”Pasila, Porilaisten marssi” - Miksi suomalaisen voittaessa olympiakultaa Yle soittaa Porilaisten marssin eikä vaikka Sandstormia? Yle Urheilun päällikkö avaa tradition taustat iltalehti 16:23 24.02

Iivo Niskasen kunniaksi Yle on päässyt esittämään Porilaisten marssin jo kaksi kertaa, tänään ja neljä vuotta sitten. Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen uskoo, että Porilaisten marssi soi myös huomenna, kun naiset hiihtävät 30 kilometrin kilpailun. Vain pieni hetki sen jälkeen, kun Iivo Niskanen oli tullut olympiavoittajana maaliin miesten 50 kilometrin kilpailusta, Ylen selostaja hiihtoselostaja Jussi Eskola sanoi ne kauniit kolme sanaa, jotka jokainen urheilufani haluaa elämänsä aikana kuulla. "Pasila, Porilaisten marssi."


Kylie Jenner paljasti yhdennäköisyyden vastasyntyneen Stormi-tyttären kanssa: ”Hän näyttää ihan minulta” iltalehti 15:15 22.02

Julkkiskaunotar Kylie Jenner, 20, on tuore äiti. Hän sai ensimmäisen lapsensa helmikuun alussa. Realitykaunotar Kylie Jenner synnytti esikoistyttärensä Stormin kolme viikkoa sitten. Hän on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kalifornialaisen kartanonsa sisätiloissa ja totutellut tuoreen äitiyteensä. Nyt 20-vuotias Jenner on kuitenkin vastannut fanille, joka tiedusteli Twitterissä Stormin vointia. - Hän voi hyvin. Tuijottelen häntä koko päivän. Hän näyttää ihan minulta, kun olin vauva, Jenner kertoi.


Muusikko Stormin kuoli vain 32-vuotiaana iltalehti 17:58 20.02

Brittimuusikko Stormin kuoli ihosyöpään. Shaun Lewis, tunnettu paremmin nimellä Stormin MC oli tunnettu grime-musiikkityylin Stormin vaikutti useissa kokoonpanoissa kuten N.A.S.T.Y, ja SaSaSaS.


Kylie Jennerillä ei ole kiire avioon - sormen rinkula on Travis Scottilta saatu raskauslahja mutta ei kihlasormus iltalehti 21:20 15.02

Lähipiirin mukaan kaksiviikkoinen vauva on nyt pariskunnan prioriteettilistalla ykkösenä. Tosi-tv-tähti Kylie Jenneristä, 20, tuli äiti pari viikkoa sitten. Hän synnytti tytön, Stormi Websterin. Lapsen isä on Travis Scott. Jenner piti raskautensa salassa loppuun asti, vaikka siitä huhuttiinkin varmana tietona. Kun lapsi oli syntynyt, onnellinen äiti tiedotti asiasta Instagramissa.


Nyt se tapahtui! Kylie Jenner julkaisi ensimmäisen raskauden jälkeisen selfie-kuvansa stara 19:30 13.02

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta piiloteltuaan


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 13.02

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta piiloteltuaan


Kylie Jennerin äiti neuvoo lapsen saanutta 20-vuotiasta tytärtään: ”Nauti!” iltalehti 13:26 12.02

Kris Jenner iloitsee lapsistaan. Hän on neuvonut tyttäriään vain nauttimaan. Kris Jenneristä tuli jälleen kerran isoäiti, kun hänen nuorimmaisensa, Kylie Jenner, synnytti esikoisensa. Kylie Jenner on nyt pienen Stormin onnellinen äiti. Us Weeklylle Jenner on kertonut, että antaa lapselleen vain yhden neuvon. - Täytyy nauttia jokaisesta sekunnista.


Ex-poikaystävä Tyga uskoo olevansa Kylie Jennerin lapsen isä - vaatii isyystestiä iltalehti 10:15 11.02

Kylie Jennerin mukaan lapsen isä on Travis Scott, mutta räppäri Tyga väittää lapsen olevan hänen. Kylie Jennerin vastasyntyneen Stormi-lapsen isän henkilöllisyydestä tuntuu olevan epäselvyyttä. Kylie Jenner ilmoitti lapsen isän olevan räppäri Travis Scott, mutta Kylien ex-poikaystävä räppäri Tyga väittää voivansa olla lapsen isä. Radaronlinen mukaan Tyga vaatii isyystestiä, koska hän todella uskoo, että vauva voi olla hänen.


Kylie Jennerin vauvalla on sama nimi kuin suomalaisella kylällä - Fanit spekuloivat nimen taustaa iltalehti 17:21 10.02

Fanit uskovat perhosten olleen insipiraationa Stormin nimeen. Kylie Jennerin esikoinen sai nimekseen Stormi. Stormi on myös taajama Sastamalassa Tampereen lähellä. Jotkut vanhemmat ovat nimenneet lapsensa sen paikan mukaan, jossa lapsi on pantu alulle. Esimerkiksi Victoria ja David Beckhamin esikoinen on nimeltään Brooklyn New Yorkin kaupunginosan mukaan.


Kylie Jenner paljasti lapsensa erikoisen nimen suloisen Instagram -kuvan saattelemana iltalehti 01:35 07.02

Kardashianien pikkusisko synnytti esikoisensa kuun alussa. Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin vastasyntynyt tyttövauva on saanut nimekseen Stormi, kertoo esimerkiksi . Tiistaina illalla Suomen aikaa tähtönen jakoi Instagram -tilillään kuvan lapsesta, joka puristaa tätä sormesta. Kuvatekstinä luki ainoastaan "Stormi".


Anna: Jukka Poika menee naimisiin: ”Vaikka emme ole ollenkaan samanlaisia, olemme päättäneet, että laitetaan tämä homma toimimaan” iltalehti 09:30 01.02

Laulaja Jukka Poika ja Teija Stormi suunnittelevat häitä. Pariskunta on ollut yhdessä jo seitsemän vuotta. Suomen suosituin reggaemuusikko Jukka Poika ja kumppani Teija Stormi kertovat suhteestaan tänään ilmestyneessä lehdessä. Kaksikko suunnittelee häitä ja hääpäiväkin on lyöty lukkoon. Pariskunta tapasi aikoinaan opiskelijaristeilyllä. Annassa Jukka Poika ylistää kumppaniaan: - Teijassa oli lämpöä, joka jäi minuun viipyilemään. Tuntui heti siltä, että hän täydensi minua, koska sen tyyppistä energiaa minulla ei oikein ole.


Kanadalaismedia Vice tuli Suomeen ja teki dokumentin Darudesta - ”Olen oppinut elämään Sandstormin lahjan ja kirouksen kanssa” iltalehti 19:42 13.01

Vuoden 1999 hittikappaleen jättimäinen suosio tuli tekijöille täytenä yllätyksenä. Kanadalainen uutismedia julkaisi joulukuun lopulla dokumentin nimeltä Sandstormin tarina, jossa vieraillaan Helsingissä ja haastatellaan vuoden 1999 trance-hittikappaleen säveltänyttä Darudea, eli Ville Virtasta. Vice kutsuu Sandstormia yhdeksi maailman kaikkien aikojen suurimmista elektronisen tanssimusiikin hymneistä, ja kertoo pyrkivänsä selvittämään kaikkien tunteman kappaleen alkuperän.


Uutiset