Märkä betoni teki tepposensa golfin maailmanlistan ykköselle – kisa jäi kesken, lisätutkimukset edessä

MTV 08:24 19.10

Märällä betonialustalla liukastuminen pakotti golfin miesten maailmanlistan ykkösen Brooks Koepkan vetäytymään kilpailusta ennen kolmatta kierrosta. Yhdysvaltalainen Koepka puolusti Etelä-Korean Jejussa pelattavan rahakkaan kilpailun voittoa. Turnauksen palkintosumma on 9,75 miljoonaa dollaria, noin 8,75 miljoonaa euroa.


Yhdysvallat asetti EU:lle ennätykselliset tullit – 7,5 miljardin dollarin maksut lentokoneille, viineille ja viskeille

iltasanomat 07:18 18.10

Tullimaksujen kokonaissumma on 7,5 miljardia dollaria.


Sofia ja Eetu rakastuivat oikeasti televisiossa – näin Love Island Suomi -voittajaparin arki on alkanut: ”Sitten piti vaan yrittää hurmata”

iltalehti 16:14 17.10

Sofia ja Eetu lensivät kahdeksan viikon rakkauskuplasta liki suoraan Iltalehden haastatteluun. Parin keskinäistä kemiaa ei voi olla huomaamatta. Love Island Suomen toinen kausi huipentui tiistaina finaaliin. Reilun kahdeksan viikon rakkaudenetsintä espanjalaisessa villassa päättyi helsinkiläisen Sofian, 25, ja Joensuussa syntyneen, nykyisin Hämeenlinnassa asuvan Eetun, 27, voittoon. Pari pokkasi 25 000 euron voittosumman, mutta rahaakin parempi palkinto oli rakkaus, jonka nämä kaksi toisistaan löysivät.


Miesjoukko ryösti suomalaisen väkivaltaisesti Thaimaassa – sai puukosta kaulaan ja menetti mittavan summan käteistä

iltasanomat 23:50 16.10

Thaimaan poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä kaksi miestä. Kahta muuta epäiltyä etsitään yhä.


NHL-sensaatio Ville Heinola, 18, teki piskuiselle suomalaisseuralle valtavan summan rahaa – sopimus syntyi viimeisellä mahdollisella hetkellä: "Tämä on kuin lottovoitto"

iltalehti 18:56 16.10

Kankaanpään Jääkarhut saa lähes vuosibudjettinsa verran rahaa Ville Heinolasta. NHL-seurat maksavat tulokassopimuksen tehneistä pelaajista suomalaisseuroille kasvattajakorvauksen, joka jakautuu pelaajan neljän edellisen vuoden seurojen kesken. Jos pelaaja on pelannut ennen tulokassopimuksen tekoa neljä vuotta samassa seurassa, koko kasvattajakorvaus menee tälle seuralle. Kasvattajakorvaus on SM-liigaseuroille hyvä tulonlähde, mutta pikkuseuroille varsinainen lottovoitto.


Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka toisi Palloliitolle muhkean miljoonapotin: "Uskon, että koko buumi sataa suomalaisen jalkapallon laariin"

yle 17:00 16.10

Voitto Liechtensteinista toisi Huuhkajille EM-kisapaikan lisäksi ison rahasumman.


Lähde: Red Bull sysää jättimäisen summan rahaa F1-talliinsa

MTV 10:22 16.10

Brittiläinen The Independent -lehti on julkaissut lukemia, joita energiajuomajätti Red Bull sysää F1-tallinsa toimintaan.


Nyt verokarhu iski Jari-Matti Latvalan kimppuun – summa voi nousta jopa miljooniin: ”Se on vienyt energiaa ja voimia”

iltasanomat 05:55 16.10

Suomen verottaja tutkii Jari-Matti Latvalan asuinkuvioita. Pelissä ovat isot rahat.


Sote-paini alkoi taas – sote­veteraani Anu Vehviläinen vakuutteli: 200 miljoonaa veron­maksajien rahaa ei mennyt hukkaan

iltasanomat 16:51 15.10

”Tämä on jo seitsemäs hallitus ja kuudes malli”, ex-kunta- ja uudistusministeri Vehviläinen summasi eduskunnassa.


Taas soihtu sammuu - Selviytyjät Suomi -ohjelmassa lähetettiin yllättävä nimi kotimatkalle, pudonnut ei harmittele: ”Mulla oli energiat vähissä”

iltalehti 21:02 13.10

Selviytyjät Suomi -ohjelman kuudennessa jaksossa lähetettiin taas yksi kilpailijoista kotimatkalle. Selviytyjät Suomi -kilpailussa kilpailu kovenee. Tällä kertaa kotimatkalle lähetettiin urheilija Markus Pöyhönen. Pöyhönen on kuudes kilpailija, joka lähetetään kotimatkalle Selviytyjät Suomi -ohjelmasta. – No todennäköisesti olisi pitänyt tehdä liittoja enemmän ja kieroilla enemmän, mutta mulla varsinkin ne energiat oli niin vähissä niin jotenkin se meni niin, että ei jaksanut enää kieroilla siinä, Pöyhönen summaa ohjelmassa.


10 miljoonan euron Lotto-arvonnassa yksi täysosuma! Tällä rivillä voittaa huikean summan

iltasanomat 22:55 12.10

Lotossa oli lauantaina tarjolla 10 miljoonan euron pääpotti. Se meni tällä kertaa jakoon.


10 miljoonan euron lottoarvonnassa yksi täysosuma! Tällä rivillä voittaa huikean summan

iltasanomat 22:18 12.10

Lotossa oli lauantaina tarjolla 10 miljoonan euron pääpotti. Se meni tällä kertaa jakoon.


Loton 10 miljoonan pääpotti yhdelle – tällä rivillä voittaa huikean summan

iltasanomat 22:18 12.10

Lotossa oli lauantaina tarjolla 10 miljoonan euron pääpotti. Se meni tällä kertaa jakoon.


Kommentti: TPS on SM-liigan suurin vitsi

iltasanomat 20:26 12.10

Sarjajumboksi valahtaneen TPS:n harmaa farssi on monen tekijän summa, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki ei ota turhia paineita maalinteosta: "Uran aikana on ollut vaikeampikin hetkiä"

MTV 07:45 12.10

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa lauantaina erittäin tärkeässä EM-karsintaottelussa Bosnia ja Hertsegovinan. Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki summasi MTV Urheilulle ajatuksiaan ottelun alla.


Petteri Sihvosen kolumni: Puolet jakautuvat – Jari Litmanen ja Riku Riski pelasivat jalkapallopoliittisen nollasummapelin

MTV 06:48 12.10

Kun urheilijat ottavat kantaa politiikkaan, siinä ei juurikaan edisty politiikka, ja mikä pahinta, urheilun idea uhrataan väärällä alttarilla urheilulle itselleen vieraiden asioiden tähden, kirjoittaa MTV Uutisten uusi kolumnisti Petteri Sihvonen.


Anna Puu jätti haaveet kansainvälisestä urasta seurustelun takia: ”Aina jokin on estänyt lähtemästä”

iltalehti 10:13 11.10

Anna Puu avaa elämäänsä uutuuskirjassa rohkeasti, mutta tyylikkäästi. Kohuja ja seksipaljastuksia kirjan sivuilta ei löydy. – Se ei ole tämän kirjan pointti. Olen aina ajatellut, että olen aina elänyt aika tavallista elämää. Mikä nyt on kenellekin tavallista, mutta suht normaalia elämää lukuun ottamatta ammattiani, Anna Puu pohtii Iltalehdelle. Mari Koppisen kanssa yhteistyössä kirjoitettu Minä olen Anna Puu -teos summaa suosikkiartistin kymmenvuotisen uran. Kirjan julkaisupäivän aamuna torstaina artisti istuu kustantaja WSOY:n kirjastossa selkeästi mielissään siitä, millaista tarinaa kansien välissä kerrotaan.


”Päättömiä miehiä” – tiedustelijan lakoninen raportti tiivistää 4./JR9:n karmivan taistelun, jossa suomalaiset kaatuivat taisteluhautoihin

iltasanomat 19:08 10.10

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 80 vuotta talvisodan syttymisestä. Kovin hyökkäys kohdistui Kannaksella Summan lohkolle. Helmikuussa 1940 hyökkäys kävi ylivoimaiseksi suomalaisille puolustajille.


2017 ykkösvaraus IPK kaatui jo murhasta levisi nopeammin ruudusta MotoGPn terveyskeskuksiin

Hot topics