Tommi Evilä: Maailman paras suomea puhuva yleisurheilija voi pamauttaa ME:n – "Mieletön ilmestys luonnossa"

MTV 23:54 06.09

Ruotsalainen kiekonheittäjätähti Daniel Ståhl on avoimesti puhunut maailmanennätystavoitteestaan. C Moren asiantuntija Tommi Evälä arvioi, että se on Ståhlille täysin mahdollinen.


Ruotsin kiekkotähdelle Timanttiliigan pääpalkintorahat: ”Missään nimessä ei voida puhua varmasta MM-kullasta”

iltalehti 23:03 06.09

Daniel Ståhl voitti timanttisarjan päätöskisan Brysselissä ja kuittasi päälle 45 000 euroa. Ruotsin Daniel Ståhl voitti kiekonheiton Timanttiliigan finaalissa Brysselissä ja kuittasi pääpalkintorahat reilut 45 000 euroa. Ståhl heitti sateen kastelemasta ringistä parhaimmillaan 68,68. Miehen ennätys on 71,86.


Nyt on kokoeroa! Annimari Korte pääsi valtavan ruotsalaismörssärin kainaloon

iltalehti 20:07 27.08

Annimari Korte sai jääkaappipakastimen kokoista seuraa Ruotsi-maaottelussa. Suomen pika-aituritähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän on päässyt kiekonheiton maailmanlistan ykkösen Daniel Ståhlin kainaloon. Kokoero on melkoinen, sillä Euroopan yleisurheiluliiton tietokannassa Ståhlille on merkitty pituutta tasan kaksi metriä ja painoa 145 kiloa. Samalla sivustolla Korte on puolestaan 164-senttinen ja 52-kiloinen.


Ruotsalaismestari vain nauroi: SM-hopeamiehen tavoitteena oli hävitä länsinaapurin parhaalle korkeintaan 15 metriä – ”Ei mennyt ihan niin hyvin”

iltalehti 14:43 26.08

Suomalaisten metrimääräiset tappiot maaottelun miesten kiekonheitossa kuvastavat hyvin eroa länsinaapuriin. Porilaispoliisi Juha Lahdenranta taipui Daniel Ståhlille 16,38 metriä. 16,38, 14,63 ja 13,69. Siinä metrimäärät, joilla Suomen Juha Lahdenranta, Oskari Perälampi ja Ville Kivioja hävisivät Ruotsi-ottelussa miesten kiekonheiton voittajalle Daniel Ståhlille.


Katja Ståhlia alettiin kiusata kuudennella luokalla – kiusaamiseen suhtauduttiin vähättelevästi: ”Eihän ’älä välitä’ ole edes mikään neuvo”

iltalehti 09:00 12.08

Katja Ståhl joutui vuosia vaimentamaan itseään. Kiusaaminen päättyi yläasteen lopussa. Toimittaja-juontaja Katja Ståhlia alettiin kiusata kuudennella luokalla. Viidennellä luokalla oli vielä hauskaa, mutta sitten yhtäkkiä kouluun meno alkoi ahdistaa. Ståhl ei kuitenkaan missään vaiheessa miettinyt, että jättäisi menemättä kouluun. – Ei semmoinen tullut edes mieleenkään. Siitä olisi alkanut vaikea selitysten ketju, sillä poissaolo olisi pitänyt perustella kaikille jotenkin.


Yleisurheilun supertähti halusi alun perin NHL-kiekkoilijaksi – sai lempinimen ikoniselta puolustajalta

MTV 10:27 22.07

Tällä kaudella neljänneksi kaikkien aikojen kiekonheittäjien listalla noussut Ruotsin kiekkojätti Daniel Ståhl halusi alun perin NHL-jääkiekkolijaksi, kertoo Sportbladet.


Ruotsinsuomalaisen kiekkomörssärin huikea sarja sai kommentaattorin sekaisin: "Yksi sairaimmista jutuista"

MTV 08:40 16.07

Suomensukuinen ruotsalaisheittäjä Daniel Ståhl oli kovassa vireessä Varbergissä, kun hän viskasi kiekkoa neljä kertaa yli 70 metrin rajan. 


70 metrin raja oli pelkkää paperia – Ruotsin kiekkotähti hirmuisessa vireessä

yle 07:12 16.07

Ruotsalaisen Daniel Ståhlin kiekkosarja oli hämmentävän kova.


Ruotsin kiekkojärkäleeltä karmaiseva kiskaisu – hirmuheitto pisin maailmassa 11 vuoteen

MTV 18:11 29.06

Ruotsin suomeakin puhuva Daniel Ståhl kiskaisi Bottnarydskastetissa hirmutuloksen 71,86. Se on pisin heitto maailmassa 11 vuoteen. 


Ruotsin kiekkojärkäleeltä hirmuheitto – pisin maailmassa 11 vuoteen

MTV 18:11 29.06

Ruotsin suomeakin puhuva Daniel Ståhl kiskaisi Bottnarydskastetissa hirmutuloksen 71,86. Se on pisin heitto maailmassa 11 vuoteen. 


Pisin heitto maailmassa 11 vuoteen – Daniel Ståhlin monsteriheitto toi Ruotsin ennätyksen ja kärkituloksen

yle 17:25 29.06

Kiekonheittäjä Daniel Ståhl kiskaisi lauantaina Ruotsin ennätyksen ja kohensi samalla maailman kärkinoteerausta.


Pisin heitto maailmassa 13 vuoteen – Daniel Ståhlin monsteriheitto toi Ruotsin ennätyksen ja kärkituloksen

yle 17:25 29.06

Kiekonheittäjä Daniel Ståhl kiskaisi lauantaina Ruotsin ennätyksen ja kohensi samalla maailman kärkinoteerausta.


Mikä paukku! Maailman paras suomea puhuva yleisurheilija heitti maailmantilaston kärkeen – hurja uusi Ruotsin ennätys

iltalehti 17:09 29.06

Kiekonheittäjä Daniel Ståhlin heittämä 71,87 on pisin kaari maailmassa yli kymmeneen vuoteen. Daniel Ståhl heitti lauantaina kiekonheiton maailmantilaston ykköseksi tuloksella 71,87. Ruotsalaisen heitto on maailman kaikkien aikojen tilaston kuudenneksi kovin tulos. Viimeksi pidemmälle on heittänyt vuonna 2008 Viron Gerd Kanter.


Daniel Ståhl menetti dramaattisesti voiton Timanttiliigassa – Dacresin protesti meni läpi, heitti sittenkin kauden kärkituloksen

MTV 09:45 17.06

Jamaikan Fedrick Dacresin kakkossija vaihtui Timanttiliigan Rabatin kilpailun kiekkokisan voittoon, kun hänen kolmannella kierroksella hylätty heittonsa hyväksyttiin protestin jälkeen, tiedottaa Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF.


Protesti meni läpi! Ruotsin Ståhl menetti voittonsa Timanttiliigassa – Dacresin kauden kärkitulos hyväksyttiin sittenkin

yle 08:57 17.06

Jamaikan Fedrick Dacresin 70,78 metrin heitto hylättiin aluksi yliastuttuna.


Daniel Ståhl kiskaisi kiekkoa taas lähelle 70 metriä – Rabatin Timanttiliigan illan huipentaneessa 3000 metrin estekisassa kauden kärkinoteeraus ja juniorien ME

yle 22:21 16.06

Timanttiliigan osakilpailu käytiin sunnuntaina Rabatissa Marokossa.


Daniel Ståhl kiskaisi kiekkoa taas lähelle 70 metriä – Rabatin Timanttiliigan illan huipentaneessa 3000 metrin estekisassa kauden kärkinoteeraus ja junorien ME

yle 22:21 16.06

Timanttiliigan osakilpailu käytiin sunnuntaina Rabatissa Marokossa.


Daniel Ståhl kiskaisi kiekkoa taas lähelle 70 metriä – Rabatin Timanttiliigan illan huipentaneessa 3000 metrin estekisassa kauden kärkinoteeraus

yle 22:21 16.06

Timanttiliigan osakilpailu käytiin sunnuntaina Rabatissa Marokossa.


Romahtanut ruotsalainen lähetti Juhani Tammiselle rapeat terveiset: ”Yritin heittää 100 metriä”

iltalehti 20:27 11.06

ME-luvuista puhuva Daniel Ståhl kertoo, miksi Paavo Nurmen kisat menivät päin peetä. – Lämmittelyheitot olivat aika hyvät. Yritin kolme kilpailuheittoa liian kovaa yläkropan kanssa. Liikaa voimaa ja teknisesti huonoja. Siksi ei tulosta. Näin selvitti Ruotsin Daniel Ståhl miesten kiekkokilpailun jälkeen. Hän karsiutui kolmelta viimeiseltä kierrokselta, koska astui kaikki suorituksensa yli.


? kiitti useita britti­turistia jos olet varannut käyneen kilpakumppanin rajuihin olisin liian nopea" pukukoppikäytävän toisella puolella sää yllätti voittajaksi Singaporessa ylisti ja julkaisi

Hot topics