<


Kommentti: Sortuiko Markku Kanerva ”tinkeröintiin” Italiaa vastaan? Yksi seikka jäi ihmetyttämään iltasanomat 19:23 09.09

Markku Kanervan joukkueessa pelaajilla on paljon sanavaltaa, jos ei päätösvaltaa. Oliko tällä kertaa? kysyy Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Teemu Pukki ja Huuhkajat porhaltavat hurmiossa kohti EM-kisoja – tässä vaiheessa alkaa jo vähän huolestuttaa iltasanomat 05:50 06.09

Suomi malttoi odottaa Kreikan hölmöilyä ja sai lahjan, josta Teemu Pukki ei erehdy. EM-hurmos paisuu kuin kuumailmapallo, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Tampereelta.


Kommentti: Huuhkajien illan ottelussa on jättimäinen panos – tästä syystä Suomi lähtee peliin pitkältä etumatkalta iltasanomat 11:53 05.09

Huuhkajat lähtee pitkältä etumatkalta EM-karsintaotteluun Tampereella, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Näin Huuhkajat nousi parissa vuodessa Euroopan reunalta vakavaksi EM-kisakandidaatiksi iltasanomat 08:00 04.09

Kolme vuotta sitten Huuhkajat kärvisteli Euroopan ulkoreunalla. Nyt se on historiamme parhaita, ja vakaasti matkalla kohti paratiisia, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Palloliiton toimistolta voi kuulla syvän huokauksen – Eremenkon jääminen ulos EM-karsinnoista on helpotus iltasanomat 17:37 23.08

Suomi tarvitsisi Roman Eremenkoa kentällä, mutta ajoitus paluulle olisi ollut kaikkien aikojen EM-buumin keskellä väärä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Petteri Forsellin luoma illuusio murtui – HJK:n kauden voi pelastaa enää yksi oljenkorsi iltasanomat 06:04 16.08

HJK oli Euroopan liigan karsinnassa esityksensä puolesta paljon kauempana jatkopaikkaa, kuin mitä numerot osoittivat. Joukkueella on enää yksi oljenkorsi pelastaa kautensa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: HJK tekee epätyypillisiä ratkaisuja – Petteri Forsellin hankinta kertoo paljon iltasanomat 08:01 06.08

Alkuvuoden kompuroinut HJK tekee poikkeuksellisen isoja korjausliikkeitä. Petteri Forsellin hankinta kertoo jo ajattelutavan muutoksesta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: HJK:n kausi on vielä pelastettavissa – sarjauudistus sataa Klubin laariin? iltasanomat 06:35 01.08

Toni Koskelan asema on turvattu, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: HJK joutui pettymään viime hetkillä – valmentaja Koskelalla on kuitenkin kädessään ”Vapaudu vankilasta” -kortti iltasanomat 07:57 25.07

HJK:n taso on paljon kauempana Crvena zvezdasta kuin Huuhkajien Serbiasta, mutta Toni Koskelan projekti on vasta alussa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Belgradin Rajko Mitic -stadionilta.


Kommentti: Suomen cupissa on ongelmansa – finaalissa niistä ei ollut tietoakaan iltasanomat 20:13 15.06

Jarkko Wissin sanat kielivät nykymuotoisen Suomen cupin ongelmista, mutta kyse on myös vanhan cupin romantisoinnista, kysyy Saku-Pekka Sundelin Maarianhaminasta.


Kommentti: Taas askel lähempänä EM-kisoja – seuraavaksi luvassa kaikkien aikojen ottelut! iltasanomat 23:45 11.06

Rakenteilla oleva Huuhkajien EM-buumi jatkaa kasvuaan. Syksyllä Tampereella nähdään kaikkien aikojen tuplamaaottelu, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Vaduzista.


Kommentti: Kantaako tämä huuma Huuhkajat EM-kisoihin? iltasanomat 20:03 10.06

Olemme saavuttamassa pisteen, jossa pitää keksiä parempia argumentteja sille, miksi Suomi ei selviäisi jalkapallon EM-lopputurnaukseen 2020, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Pukki iski salamaa nopeammin – Ratinassa nähtiin yksi kaikkien aikojen futisilloista iltasanomat 21:20 08.06

Jalkapallomaajoukkue elää yhtä hienoimmista aikakausistaan. EM-kisapaikka on näillä otteilla kaikkea muuta kuin utopiaa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Tampereelta.


Kommentti: Huuhkajat on kuin Leijonat – Suomi ei huutele ”NHL-pelaajien” perään jalkapallossakaan iltasanomat 07:32 08.06

EM-karsintaa pelaavalla Suomen futismaajoukkueella ja MM-kultaa voittaneella nimettömällä kiekkoryhmällä on paljon yhteistä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Tämän vuoksi sinun pitäisi kiinnostua naisten jalkapallosta – Suomi on tippunut massiivisen ilmiön kyydistä iltasanomat 16:11 06.06

MM-kisat alkavat perjantaina. Naisten jalkapallo kehittyy kentällä ja kentän ulkopuolella siihen tahtiin että hengästyttää, kirjoittaa Ilta-Sanomien Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Toni Koskela nappaa valtikan oppi-isältään – HJK:n ongelmat kävivät selviksi rivien välissä iltasanomat 16:38 22.05

HJK:n uusi valmentaja on edeltäjänsä Mika Lehkosuon mallioppilas, joka on yrittänyt tehdä pesäeroa opettajaansa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: HIFK:n ostanut kiinalaismies hankki vuonna 2016 seuran Tanskasta – käynnistyykö Helsingissä nyt yhtä surullinen pelaajaralli? iltasanomat 19:04 14.05

Mikäli HIFK:n tie on sama kuin tanskalaisseura Vejlen, siitä tulee hyväksikäytetty sätkynukke, jolla on vain välillinen arvo uusille omistajilleen, kirjoittaa Ilta-Sanomien Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Jalkapallo on mennyt aivan hulluksi – miten kuningaspelistä tuli niin arvaamatonta? iltasanomat 17:10 09.05

Jalkapallon evoluutiossa on ollut sellaisiakin jaksoja, kun on mietitty, mitä pelille pitäisi tehdä. Mestarien liiga on osoittanut, että juuri nyt ei ole sellainen vaihe, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Broline 75-sankareina Hullunmylly odottaa

Hot topics