Seida Karukka, 18, yritti palata Barcelonasta Suomeen – 20 minuuttia ennen lennon lähtöä mielen­osoittajat sulkivat tien

iltasanomat 22:55 14.10

Mielenosoittajat tukkivat kaikki reitit terminaaleille. Lopulta lentokin peruttiin.


Barcelonan lentokenttä kaaoksessa – poliisi taltutti patukoin mielenosoittajia, yksi lento Suomeen on peruttu

yle 21:47 14.10

Kovat oikeustuomiot raivostuttivat katalaanijohtajien kannattajia. Mielenosoittajat yrittivät tungeksia Barcelonan kansainväliselle lentokentälle.


Miten Jesse Puljujärvelle käy? Kärpistä vahvistetaan Pohjois-Amerikasta kantautuneet viestit

MTV 10:46 14.10

Kotimaisessa SM-liigassa syksyn ylivoimaisesti seuratuin pelaaja ja hahmo on ollut Jesse Puljujärvi, joka palasi Pohjois-Amerikasta takaisin Suomeen. Huippulupauksena rapakon taakse lähtenyt Puljujärvi teki vuoden mittaisen sopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Puljujärveä on kuitenkin viety nopealla aikataululla takaisin NHL:ään.


Äidin päätös sai nuoren Glen Kamaran kyyneliin, kun kaverit jäivät Suomeen – juniorivalmentajat kertovat Huuhkaja-tähden tuhkimotarinan ensiaskeleista: "Uskomaton ajatus"

yle 08:02 14.10

Huuhkaja-tähti Glen Kamaran juniorivuosien valmentajat ja opettaja kertovat Yle Urheilulle, millainen poika Espoosta aikanaan lähti maailmalle.


Say Yes to the Dress Suomi alkaa tänään - Antti Railion Siiri-morsian etsii täydellistä häämekkoa

iltalehti 06:15 14.10

12 vuotta Yhdysvalloissa pyörinyt, täydellisen morsiuspuvun metsästystä seuraava hittisarja rantautuu Suomeen. Sarjassa seurataan morsianten ja heidän läheistensä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä asujen sovituksen merkeissä. Sarjan amerikkalaista versiota voi seurata TLC-kanavalla nimellä Tahdon morsiuspuvun! Suomi-versiossa morsiamille täydellistä hääpukua etsivät muotiguru Sami Sykkö ja pitkän linjan hääpukuammattilainen Niina Kuhta.


Tänään tv:ssä: Rikoskomisario Thomas Elfgren adoptoi työkomennuksella kuusi nuorta Ruandasta Suomeen: ”Se on haukkujille hyvä aihe”

iltalehti 08:19 13.10

Toimittaja Daniel Olinin luotsaaman keskusteluohjelman uudet jaksot alkavat. Haastattelussa on viikoittain vaihtuva yhteiskunnallisesti merkittävä henkilö, jonka elämää ja uraa ohjelmassa käydään läpi. Tänään vieraana on jo 40 vuoden uran tehnyt rikosylikomisario Thomas Elfgren, 65. Hän on urallaan ollut mukana tutkimassa Suomen hurjimpia rikostapauksia aina murhista järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja huumebisneksiin.


Riemuvoitto Suomeen 5-vuotiaiden lämminveristen EM:stä – Stonecapes Quiela piti kovanaamat takanaan

iltasanomat 19:56 12.10

Packalenin perheen silmäterä tienasi arvovoitosta 50?000 euroa.


Kansanedustaja kyllästyi viinaralliin – ehdottaa Suomeen kokeilualuetta, jossa alkoholia saisi myydä alennetulla verolla

yle 09:16 12.10

Jussi Wihonen (ps.) alentaisi alkoholiveroa paikallisesti. Ehdotus saa ministeriössä vähintään yllättyneen vastaanoton.


Meijun ex-kumppani törttöili Temptation Island Suomessa jatkuvasti - tsemppaa silti uusia osallistujia: ”Tätä kokemusta en vaihtais mihinkään”

iltalehti 08:39 12.10

Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistunut Meiju lähti ohjelman kuvauksista pois sinkkuna. Temptation Island Suomeen yhdessä Iiron kanssa osallistunut Meiju on viihtynyt ohjelman kuvausten jälkeen sinkku-Tonin seurassa. Kaksikko on myös seurustellut, eronnut ja palannut yhteen. Nyt Meiju on julkaissut Instagram-sivullaan tsempit uusille ohjelmaan osallistuville.


Virolaiset ja venäläiset maksavat sakkonsa Suomeen tunnollisemmin kuin ruotsalaiset ja norjalaiset

iltasanomat 02:17 12.10

Ylinopeussakon ilmoittaminen kirjeitse virolaisille on tuonut lupaavia tuloksia.


Leonard Cohen -dokkarin ohjaajalla on aivan erityinen side Suomeen – ”Yksi suosikkipaikoistani”

iltasanomat 15:40 11.10

Nick Broomfieldille Suomi on tuttu paikka, sillä hänen sukulaisiaan asuu Suomenlinnassa.


Mitä tapahtuisi, jos Suomeen tulisi uusi pakolaisaalto? Migri: Suomi on periaatteessa hyvin varautunut, mutta käytännössä reagointi olisi hidasta

yle 15:33 11.10

Maahanmuuttovirasto Migrissä ei uskota, että Turkin tilanne aiheuttaisi pakolaisaallon Suomessa.


Influenssarokotteet pahasti myöhässä, ensimmäiset erät saatu jo Suomeen

iltasanomat 13:39 11.10

THL:n mukaan erityisesti isommalla joukolla otettavat influenssarokotukset kannattaa tehdä vasta loppuvuodesta.


Paraguay syyttää Suomea rikollisten suojelemisesta ja uhkaa diplomaattisella protestilla – Suomen viranomaiset vaikenevat

iltasanomat 19:30 10.10

Suomi kieltäytyy kommentoimasta Paraguayta kuohuttavaa tapausta. Maan lehtien mukaan sieppauksesta epäilty, vuosia oikeutta pakoillut kolmikko on paennut Suomeen.


Kommentti: Julius Hongan on näytettävä nopeasti, että SM-liiga on hänelle väärä sarja

yle 18:24 10.10

Pelituntumaa ei ole, mutta odotuksia sitäkin enemmän, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä Julius Hongan paluusta Suomeen.


IL vastassa lentokentällä: Maisa Torppa saapui Suomeen yksin ilman kihlasormusta – lähti paikalta sanomatta sanaakaan

iltalehti 15:51 10.10

Iltalehti oli lentokentällä vastassa, kun Maisa Torpan lento Nizzasta saapui Helsinki–Vantaan lentokentälle. Maisa Torppa saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle Nizzasta iltapäivällä. Torppa saapui yksin apean oloisena. Nimettömässä on aikaisemmin kimmeltänyt ralliautoilija Jari-Matti Latvalalta saatu kihlasormus. Nyt sormus oli poissa.


JYPille kova vahvistus: NHL-puolustaja Julius Honka palaa Suomeen

iltalehti 11:27 10.10

Julius Honka, 23, saapuu NHL-kaukaloista vahvistamaan JYPin liigajoukkuetta. Puolustaja Julius Honka jäi viime kauden päätteeksi ilman sopimusta, kun hänen NHL-seuransa Dallas Starsin takalinjoille riitti lukuisia lahjakkaita pelureita. Stars ei ole saanut Hongan pelioikeuksista kauppatarjouksia, joten suomalaisen tie on noussut ainakin toistaiseksi pystyyn rapakon takana.


JYPille mahtava vahvistus! NHL-puolustaja Julius Honka palaa Suomeen

iltalehti 11:27 10.10

Julius Honka, 23, saapuu NHL-kaukaloista vahvistamaan JYPin liigajoukkuetta. Puolustaja Julius Honka jäi viime kauden päätteeksi ilman sopimusta, kun hänen NHL-seuransa Dallas Starsin takalinjoille riitti lukuisia lahjakkaita pelureita. Stars ei ole saanut Hongan pelioikeuksista kauppatarjouksia, joten suomalaisen tie on noussut ainakin toistaiseksi pystyyn rapakon takana.


JYPille huippuvahvistus NHL:stä – Julius Honka palaa Suomeen

iltasanomat 11:21 10.10

Julius Honka hakee uutta vauhtia kotikaupungistaan.


Lehdet: Oikeuden vuosia etsimä mieskolmikko pakeni Paraguaysta Suomeen – Paraguaylta diplomaattinen protesti

iltasanomat 18:20 09.10

Miesten pakomatka on herättänyt tyrmistystä Paraguayssa.


21-vuotiaiden kelistä myös etelässä kenttä­kaaosta pyytää Nato-maita rankaisemaan taidemuseo janoaa

Hot topics