Huuhkajat-kapteeni kettuili tulevalle EM-kisavastustajalle: "Käytämme sitä heitä vastaan"

MTV 11:37 01.12

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue arvottiin ensi kesän EM-kilpailujen B-lohkoon Belgian, Venäjän ja Tanskan kanssa. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kuittasi tylysti tanskalaisten ennenaikaiset juhlat Sportbladetin haastattelussa.


Hopealeijonalta karu paljastus – uran lopetus oli lähellä: "En halunnut enää panostaa jääkiekkoon"

MTV 17:55 25.11

Nykyään Ruotsissa Luleåta edustava puolustaja Ronja Savolainen oli mukana Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueessa, joka jäi katkeralla tavalla hopealle kevään MM-kotikisoissa. Hän kertoi Sportbladetin haastattelussa, kuinka lähellä hän oli päättää uransa jo aikaisessa vaiheessa.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat kuitenkin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat siltikin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


Ruotsalaistähti kertoo illanvietostaan Therese Johaugin kanssa: "Selvästikin karmein päivällinen"

MTV 09:23 19.10

Norjalaiseen TV-ohjelma Landskampeniin osallistuva Ruotsin hiihtotähti Sebastian Samuelsson kertoi Sportbladetille raskaasta illasta Therese Johaugin seurassa.


Lapsisotilaasta jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi – oli jo kymmenvuotiaana rynnäkkökivääri kädessä: "Jos he kieltäytyivät, ammuimme heidät"

MTV 07:45 17.09

Eritreassa syntynyt ja nykyään grönlantilainen Tekle Ghebrelul pakeni pommittajia 10-vuotiaana Kalashnikovin rynnäkkökivääri käsissään. 35 vuotta myöhemmin hän toimi Grönlannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana. Ghebrelul kertoi ruotsalaiselle Sportbladetille surullisen ja koskettavan tarinansa.


Yleisurheilun MM-kisoista tulossa yleisöfloppi – Mertaranta: "Kertovat siitä, että minkälaista harkintaa näissä kisavalinnoissa pitäisi käydä"

MTV 20:12 10.09

Sportbladet kertoi tiistaina, että yleisurheilun Dohan MM-kisoihin olisi myyty vain 22000 lippua viime kuun lopulla. C Moren selostaja Antero Mertaranta avasi tarkemmin mahdollisia syitä heikolle lipunmyynnille. 


Hot topics