"Me mennään Kaapo Kakon kanssa naimisiin" – suomalaisilta riettaita lupauksia, jos Leijonat voittaa mestaruuden! MTV 08:45 22.05

Leijonien kannattajat antoivat Kosicen Steel Arenalla lupauksensa, mitä tekevät mikäli Suomi voittaa maailmanmestaruuden. Yllättävää tai ei: alastomuus toistui lupauksissa.


Miss Suomi -ehdokas Jutta Kyllösen, 20, rankka koulukiusaamistausta - joutui kiusaajan hakkaamaksi: ”Ei varmasti ikinä lähde mielestä” iltalehti 22:25 21.05

Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä on rankka koulukiusaamistausta. Miss Suomi 2019 -semifinalistit esiteltiin medialle tänään tiistaina. Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä, 20, on rankka koulukiusaustausta. Hän sanoo kohdanneensa kouluaikana sekä fyysistä että henkistä koulukiusaamista. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla ala-asteella uudessa koulussa, johon hän siirtyi.


Tämä aiheuttaa kylmiä väreitä! MM-kisoissa muistettiin upealla tavalla traagisesti kuollutta tähtipelaajaa kesken pelin iltalehti 19:24 21.05

Slovakian ja Tanskan välisessä ottelussa nähtiin upea tempaus. Kun ottelua oli pelattu 38 minuuttia, kaikki katsojat Kosicen Steel Arenalla nousivat seisomaan ja alkoivat laulamaan Pavol Demitran nimeä. Kyseessä oli upea kunnianosoitus Slovakian entiselle tähtipelaajalle, joka kuoli traagisessa lento-onnettomuudessa syyskuun 7. päivä 2011. Demirtan pelinumero oli 38.


Kuka valehtelee? Ex-vaimo väitti Johnny Deppin kuristaneen ja potkineen häntä - suosikkinäyttelijältä paljonpuhuva avautuminen iltalehti 16:39 21.05

Näyttelijä Johnny Depp kiistää häneen kohdistuneet pahoinpitelysyytökset. Näyttelijä Johnny Depp moittii entistä vaimoansa Amber Heardia pahoinpitelyväitteiden väärentämisestä. Deppin mukaan ”väitteet ovat todistettavasti vääriä”. Depp nosti kanteen Heardin The Washington Post -lehdelle antaman haastattelun kommenttien perusteella. Lehden artikkelissa Heard kuvailee itseään perheväkivallasta selviytyjäksi, vaikkei suoraan mainitsekaan Deppiä.


Leijonille tiedossa ongelmia? Suomalaisvalmentajalta tiukka palaute MM-kisojen megatähdelle iltalehti 10:42 21.05

Saksan päävalmentajalla Toni Söderholmilla on tiedossa tunteikas tiistai. Entinen Leijonien puolustaja Toni Söderholm yllätti saksalaistoimittajat Kosicen Steel-areenan uumenissa maanantaina. –?Huomenta jätkät! Söderholm tervehti suomeksi.


MM-sankarilta vedettiin housut kinttuihin! Britit juhlivat kuin mestaruutta – MTV Urheilu euforisten juhlien keskellä MTV 23:26 20.05

Suuri massa Iso-Britannian kannattajia saapui Steel Arenan pukuhuoneen viereen juhlimaan yhdessä maajoukkueensa kanssa säilymistä A-sarjassa.


Slovakialaispelaaja antoi kritiikkiä kisajärjestäjille: turhautui MM-hallin jään kuntoon iltalehti 13:39 20.05

Slovakialaispelaajat eivät ole tyytyväisiä Kosicen Steel-areenan jään kuntoon. – Se on epätasainen, se ei ole kovin hyvä. Jää kestää seitsemän tai kahdeksan minuuttia, kunnes se on huono, Slovakian Ladislav Nagy tylytti paikallislehti Pravdassa. Sama ongelma ärsytti pelaajia myös viime vuonna Tanskassa. Jää joutuu kovalla koetukselle, koska halleissa pelataan kaksi tai jopa kolme ottelua päivän aikana.


Slovakialaispelaaja antoi kritiikkiä kisajärjestäjille -turhautui MM-hallin jään kuntoon iltalehti 13:39 20.05

Slovakialaispelaajat eivät ole tyytyväisiä Kosicen Steel-areenan jään kuntoon. – Se on epätasainen, se ei ole kovin hyvä. Jää kestää seitsemän tai kahdeksan minuuttia, kunnes se on huono, Slovakian Ladislav Nagy tylytti paikallislehti Pravdassa. Sama ongelma ärsytti pelaajia myös viime vuonna Tanskassa. Jää joutuu kovalla koetukselle, koska halleissa pelataan kaksi tai jopa kolme ottelua päivän aikana.


Kevään ylioppilaiden nimet nyt julki – hae nimen, koulun tai kunnan perusteella IS:n Ylioppilaskoneesta iltasanomat 08:49 20.05

Onnea ylioppilaat! Ilta-Sanomien Ylioppilaskoneessa julkaistaan yli 25?000 tämän kevään ylioppilaan nimet.


Ovensuukyselyt: Hindunationalistinen Modi voittamassa Intian parlamenttivaalit yle 08:26 20.05

Kyselyjen perusteella pääministeri Narendra Modin BJP saisi liittolaisineen enemmistön Intian parlamenttiin. Tuloksia odotetaan torstaina.


Näkemys: Kun Kaapo Kakon temput loppuvat, suomalaiset heräävät Leijonien keskinkertaisuuteen jatkoaika.com 08:00 20.05

Suomalaisten laumakäyttäytyminen harvojen onnistumisten perusteella on nostanut odotukset Leijonien menestymistä kohtaan täysin epärealistisiksi.


Verta, rienaamista ja saatanallisia säkeitä – katso kuvat mustan metallin Steelfestiltä: "Tällaista festivaalia ei muualta maailmasta löydy" yle 20:10 19.05

Loppuunmyytyä Steelfestiä vietettiin tänä viikonloppuna Hyvinkäällä. Vuosi vuodelta kokoaan ja suosiotaan kasvattaneessa tapahtumassa esiintyi black metallin isoja nimiä kuten Belphegor, Marduk, Horna ja Monarque. Suomen suurimpaan black metal -tapahtumaan lennetään jopa toiselta puolelta maapalloa, kuten Etelä-Koreasta ja Japanista. Black metal on nousussa esimerkiksi Kanadassa.


HS: Poliisi onnistui selvittämään kauppakeskus Jumbossa 3-vuotiasta lyöneen henkilöllisyyden iltasanomat 13:36 19.05

Epäilty selvisi poliisin tutkimusten perusteella.


Suomeen voi tulla jopa kaksi mitalia joukkuevoimistelun MM-kisoista – ”Tosi hyvät fiilikset kisata tänään” iltasanomat 11:46 18.05

Sekä Minetit että OVO Team ovat maailmancupin perusteella kiinni mitalissa. Joukkuevoimistelun MM-kisojen alkukisa käydään lauantai-iltana Cartagenassa Espanjassa.


Poliisisaatto, metallinpaljastimet, mediahässäkkä – tällaisen härdellin läpi Leijonat saapuu MM-otteluun MTV 14:18 17.05

Slovakian MM-kisoissa joukkueet saapuvat Steel Arenalle poliisien saattaessa heidät pillit soiden läpi kaupungin. MTV Urheilu seurasi ennen torstaista Tanska-ottelua, millainen härdelli Leijonien on läpäistävä päästäkseen pukukopin suojiin.


Ylivieskassa kateissa olleet pojat löytyivät hyväkuntoisina yle 06:45 17.05

10- ja 11-vuotiaat pojat löytyivät poliisin tarkkojen kuvausten perusteella. He ehtivät 10 kilometrin päähän katoamispaikastaan.


Jumankauta jätkät! Tanskan valmentaja meuhkasi omilleen ja piirsi Leijonien päivänselvät pelikuviot fläppitaululle MTV 22:08 16.05

Tanskan MM-joukkueen tulisieluinen päävalmentaja Heinz Ehlers piti omilleen kovaa kapelia Leijonien avauspelaamisesta. Viestin tuntui seuraavan vaihdon perusteella mennä perille.


Kaapo Kakko veivasi erikoisen rankkarin Leijonien treeneissä - NHL innostui ja jakoi miljoonayleisölle iltalehti 20:09 16.05

Kaapo Kakko leikitteli Leijonien harjoituksissa torstaina. Jääkiekon MM-kisoissa ennen torstain Tanska-ottelua viisi maali tehnyt Kaapo Kakko, 18, on Leijonien jääharjoitusten perusteella tänäänkin rennolla pelipäällä. Kakko teki Leijonien aamutreeneissä erikoisen rankkarikikan, jossa hän löi mailansa jäähän, nappasi työvälineen uudestaan käsiinsä ja veivasi sen jälkeen kiekon maaliin. Leijonat jakoi videon rankkarista Instagramissa.


Pommi vai pommiuhkaus Leijonien MM-hallin vieressä? Poliisi puhuu yhtä, mediapäällikkö toista iltalehti 12:53 16.05

Paikalla ollut poliisi kertoi, että Kosicen oikeustalolta on löytynyt pommi. Kisojen mediapäällikkö vahvisti asian ja pyörsi sitten sanansa. Poliisi kertoi löytäneensä pommin Kosicen oikeustalolta, joka sijaitsee Steel Arenaa vastapäätä tien toisella puolella. –?Yksi pommi on jo löytynyt. Pommikoirat ovat yhä sisällä ja etsivät mahdollisia muita pommeja ja räjähteitä, paikalla ollut poliisi kertoi aamupäivällä Iltalehdelle.


Pommi Leijonien MM-hallin vieressä! Poliisi löysi ensimmäisen räjähteen juuri ennen Suomen harjoituksia iltalehti 12:53 16.05

Kosicen oikeustalolta on löytynyt pommi. Leijonat harjoittelee muutaman sadan metrin päässä. Poliisi on löytänyt ainakin yhden pommin Kosicen oikeustalolta, joka sijaitsee Steel Arenaa vastapäätä tien toisella puolella. –?Yksi pommi on jo löytynyt. Pommikoirat ovat yhä sisällä ja etsivät mahdollisia muita pommeja ja räjähteitä, paikalla oleva poliisi kertoi Iltalehdelle.


nuorten miesten käsistä Sairaus rajoittaa vaimo

Uutiset