Ensimmäinen Trumpin onnittelija ei ollutkaan läheisin liittolainen May, vaan itse Vladimir Putin iltalehti 09:44 21.04

Trump tuohtui, kun sai kuulla Venäjän presidentin joutuneen odottamaan kuusi päivää takaisinsoittoa. USA:n vasta virkaan vihitty presidentti Donald Trump sai kuulla vasta päiviä virkaanastujaistensa jälkeen, että Vladimir Putin oli soittanut hänelle onnitellakseen. Asia käy ilmi torstaina julki tulleista ex-FBI-johtaja James Comeyn muistioista. Soittajan nimi oli viivattu osin sensuroiduista muistioista yli, mutta uutistoimisto AP ja talouslehti Wall Street Journal ovat saaneet sen selville omista lähteistään. Comeyn tietojen mukaan Trump oli tapaamassa Theresa Mayta Valkoisessa talossa. Brittipääministeri oli ensimmäinen virkaanastujaisten jälkeen vierailulle tullut valtionjohtaja. Trump kehui Mayta siitä, että tämä USA:n läheisimmän liittolaismaan johtaja oli ensimmäinen onnittelija.


Koira seurasi Google Street View -autoa Japanissa - näkyy jokaisessa kuvassa iltalehti 00:23 14.04

Suloinen koira on nyt tunnettu sosiaalisessa mediassa. Google Street View on käytännöllinen työkalu, jonka avulla voi katsella maisemia missä tahansa. Se on hyvä myös silloin, jos on menossa käymään johonkin uuteen paikkaan. Vähän aikaa sitten Google Street View -auto ajoi Japanissa, kuvaten katuja karttanäkymää varten. Utelias ja rohkea koira päätti selvittää, mihin hitaasti etenevä valokuva-auto oli menossa Kumagessa, Kagoshimassa.


Koira jahtasi Googlen kuvausautoa – päätyi karttapalvelun kuviin stara 17:00 11.04

Googlen karttapalvelut kuvaavat maailman katuja aktiivisesti Street View -ominaisuuksia päivittääkseen.


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 11.04

Googlen karttapalvelut kuvaavat maailman katuja aktiivisesti Street View -ominaisuuksia päivittääkseen.


Unkarin vaalivoittaja käytti kampanjassaan Roxetten hittiä: ”Emme todellakaan tue tällaista” iltalehti 18:30 09.04

Unkarin vaalit voittaneen Viktor Orbanin vaalikampanjassa ja voitonjuhlissa raikasi Roxetten musiikki. Pääministeri Viktor Orbanin johtama oikeistopopulistinen Fidesz-voitti Unkarin parlamenttivaalit sunnuntaina. Tämä tarkoittaa sitä, että EU:n kovasti kritisoima Orban jatkaa maan pääministerinä. Wall Street Journal -kertoi, miten Orban on läpi vaalikampajansa käyttänyt tunnusmusiikkinaan Roxette-yhtyeen megahittiä Listen to Your Heart. Kappale raikasi myös Orbanin voitonjuhlissa.


Lehdet: Ongelmissa oleva jättipankki Deutsche Bank antaa toimitusjohtajalleen potkut iltalehti 18:17 08.04

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva suurpankki on vaihtamassa johtajiaan. Deutsche Bank antaa mahdollisesti jo sunnuntaina potkut toimitusjohtaja John Cryanille ja korvaa hänet varajohtaja Christian Sewingillä. Asian paljasti saksalainen Der Spiegel -lehti ja muun muassa talouslehti Wall Street Journal on saanut omista lähteistään vahvistuksen asialle. Pankin johtoryhmä kokoontuu päättämään asiasta tänään. Sewingin ohella toimitusjohtajaksi on ehdolla myös ulkopuolinen henkilö.


Trumpin Amazon-hyökkäys pelästytti Wall Streetin – ”Henkilökohtainen kauna toimitusjohtajaa kohtaan” uusisuomi 08:41 03.04

Yhdysvalloissa pörssi ja sijoittajat ovat ajautuneet hämmennyksen tilaan presidentti Donald Trumpin hyökättyä toistuvasti verkkokauppajätti Amazonin kimppuun.


Wall Street pelästyi Trumpin Amazon-vihaa – ”Henkilökohtainen kauna toimitusjohtajaa kohtaan” uusisuomi 08:41 03.04

Yhdysvalloissa pörssi ja sijoittajat ovat ajautuneet hämmennyksen tilaan presidentti Donald Trumpin hyökättyä toistuvasti verkkokauppajätti Amazonin kimppuun.


N’Sync ja Backstreet Boys olivat rajuissa riidoissa – yhden naisen takia! stara 08:30 03.04

Ysäripoikabändit N’Sync ja Backstreet Boys olivat aikoinaan riidoissa keskenään. Nyt


NYPD Bluen luoja Steven Bochco on kuollut iltalehti 10:11 02.04

NYPD Bluen, Hill Street Blues ja L.A. Law’n luoja Steven Bochco on kuollut. Steven Bochco kuoli 74-vuotiaana leukemiaan. Bocho oli käsikirjoittaja ja tuottaja, jonka tunnetuimpia sarjoja olivat NYPD Blue ja Hill Street Blues ja L.A. Law.


NYPD Bluen luoja Steven Bocho on kuollut iltalehti 09:32 02.04

NYPD Bluen, Hill Street Blues ja L.A. Lawin luoja Steven Bocho on kuollut. Steven Bocho kuoli 74-vuotiaana leukemiaan. Bocho oli käsikirjoittaja ja tuottaja, jonka tunnetuimpia sarjoja olivat NYPD Blue ja Hill Street Blues ja L.A. Law.


Hittisarjojen luoja Steven Bocho on kuollut iltalehti 09:32 02.04

NYPD Bluen, Hill Street Blues ja L.A. Lawin luoja Steven Bocho on kuollut. Steven Bocho kuoli 74-vuotiaana leukemiaan. Bocho oli käsikirjoittaja ja tuottaja, jonka tunnetuimpia sarjoja olivat NYPD Blue ja Hill Street Blues ja L.A. Law.


Jordan ”The Wolf of Wall Street” Belfort lupaa auttaa yrittäjät satumaisiin tuloksiin - ”Minulla on maailman parhaat kontaktit mihin vain” iltalehti 03:07 01.04

Entinen talousrikollinen, nykyinen kirjailija-yritysvalmentaja on lanseerannut uuden palvelun yrittäjille. Jos olet yrittäjä ja haltioidut ylisanoista, The Jordan Belfort Elite Coaching Program saattaa olla juuri sinua varten. Valmentaja ja kirjailija Jordan Belfort nimittäin lupaa tuloihin "yhden tai jopa kaksi nollaa perään lisää" ja muutenkin edesauttaa bisneksen kasvua uudella sparrauskonseptillaan.


Erikoinen tatuointi - Hollywood-tähti Jonah Hill tatuoi sisarensa nimen ihoonsa iltalehti 19:17 30.03

Jonah Hill tunnetaan esimerkiksi elokuvista Superbad, 21 Jump Street ja The Wolf of Wall Street. Jonah Hillin, 34, tuoreessa tatuoinnissa komeilee hänen sisarensa Beanie Feldsteinin nimi. Feldstein, 24, on veljensä tavoin näyttelijä ja hänet tunnetaan esimerkiksi elokuvasta Lady Bird. Vähän aikaa sitten Feldstein kiinnitettiin näytelmään Hello, Dolly! yhdessä Bette Midlerin kanssa. Hollywood-näyttelijä Jonah Hill on pikkusisarestaan ylpeä, joten hän kävi tatuointiliikkeessä. Nyt Hillin käsivarressa lukee Beanie, Hello!


joutsen autettiin Kärppien vaihtopenkillä on lähetys Koreoiden johtajat lehtereille livenä Hurjaa mestaruustunnelmat jäältä mitään toivoa!” näpäytti jatkosuunnitelmia omisti tuhosi omakotitalon Keravalla Uutispommi kesken Vehviläiselle - kutsui

Uutiset