Vaimon järkyttävä puhelu ei unohdu koskaan – entinen huippupelaaja kertoo, kuinka hän kuuli poikansa tekemästä brutaalista murhasta: ”Tällaista ei toivo edes pahimmalle vihamiehelleen” iltalehti 20:00 11.07

Entinen baseball-tähti ja nykyinen Red Sox -lähetysten tv-kasvo Jerry Remy kertoo kirjassaan If These Walls Could Talk: Stories from the Boston Red Sox järkyttävästä perhetragediastaan. Deadspin-sivustolla on julkaistu ote kirjan kohdasta, jossa Jerry Remy kertoo perhetragediasta. – Syöpä, ahdistus, masennus – mitään ei voi verrata tähän.


Sabina Särkän polttarit käynnistyivät Marbellassa – juhlii allasbileissä kaunottarien kanssa iltalehti 22:29 09.07

Sabina Särkän ja Ossi Kivimäen häät pidetään syyskuussa Kreikan saaristossa Vuoden 2013 Miss Suomen ensimmäisen perintöprinsessan Sabina Särkän polttarit ovat alkaneet. Missikaunotar juhlii Marbellassa ystäviensä, kuten Sara Siepin kanssa. Särkkä jakoi Instagramissa materiaalia polttareistaan. Instagramin Stories-osiossa julkaistuissa videoissa Sabina astuu ensin auton kyytiin matkalaukut kourassaan. Seuraavalla videolla hän tepasteleekin jo Marbellan auringossa ystäviensä kanssa kanssa valkoisessa mekossa.


Alina Tomnikov ja Lauri Laukkanen menivät naimisiin - Mert Otsamo suunnitteli hääpuvun iltalehti 10:29 07.07

Näyttelijä Alina Tomnikov ja Lauri Laukkanen ovat nyt aviopari. Näyttelijä Alina Tomnikov, 31, ja mainosalalla sekä valokuvaajana ja ohjaajana työskentelevä Lauri Laukkanen, 27, ovat menneet lauantaina naimisiin. Iloiset aviouutiset käyvät ilmi taikuri Joni Pakasen somepäivityksistä. Juhlissa esiintynyt Pakanen on jakanut häätunnelmia kuvin ja videoin Instagram Stories -osiossa.


Amanda Harkimon roisi video oli liikaa - heitettiin ulos Kumipallo 4000 -kiertueelta: ”Eilinen touhu ei ollut hyväksyttävää” iltalehti 12:11 05.07

Amada Harkimo kertoi Instagramissa saaneensa lähtöpassit kiertueelta törttöilynsä vuoksi. Amanda Harkimo hämmästytti someseuraajiaan julkaisemalla Insragramin Stories -osiossa useita kummallisia videopätkiä ulkomaanmatkaltaan. Videoilla Amanda seurueineen törttöilee Porchen kyydissä huristellen. Amanda nähdään yhdellä videolla viskomassa luumuja kadulla nököttäviä autoja kohti. Toisessa pätkässä hän ajelee kaveriporukalla, kolmen miehen kera, Porschella jossain itä-eurooppalaisessa kylässä ja takapenkillä istuva henkilö viskoo viiden euron ja kahdenkymmenen euron seteleitä auton ikkunasta kadulle, mitä ilmeisimmin vähävaraisten ihmisten kerättäviksi.


Amanda Harkimon roisi video hämmentää - hehkuttaa löytämäänsä kannabisviljelmää, juhliva seurueensa heittelee seteleitä ja luumuja Porschesta kadulle iltalehti 08:03 05.07

Amanda Harkimo ystävineen ajelee Porschella halki köyhän itä-eurooppalaisen kylän ja heittelee seteleitä auton ikkunasta somevideolla. Amanda Harkimo on jakanut Instagram Stories -videoissaan hämmentävää videomateriaalia ulkomaan matkaltaan. Video on kuvattu eilen torstaina. Videolla nähdään, kuinka hän istuu Porchen pelkääjän paikalla ja auto kaahaa 230 kilometriä tunnissa.


NHL-tähti Kasperi Kapanen toi mallirakkaansa Paigen Suomeen - yhdysvaltalaiskaunotar hehkuttaa kultansa kotimaata iltalehti 13:23 13.06

NHL-tähti Kasperi Kapanen ja mallina työskentelevä Paige Lorenze ovat nauttineet Suomen suvesta. Kasperi Kapanen, 22, on pitänyt somessa matalaa profiilia seurustelustaan mallikaunotar Paige Lorenzeen. Paige julkaisi kuitenkin keskiviikkona Instagram Stories -osiossa kuvan Suomesta. Kuvaan on ikuistettu Kasper, joka seisoo kameraan selin korkealla parvekkeella pyyhe vyötäisillään. Kasperi katselee kuvassa ilta-auringon värittämää järvimaisemaa. Paige on tägännyt kuvaan Kasperin.


Melkoinen juomaraha! Supertähti ei kitsastellut, parturi juhli heti somessa: ”Kiitos tipistä” iltalehti 19:21 17.05

Brooks Koepka jätti melko tuhdin tipin parturilleen. Tähtigolfari Brooks Koepkan luona piipahti parturi juuri ennen PGA Championship -turnausta. Letti pistettiin ilmeisesti viimeisen päälle minttiin, sillä hintaa leikkaukselle tuli 200 dollaria. Koepka oli niin tyytyväinen parturina toimineen Geraldo Quinonesin suoritukseen, että jätti tälle vielä 800 dollaria tippiä. Asia paljastui, kun Quinones esitteli rahojaan Instagramin stories-osiossa.


Assange pyrki vaikuttamaan Bottaksen kustannuksella keulaan – pihapiiri, 1,5 hehtaarin Stevens kuoli ”Maailmalla ei

Uutiset