Helsingissä asunut perhe luovutettiin keskitysleirille – kadulle valettiin muistoksi kompastuskivet MTV 20:08 05.06

Helsingin Munkkiniemeen saatiin viime viikonloppuna Suomen ensimmäiset stolpersteinit eli kompastuskivet. Stolpersteinit ovat muistolaattoja, joita on asetettu jalkakäytäville eri puolilla Eurooppaa pääasiassa holokaustin juutalaisuhrien muistoksi.


Helsinkiläiselle jalkakäytävälle valettiin muistomerkki juutalaisperheen tragedialle – vietiin Suomesta keskitysleirille MTV 20:08 05.06

Helsingin Munkkiniemeen saatiin viime viikonloppuna Suomen ensimmäiset stolpersteinit eli kompastuskivet. Stolpersteinit ovat muistolaattoja, joita on asetettu jalkakäytäville eri puolilla Eurooppaa pääasiassa holokaustin juutalaisuhrien muistoksi.


Mariah Carey kiistää ex-managerin ahdisteluväitteet: ”Törkeitä huhuja” iltalehti 18:09 20.04

Ex-manageri on väittänyt laulajan kekkuloineen alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. Laulaja, tuottaja Mariah Carey, 48, on joutunut ahdistelusyytteiden kohteeksi. Hänen entinen managerinsa Stella Stolper väittää, että Carey on ollut useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita ja tehnyt "seksuaalisia asioita".


Mariah Carey haastettiin oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta – alastomana käyskennellyt poptähti piinasi manageriaan: ”Aina alasti” iltasanomat 12:30 17.04

Laulaja Mariah Carey on joutunut ahdistelukohun keskelle hänen entisen managerina Stella Stolperin syyttäessä poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta.


Ex-managerilta yksityiskohtaisia väitteitä Mariah Careyn seksuaalisesta ahdistelusta: ”Hän oli aina alasti” iltalehti 10:05 17.04

Entinen manageri väittää Mariah Careyn ahdistelleen hän seksuaalisesti. Mariah Careyn entinen manageri Stella Stolper väittää Mariah Careyn ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Stolperin mukaan ahdistelussa on kyse siitä, että Carey oli useita kertoja hänen edessään ilman vaatteita.


Ex-manageri haastoi Mariah Careyn käräjille: vaatii huimia summia rahaa rikkomuksista iltalehti 17:30 16.04

Asiasta uutisoivan TMZ:n mukaan entinen manageri vaatii suurta summaa laulajatähdeltä. Amerikkalainen viihdesivusto kirjoittaa laulaja Mariah Careyn joutuvan oikeuden eteen. Careyn on haastanut käräjille tämän entinen manageri Stella Stolper, joka syyttää tähteä muun muassa sopimusrikkomuksesta, työsuhderikkomuksista ja Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia koskevan lain rikkomisesta. Stolperin kerrotaan pelastaneen ja suojelleen Mariahia monilta kriiseiltä työsuhteensa aikana. TMZ:n lähteet sanovat, että haasteissa Stolper vaatii myös rahallisia saatavia laulajatähdeltä.


että ”pallit tutisivat”

Uutiset