Vares-näyttelijä Juha Veijosen leffatyöt loppuivat kuin seinään - tekee paluun valkokankaalle: Tältä hän näyttää nyt

iltalehti 19:07 23.10

Jussi-palkitulla näyttelijä Juha Veijosella oli elokuvarooli viimeksi 10 vuotta sitten. Nyt mies tekee paluun valkokankaalle. Vielä 2000-luvun vaihteessa Juha ”Vexi” Veijonen oli yksi Suomen suosituimpia näyttelijöitä. Töitä riitti niin tv-sarjoissa kuin leffoissa. Yksi hänen näkyvimmistä rooleista yksityisetsivä Jussi Vareksen rooli, joka perustui kirjailija Reijo Mäen saman nimiseen dekkarisarjaan. Hahmo jäi Veijosen osalta kuitenkin kahteen elokuvaan, kun vuonna 2010 Solar Films ilmoitti, että Veijosen korvaa tulevissa elokuvissa Antti Reini.


Jesse Fryckman tuomittiin rattijuopumuksesta – selvisi sakoilla: Rahariita Solarin kanssa sovittu

iltalehti 18:13 09.10

Elokuvatuottaja Jesse Fryckman narahti rattijuopumuksesta Helsingin Itäväylällä. Elokuvatuottaja Jesse Fryckman jäi poliisin haaviin toukokuun 30. päivänä Helsingin Itäväylällä. Hänellä oli 0,23 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.


Tältä Fingerpori-elokuva näyttää – katso ensimmäinen kohtaus odotetusta komediasta

iltalehti 11:36 04.10

Krapula-Päivi ja Allan Kurma etsivät rakkautta lokakuussa ensi-iltaan tulevassa Fingerpori-elokuvassa. Kohtaus elokuvasta on nyt ensinäytössä IL-TV:ssä. Solar Filmsin tuottama Fingerpori-elokuva tulee ensi-iltaan 16. lokakuuta. Iltalehti julkaisee nyt ensinäytössä katsottavaksi ensimmäisen kohtauspätkän elokuvasta.


Tuottaja Jesse Fryckman käräjille rattijuopumuksesta - Peter-isä puolestaan haastoi Suomen valtion

iltalehti 19:47 15.08

Fryckmanin perheenjäseniä löytyy tuoreelta Helsingin käräjälistalta parikin kappaletta. Liikemiehenä tunnettu Peter Fryckman on haastanut Suomen valtion, Jesse-poika puolestaan on kärähtänyt rattijuoppoudesta. Iltalehti uutisoi jo aiemmin siitä, että elokuvatuottaja Jesse Fryckman, 40, on haastettu Helsingin käräjäoikeuteen. Jutun kantajana on Jessen entinen työnantaja Solar Republic Oy ja kyseessä on 45 000 euron rahariita. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Korealaiset kohtaavat Assemblyn StarCraft II -finaalissa – katso loppuottelu suorana Yle Areenassa ja Twitchissä

yle 12:45 03.08

Etelä-Korean Kim "Stats" Dae Yeob kohtaa turnauksen loppuottelussa maanmiehensä Kang "Solar" Min Soon.


Jesse Fryckman käräjille – ex-työnantaja karhuaa rahavelkaa: Markus Seliniltä tyhjentävä kommentti

iltalehti 20:03 11.07

Elokuvatuottaja Jesse Fryckmanin ja Solar Republic Oy:n välille on syntynyt rahariita. Elokuvatuottaja Jesse Fryckman, 40, on haastettu Helsingin käräjäoikeuteen. Jutun kantajana on Jessen entinen työnantaja Solar Republic Oy. Jesseltä karhutaan 45 000 euron saatavia. Käräjäoikeudesta selviää myös se, ettei Jessen tämän hetkistä osoitetta ole tiedossa.


Häikäisevä suoritus! Suomalaislupauksen ilmaveivimaali äänestettiin vuoden komeimmaksi osumaksi

iltalehti 15:41 04.07

Otto Sompin upea osuma valittiin ECHL:n vuoden komeimmaksi maaliksi. Otto Somppi väläytteli viime kaudella kiekonkäsittelytaitojaan ECHL:ssä. Orlando Solar Bearsia edustanut suomalaislupaus teki Florida Everbladesia vastaan näyttävän ilmaveivimaalin, joka on äänestetty fanien toimesta ECHL:n Vuoden maaliksi. Sompin maali keräsi finaaliparissa 61 prosenttia äänistä. Kakkoseksi jäi Jared Thomasin tekemä Peter Forsberg -tyylinen läpiajomaali.


Solarium-äiti heräsi kahden viikon koomasta – paljasti mitä näki sen aikana

stara 13:40 26.06

Amerikkalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil vaivutettiin äskettäin koomaan vakavan keuhkokuumeen


Tarhapäivän ensi-ilta lähenee - katso tästä elokuvan ensimmäinen tiiseri

iltalehti 10:07 20.06

Elokuva on jatko-osa suositulle Yösyötölle. Yösyötön jatko-osassa seurataan Antti Pasasen elämää Yösyötön tapahtumien jälkeen. Hoidettavana on kaksi lasta. Sattumuksia ja erikoisia tilanteita riittää. Tänään julkaistusta tiiseristä voit kurkata Pasasen ja lasten nykytilannetta. Uutuuselokuvan tuottaa Solar Films ja se perustuu Eve Hietaniemen samannimiseen suosikkiromaaniin.


Solarium-äiti sairaalahoidossa – vaivutettiin koomaan keuhkokuumeen vuoksi

stara 20:00 17.06

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil nousi takavuosina otsikoihin musiikillisen uran


Citroënista – puolustaa olen saanut

Hot topics