Konsolikiekon SM-mitalistit ratkaistiin Assemblyssä – "Vähintään 2–3 tuntia pelaamista joka päivä" jatkoaika.com 13:19 14.08

Assembly Summer -tapahtuman jälkeisessä haastattelussa on mukana tapahtumassa kykyjänsä esitelleitä pelaajia sekä konsolikiekon monitoimimies Kenneth Lehtinen.


FCL: HAVU Gaming on uusi Suomen mestari! jatkoaika.com 16:38 04.08

Lauantaina 3.8. järjestettiin Assembly Summer-tapahtumassa Finnish Championship Leaguen 6vs6-pelimuodon finaalipelit. Päivän pelirupeama alkoi semifinaaleista ja huipentui Suomen mestarin ratkeamiseen.


FCL: Kapteenit luottavaisin mielin Assemblyille jatkoaika.com 15:00 02.08

NHL 19 – peli lähestyy kilpapelaamisen osalta loppuaan, kun lauantaina taistellaan konsolikiekon 6 vs 6 Suomen mestaruudesta. Neljä eliittitason joukkuetta ovat raivanneet tiensä semifinaaleihin, jotka järjestetään Assembly Summer – tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 3. elokuuta.


Muistatko ikonisen Klaani-sarjan? Psykedeeliset asut ja näyttävät heimomaalaukset sekoittivat 2000-luvun nuorten päät – tältä tähdet näyttävät nyt iltalehti 05:32 02.08

Klaanin luoja Raymond Thompson ihailee suuresti Suomea, sillä sarjan ensimmäinen kansainvälinen tv-lähetys tapahtui täällä. Monen 2000-luvulla eläneen lapsen ja nuoren elämään kuului Yleltä tullut Summeri, joka muun muassa esitteli nuorille suunnattuja draamasarjoja maailmalta. Nykyisten 30 vuotta lähestyvien mieleen on jäänyt erityisesti Klaani. Uusiseelantilaista sarjaa esitettiin heti Summerin alkamisvuonna 1999. Postapokalyptinen maailma ja päähenkilöiden psykedeelinen ulkonäkö jätti lähtemättömän vaikutuksen sen katsojiin. Suuren suosion myötä sarjan päähenkilöt muun muassa vierailivat Suomessa fanitapaamisessa. Klaani sijoittui tulevaisuuteen, jossa tuntematon virus oli tappanut kaikki aikuiset. Lapset jäivät yksin uhkaavaan ja vaaralliseen maailmaan, jossa selviytyäkseen heidän oli yhdistettävä voimansa. Syntyi klaaneja, jotka pyrkivät taistelemaan heikkoja elinolosuhteita sekä toisia klaaneja vastaan. Sen lisäksi nuoret päähenkilöt kipuilivat kasvamisen ja ihmissuhteiden kanssa.


Maailmanmestari Joona "Serral" Sotala hakee Helsingissä revanssia vasta 17-vuotiaasta haastajasta – "Kosto annetaan, jos mahdollisuus on" yle 07:30 01.08

Yle näyttää Assembly Summer 2019 -tapahtuman StarCraft II -turnauksen suorana Yle Areenassa ja Twitchissä.


StarCraft II -pelin huiput kohtaavat viikonloppuna Helsingissä – "Kovin turnaus, mitä Suomessa on koskaan nähty" yle 08:00 29.07

Yle näyttää Assembly Summer 2019 -tapahtuman StarCraft II -turnauksen suorana Yle Areenassa ja Twitchissä.


FCL: Neljä kovaa konsolikiekkojoukkuetta Assemblyille jatkoaika.com 12:11 25.07

Finnish Championship Leaguen 6 vs 6 -pelimuodon välierät on pelattu ja Assembly Summer -tapahtuman livefinaaleihin pääsevät konsolikiekkojoukkueet ovat selvinneet.


FCL: Kahdeksan joukkuetta lähempänä Suomen mestaruutta jatkoaika.com 13:35 22.07

Finnish Championship Leaguen 6vs6 -pelimuodon ensimmäinen pudotuspelikierros on pelattu. 16 joukkueesta kierroksen jälkeen on mukana enää kahdeksan. Välieriessä selviää Assembly Summer 2019 -tapahtumassa finaalipeleissä nähtävät joukkueet.


FCL: Taistelu Suomen mestaruudesta etenee pudotuspeleihin jatkoaika.com 14:10 18.07

Konsolikiekon 6vs6 Suomen mestaruus ratkeaa 3.8. Assembly Summer -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa. Alkulohkot on nyt pelattu ja seuraavaksi on luvassa kova kamppailu pudotuspeleissä. Myös isoja siirtoja on tapahtunut suositulta suomalaiselta e-sports organisaatiolta.


Stevie Wonderin keikat jäihin - joutuu leikkaukseen iltalehti 14:52 07.07

Stevie Wonder, 69, tiedotti Lontoon-keikallaan saavansa syksyllä munuaissiirteen. Stevie Wonder soitti lauantaina Lontoon British Summer Time Hyde Park -festareilla. Kesken keikkansa mies tiedotti terveydentilastaan. Hän kertoi, että soittaisi kesän aikana vielä kolme keikkaa, mutta jäisi sitten keikkatauolle. Wonder kertoi menevänsä syyskuussa munuaisleikkaukseen. Hän paljasti, että hänelle on löytynyt sopiva munuaisluovuttaja.


Konsolikiekon Suomen mestaruus huipentuu Assemblyilla jatkoaika.com 21:41 28.06

Tänä kesänä järjestetään turnaus konsolikiekon Suomen mestaruudesta. Turnaus huipentuu Assembly Summer-pelitapahtumaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Palkintopotti on yhteensä 10 000 euroa. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.


Muistatko 90-luvun jättihitin Summer Is Crazy? Julkisuutta välttelevän laulajakaunotar Alexian kesäbiisi raikaa jälleen Lidlin mainoksissa iltasanomat 14:23 23.06

Alexia oli 90-luvun suosituimpia laulajia, mutta sittemmin tähteä on enää harvakseltaan nähty julkisuudessa.


Kuva: Onko tämä jo tyylivirhe? Tuore NHL-mestari joi kaukalossa huippuharvinaista ökyviskiä suoraan pullosta iltalehti 18:20 14.06

Ilme kertoi, että hieman erikoisellakin tavalla nautittu huippujuoma maistui tuoreelle mestarille. Kun summeri pärähti viimeisen kerran Bostonin TD Gardenissa, pääsi St. Louis Blues aloittamaan juhlat, jollaisia ei ole ennen nähty. Perinteikäs organisaatio voitti historiansa ensimmäisen NHL-mestaruuden sensaatiomaisen kauden jälkeen.


Aleksi Saarela ratkaisi ja vei Charlotten voiton päähän AHL:n mestaruudesta iltalehti 07:24 07.06

Charlotte Checkers on enää voiton päässä Calder Cupista. Checkers voitti yöllä pelatussa ottelussa Chicago Wolvesin luvuin 5-3 ja siirtyi finaalisarjassa 3-1-johtoon. Calder Cup on siis seuraavassa ottelussa katkolla Carolina Hurricanesin farmiseuralle. Ottelun voittomaali oli suomalaista käsialaa, sillä se lähti Aleksi Saarelan lavasta reippaat seitsemän minuuttia ennen päätössummeria.


Leijonien puolustaja opetteli luistelemaan Ranskassa – on nyt kolminkertainen maailmanmestari: ”Ei niitä ihan liikaa taida olla” iltalehti 07:21 01.06

Henri Jokiharju on saavuttanut jo nyt jotain sellaista, mihin vain muutama jääkiekkoilija maailmassa on pystynyt. Ranskassa ensimmäiset luistimenpiirtonsa vetänyt 19-vuotias puolustaja nousi Bratislavan maailmanmestaruuden myötä harvinaiseen joukkoon. Kun summeri soi Bratislavan Ondrej Nepela Arenassa 26. toukokuuta sikäläistä aikaa kello 22.29, Henri Jokiharjusta tuli yksi yhdeksästä jääkiekkoilijasta, jotka ovat voittaneet alle 18- ja alle 20-vuotiaiden sekä miesten maailmanmestaruuden. Samaan kastiin nousi myös Leijonien nuorin pelaaja Kaapo Kakko.


Uskomattomat kultajuhlat! Katso 40 kuvaa Leijona-hurmoksesta Kaisaniemessä iltasanomat 20:52 27.05

MM-kultaa jääkiekossa voittanut Leijona-joukkue villitsi 40?000 fania Helsingissä. Maanantai-iltana Kaisaniemessä jatkui iloinen karnevaali, joka oli alkanut jo summerin soitua edellisenä yönä.


Uskomattomat kultajuhlat! Katso 30 kuvaa Leijona-hurmoksesta Kaisaniemessä iltasanomat 20:52 27.05

MM-kultaa jääkiekossa voittanut Leijona-joukkue villitsi 40?000 fania Helsingissä. Maanantai-iltana Kaisaniemessä jatkui iloinen karnevaali, joka oli alkanut jo summerin soitua edellisenä yönä.


Uskomattomat kultajuhlat! Katso 25 kuvaa Leijona-hurmoksesta Kaisaniemessä iltasanomat 20:52 27.05

MM-kultaa jääkiekossa voittanut Leijona-joukkue villitsi 40?000 fania Helsingissä. Maanantai-iltana Kaisaniemessä jatkui iloinen karnevaali, joka oli alkanut jo summerin soitua edellisenä yönä.


Uskomattomat kultajuhlat! Katso 20 kuvaa Leijona-hurmoksesta Kaisaniemessä iltasanomat 20:52 27.05

MM-kultaa jääkiekossa voittanut Leijona-joukkue villitsi 40?000 fania Helsingissä. Maanantai-iltana Kaisaniemessä jatkui iloinen karnevaali, joka oli alkanut jo summerin soitua edellisenä yönä.


Katso, kuinka kirkkoherra ja pappi kapusivat kellotapuliin kolistelemaan Mörkö-viestin yön pimeydessä, vaikka kumpikaan ei osannut soittaa: ”Ei se mitään, paukutetaan vaan!” MTV 16:06 27.05

Kun jääkiekon MM-kisojen loppusummeri vihelsi eilen Leijonien voiton merkiksi, niin Helsingissä Huopalahden kirkon kellotapulissa alkoi tapahtua: Kirkkoherra Heikki Nenonen ja pappi Sami Lahtinen kiiruhtivat välittömästi paukuttamaan ilosanomaa tapulin kelloilla keskellä yötä.


Anssi Koivuranta muuttaa Kansalaistorin suositun Pyöräkeskuksen käytti kokaiinia kyyneltä tulee” paljastaa Anita Korva, sitten mukana voittajaporukassa taidekokoelman luojiin – vaihtaa seuraa Italiassa Westerlund liittyy

Uutiset