekijät: ”Voi olla ongelma”

iltalehti 19:45 12.10

Televisio-ohjelmien ikärajaa valvovat kanavien omat työntekijät: tosin virkavastuulla – ja tarvittaessa he voivat menettää lupansa ikärajojen valvontaan. Temptation Island Suomen uusi kausi on herättänyt runsasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Temptation Island Suomi on palannut kuudennella kaudella rajumpana kuin koskaan. Iltalehden viihdetoimittajien Julia Aalto-Setälän ja Miia Vatkan torstaisen Temptation Island Suomi -studion kommentteihin yhtyy Twitterin ja Jodelin perusteella myös moni ohjelman katsoja.


Meijun ex-kumppani törttöili Temptation Island Suomessa jatkuvasti - tsemppaa silti uusia osallistujia: ”Tätä kokemusta en vaihtais mihinkään”

iltalehti 08:39 12.10

Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistunut Meiju lähti ohjelman kuvauksista pois sinkkuna. Temptation Island Suomeen yhdessä Iiron kanssa osallistunut Meiju on viihtynyt ohjelman kuvausten jälkeen sinkku-Tonin seurassa. Kaksikko on myös seurustellut, eronnut ja palannut yhteen. Nyt Meiju on julkaissut Instagram-sivullaan tsempit uusille ohjelmaan osallistuville.


Evaristo

Hot topics