MotoGP-kauden alku siirtyy jälleen – kalenterissa enää neljä kisaa ennen Suomen GP:tä

MTV 14:22 02.04

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjan alku siirtyy jälleen, kun Ranskan GP:tä siirrettiin myöhemmin ajettavaksi koronaviruspandemian takia.


Kommentti: Ruotsia uhkaa tragedia – ja se koskettaa myös suomalaisia

iltasanomat 13:49 02.04

Ruotsi on tehnyt virheitä. Silti Ruotsin asia on myös Suomen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Putin puhuu televisiossa koronakriisistä

iltasanomat 13:38 02.04

Puhe on tarkoitus esittää iltapäivällä Suomen aikaa.


Uusia varmistettuja tartuntoja 72 – tämä tiedetään nyt Suomen korona­tilanteesta: katso ikäryhmät ja alueet

iltasanomat 13:09 02.04

Varmistettuja koronavirustartuntoja on Suomessa nyt 1 518, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.


NHL-tähdeltä raivostunut purkaus Ruotsin koronatilanteesta - syvä huoli sairaasta äidistä

iltalehti 13:06 02.04

Robin Lehner otti tulikivenkatkuisesti kantaa Ruotsin koronatoimiin. Ruotsissa on suosittu selvästi höllempää linjaa koronarajoitusten kanssa kuin muissa Pohjoismaissa. Ruotsi asetti keskiviikkona tulleiden kuolintapausten nousun jälkeen uusia rajoituksia käyttöön, mutta niissä on edelleen eroa esimerkiksi Suomen vastaaviin. Koulut pysyvät auki ja urheilujoukkueiden harjoituksia saa jatkaa.


HJK-pelaaja avautuu kotimaansa medialle – kehuu suomalaisten toimintaa: ”Kun katson, mitä kotimaassani on tapahtunut”

iltalehti 11:25 02.04

Espanjalaisen Antonio Regueron mukaan Suomi on nyt turvallinen paikka. HJK:ssa pelaava espanjalaiskonkari Antonio Reguero on kommentoinut Suomen koronavirustilannetta espanjalaiselle La Vanguardialle. Lehti kutsuu Suomea ja Pohjoismaita ”hyvinvoinnin kehdoksi” ja kysyy, miten maalivahti on pärjännyt koronatilanteen keskellä. – Mikään paikka ei ole hyvä tällaisen kriisin läpikäymiseen, mutta kun katson, mitä kotimaassani on tapahtunut, täällä kaikki on hyvin. Jos minun pitäisi valita, olisin Espanjassa perheeni kanssa, mutta täällä on turvallinen olo.


Suomen suurin juoksutapahtuma on siirretty - samalla paluu Olympiastadionille aikaistui

iltalehti 10:23 02.04

Helsinki City Running Day siirtyy lokakuulle. Alunperin Helsinki City Running Day (entiseltä nimeltään Helsinki City Marathon) oli tarkoitus järjestää 16.5., mutta koronapandemian luoman epävarmuuden vuoksi tapahtuma on siirretty lokakuun 3. päivälle. Samalla paluuta Olympiastadionille aikaistetaan vuodella.


Tämä on Suomen korona­tilanne nyt: 1 518 varmennettua tapausta, katso alueet ja ikäryhmät

iltasanomat 10:16 02.04

Varmistettuja koronavirustartuntoja on Suomessa nyt 1 518, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.


Tällainen on vakavien COVID-19-tapausten aikajana – viruksen pitkä elinkaari osoittaa, miksi tautitilastoja ei kannata tuijottaa sokeasti

yle 09:30 02.04

Esimerkiksi Suomen ja Ruotsin erilaiset linjat rajoitustoimissa eivät näy vielä koronapotilaiden kuolleisuudessa.


Talent Suomi huipentuu finaalijaksoon! Kuka näistä kahdeksasta kilpailijasta vie voiton?

mtv 09:00 02.04

Talent Suomen suorassa finaalilähetyksessä nähdään kahdeksan kilpailijaa. Myös Krista Siegfrids tekee paluun tuomarinpenkille.


Suomen suurimman järven outo käytös paljastaa ilmastonmuutoksen voiman – rutikuivat rannat muuttuivat hetkessä satamaa uhkaaviksi tulviksi

yle 08:50 02.04

Jäisen kauden pituus on tutkijan mukaan Suomen järvissä lyhentynyt useilla viikoilla ilmastonmuutoksen takia. Videolta näet, miten valtavia aukkoja jäähän on jo tullut.


Jethro Rostedt joutui sulkemaan yökerhonsa – vakuutus ei korvaa menetyksiä: ”Kärsin mittavat tappiot”

iltalehti 08:00 02.04

Jethro Rostedt ihmettelee vakuutusyhtiöiden toimintaa. Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä ja liikemies Jethro Rostedt on monien muiden yrittäjien tapaan joutunut vaikeuksiin koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeustoimien vuoksi. Eduskunta hyväksyi viime lauantaina hallituksen esityksen ravintoloiden, kahviloiden ja yökerhojen sulkemisesta. Jokaisen Suomen ravintolan on suljettava ovensa lauantaihin 4. huhtikuuta mennessä, jolloin valtioneuvoston asetus tulee voimaan.


Suomen hallitus suositteli ovien sulkemista – ohjetta noudattanut pienen pojan yrittäjä-äiti laski: ”Tämä maksaa 100 000 euroa omia rahojani”

iltasanomat 07:15 02.04

Osa liikunta-alan yrityksistä noudatti Suomen hallituksen suositusta koronaviruskriisissä, osa ei. Nyt puhuu kolme ovensa sulkenutta.


“Ensin lasketaan tuottajahintoja ja sitten kiitellään hyvästä työstä” – lihakarjan kasvattaja suivaantui Atrialle hinnanalennuksista

yle 07:15 02.04

Suomen lihamarkkinat ovat kolmen suuryrityksen käsissä. Tuottajilla ei ole juurikaan mahdollisuutta vaikuttaa hintaan.


Tuuli sulki yrityksensä ovet Suomen hallituksen suosituksesta: ”Tämä maksaa 100 000 euroa omia rahojani”

iltasanomat 07:15 02.04

Osa liikunta-alan yrityksistä noudatti Suomen hallituksen suositusta koronaviruskriisissä, osa ei. Nyt puhuu kolme ovensa sulkenutta.


Lumi- ja räntäsade on muuttanut ajokelin huonoksi monissa Etelä-Suomen maakunnissa

yle 06:55 02.04

Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä.


Asiantuntijat erimielisiä keuhkokuumeelta suojaavan pneumokokkirokotteen koronahyödyistä ja -haitoista – infektioylilääkäri: "Rokotuttaisin kaikki Suomen riskiryhmät"

yle 06:37 02.04

THL:n mukaan rokotteen voi halutessaan ottaa, mutta sillä ei ole suojatehoa koronakeuhkokuumetta kohtaan.


Köyhä, isätön ja outo Dome Karukoski joutui koulukiusatuksi – suunnitteli bussin alle hyppäämistä

iltalehti 06:36 02.04

Uutuuskirja paljastaa, että Dome Karukosken tie koulukiusatusta kummajaisesta menestyneeksi ohjaajaksi on ollut kivikkoinen. Thomas August George Karukoski syntyi Kyproksen Nikosiassa joulukuussa 1976. Myöhemmin Dome-nimeä käyttäneen pojan suomenruotsalainen äiti toimi tuolloin Kyproksella toimittajana, isä, amerikkalainen toimittaja, näyttelijä George Dickerson, oli jo häipynyt kuvioista. Dome muistelee lapsuuttaan tuoreessa Hymypoika – Dome Karukosken tie Lepsämästä Hollywoodiin (Otava) -elämäkerrassa. Yksinhuoltajaperheen arki oli Kyproksella sosiaalisesti rikasta, rahasta oli pulaa.


Hot topics