”En katsonut ikinä itseäni peilistä” – Veronica Verho tunsi pitkään valtavaa ahdistusta kehostaan: muutti yhden asian elämässään ja on nyt ylpeä kurveistaan

iltasanomat 11:12 22.09

Veronica Verho on ollut esillä somessa vuosien ajan ja paljastanut kymmenille tuhansille ihmisille vahvuutensa ja heikkoutensa. Välillä epävarmuus on hiipinyt mieleen ja oma vartalo tuntunut kamalalta.


Somessa raivostuttiin Big Brotheria ironialla puolustaneelle Cristal Snow’lle: ”Kuulostaa tosi dissaavalta”

iltalehti 11:54 21.09

BB-tuotantoon kuuluva Cristal Snow sohaisi muurahaispesää Twitterissä. Big Brotheria on nyt seurattu jokunen viikko ja tunteet käyvät kuumina – lähinnä kotisohvilla. Vaikka tämänkertainen kausi onkin sisältänyt jo runsain mitoin Eeviksen ja Jukan sekstailua niin olohuoneessa, terassilla kuin vessassakin, ovat monet katsojat sitä mieltä, että kausi on yksinkertaisesti tylsä ja niin pienellä budjetilla tehty, että säästöt näkyvät jo suorastaan katsojien aliarvioimisena.


Somessa raivostuttiin ylimielisesti Big Brotheria puolustavalle Cristal Snow’lle: ”Kuulostaa tosi dissaavalta”

iltalehti 11:54 21.09

BB-tuotantoon kuuluva Cristal Snow sohaisi muurahaispesää Twitterissä. Big Brotheria on nyt seurattu jokunen viikko ja tunteet käyvät kuumina – lähinnä kotisohvilla. Vaikka tämänkertainen kausi onkin sisältänyt jo runsain mitoin Eeviksen ja Jukan sekstailua niin olohuoneessa, terassilla kuin vessassakin, ovat monet katsojat sitä mieltä, että kausi on yksinkertaisesti tylsä ja niin pienellä budjetilla tehty, että säästöt näkyvät jo suorastaan katsojien aliarvioimisena.


Suomi taas Kardashian-perheen somessa: Kuksat näytille miljoonille seuraajille

iltalehti 09:11 21.09

Neljä puista kuksaa varastaa huomion. Kardashian-klaanin esikoinen, Kourtney, 40, vieraili keväällä Rovaniemellä. Hän kertoi matkastaan Instagramissa hehkuttamalla lumista Lappia. Kourtney päätyi muun muassa Arctic Tree House -hotellin poreammeeseen kultaisissa bikineissä. Kourtney toi Suomesta myös tuliaisia, jotka ovat päässeet Kardashianien tosi-tv-ohjelmaan.


Kardashianit naurattavat somessa – North Westin reaktiosta hitti: "Ajattelee, että amatöörit"

mtv 17:30 20.09

Khloé Kardashian julkaisi hauskan videon Instagramissa.


TIS-Eve kyllästyi ilkeisiin kommentteihin, puhuttelee kiusaajiaan nyt suoraan: ”Itse ainakin haluan ennemmin...”

iltalehti 21:12 18.09

Temptation Island Suomeen kahdesti osallistunut Eveliina Uosukainen toivoo ihmisiltä ystävällisyyttä. Temptation Island Suomi -rakkausrealitysta tunnettu Eveliina Uosukainen kertoo tuoreessa somessa saamastaan palautteesta. Uosukainen kertoo elämän muuttuneen julkisuuden myötä. – Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvosta, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeesti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään oo heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea, Uosukainen kirjoittaa Instagram-päivityksessään. Näet päivityksen myös täältä.


Duudson-Jukka palaa somekohun jälkeen tänään tv:hen

iltalehti 07:08 18.09

Jukka Hildénin esiintymistä Huuma-ohjelmassa on puitu vilkkaasti. Jukka Hildén nousi viikonloppuna otsikoihin sen jälkeen, kun hän läimäytti ensin Huuman juontajaa Roope Salmista haaroväliin ja jatkoi sitten yhden kilpailijan kustannuksella pilailemisella. Kilpailija vakuutti, ettei loukkaantunut Hildénin ilveilystä eikä lääketasapainonsa kyseenalaistamisesta, mutta somessa esiintymistä on puitu vielä näin arjenkin jo koitettua. Jukka Hildén itse puolusteli tekoaan huumorilla.


Herätys: Seksuaalinen häirintä somessa lisääntyi, budjettiriihi alkaa, mitä unen mittaamisesta selvisi

yle 06:21 17.09

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Kouluterveyskysely: tyttöjen seksuaalinen häirintä somessa on selvästi lisääntynyt

yle 02:00 17.09

Kouluterveyskyselyn mukaan yläkoulussa ja toisella asteella opiskelevista tytöistä joka kolmas oli kokenut vuoden aikana jonkinlaista seksuaalista häirintää ja joka kymmenes seksuaalista väkivaltaa.


Lukiolaiset Olivia ja Anja huomasivat jo lapsena, että pitäisi olla tietyn näköinen: ”Tulee vähän sellainen fiilis, että onko minussa jotakin vikaa”

iltasanomat 05:30 16.09

Somessa omaa ulkonäköä tulee vääjäämättä verrattua toisiin, mutta Instagram ja Snapchat eivät ole ainoita syypäitä ulkonäköpaineisiin, tuumaavat lukiolaisnuoret.


Teemu Pukin Kirsikka-rakas seurasi miehensä maalijuhlia yllättävässä paikassa – jakoi kuvan somessa: ”Tyttöjen ilta”

iltalehti 19:10 15.09

Pukit ovat asettuneet asumaan Englantiin. Lauantain suomalainen ykkösnimi oli kansainvälisestikin Teemu Pukki. Norwich voitti Manchester Cityn sensaatiomaisesti kotikentällään 3–2, ja Pukki tykitti ottelun voittomaalin. Pukki on osunut tällä kaudella Valioliigassa kuudesti maalipuiden väliin.


Jukka Hildénin Huuma-vierailu hämmensi somessa – Duudsonit-tähti kommentoi: "Suomessakin on lähdetty siihen, että pahoitetaan mieli muiden puolesta ja kaikesta"

mtv 11:02 15.09

Duudsonien Jukka Hildén nähtiin lauantai-illalla Huuma-ohjelmassa. Miehen käytös herätti hämmennystä sosiaalisessa mediassa.


Sofia Belórf palasi Instagramiin: "Tarvitsetko parempaa syytä hymyillä?"

mtv 21:45 14.09

Sofia Belórf julkaisi somessa ensi kertaa kohun jälkeen.


Love Island -villan tapahtumat kuohuttavat somessa – miehen käytös ihmetyttää katsojia: "Miten edes kehtaa?"

mtv 14:45 10.09

Love Island Suomi -ohjelmassa kilpailevan Kasperin käytös keräsi roiman palauteryöpyn.


Love Island -villan tapahtumat kuohuttavat somessa – miehen käytös suututti katsojat: "Miten edes kehtaa?"

mtv 14:45 10.09

Love Island Suomi -ohjelmassa kilpailevan Kasperin käytös keräsi roiman palauteryöpyn.


Big Brother -parin jatkuva lemmiskely on liikaa myös katsojille - somessa toivotaan romanttisempaa lähestymistä: ”Pitäisi edes kädestä”

iltalehti 08:57 08.09

Big Brother -ohjelman kuvauksissa tutustuneet Eevis ja Jukka eivät malta pitää näppejään erossa toisistaan. Big Brotherin kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Helsingin Redissä. Tällä viikolla kuvausten puhutuimmaksi käänteeksi on noussut Eeviksen ja Jukan muhinointi. Pariskunta on ehtinyt vällyjen väliin jo useamman kerran. Myös katsojat ovat kiinnittäneet huomiota Eeviksen ja Jukan lämpimiin väleihin. Keskustelu käy kuumana Twitterissä, Facebookissa, Jodelissa ja keskustelupalstoilla. – Eiväthän he edes puhu toisilleen! Tollaista kiehnäämistä näkee yleensä luonto-ohjelmissa, kirjoittaa eräs närkästynyt katsoja.


Nyt on koruilla kokoa! Kim Kardashian tyttären koruvalinta kerää kommentteja

mtv 20:30 07.09

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin kuva North-tyttärensä kanssa sai aikaan kuhinaa somessa. 


Herttuatar Catherinen veli otti avecikseen terapiakoiran punaiselle matolle - sulattaa sydämiä somessa

iltalehti 15:38 07.09

James Middleton ja nelijalkainen ystävänsä herättivät ihastusta punaisella matolla. James Middleton, 32, juhli kuluneella viikolla GQ Men of the Year Awards -gaalassa. Hänellä oli mukanaan poikkeuksellinen avec, terapiakoiransa, spanieli Ella. Kaksikko oli valokuvattavana punaisella matolla. Ella oli sonnustautunut juhlaan skottiruutukuvioiseen liiviin, jossa oli teksti, josta kävi ilmi, että hauva on terapiakoira. Middleton jakoi myöhemmin myös Instagramissa kuvia juhlista.


Mikko ”Peltsi” Peltola nappasi jättimäisen puna-ahvenen Venäjältä - voiko tämä edes olla oikea kala?

iltalehti 19:13 06.09

Someseuraajat ovat hämmentyneet jättimäisestä kalasta, jota Peltsi pitelee. Kalastajanakin kunnostautunut erämies Mikko ”Peltsi” Peltola julkaisi perjantaina somessa otoksen kalasaaliistaan. Hän pitelee käsissään lähes koko kuvan tilan vievää massiivista punertavaa kalaa, jonka silmämunat ovat pullistuneet. – Merestä nousi Simpson-hahmo, Peltsi kirjoittaa kuvansa ohessa.


”Kunnon mörkö” – Peltsi Peltolan kalasaalis lyö ällikällä: somessa hieraistiin silmiä oikein urakalla

iltasanomat 18:13 06.09

Mikko ”Peltsi” Peltolan kalasaaliilla on näköä ja kokoa.


HIFK otti kaksoisvoitossa, Räikkönen pistesijalla kantansa kyseenalaisiin taklauksiin mitenkään Seinäjoki 22.9.2019 tulipalo Helsingissä – vuoden 2022 vyöryy Suomeenkin ensi yksi Merimaa Juhani

Hot topics