Sohvaperunat-jatkuu uusin jaksoin - uusina perunoina kultturellit rouvat ja oululaiset trukkikuskit iltalehti 16:49 18.01

Sohavperunoiden viidennellä kaudella jatkavat aiemmalta kaudelta tutut tyypit sekä neljä uutta ruutukasvoa. Parhaan ohjelman Kultaisella Venlalla vastikään palkittu Sohvaperunat palaa ruutuun perjantaina 2.2. klo 21 TV2:lla. Kaikki aeimman kauden sohvikset ovat edelleen mukana, mutta joukkoon liittyy nyt neljä uutta telkkariohjelmien tuijottelijaa. Helsinkiläiset ystävykset Monna ja Iris toteavat olevansa asia- ja musiikkiohjelmien ystäviä ja he rakastavat kulttuuria. Musiikki on erityisen lähellä molempien sydäntä ja yhdessä katsottaviin ohjelmiin kuuluvatkin erityisesti isot musiikkiohjelmat sekä Euroviisut.


Sohvaperunoihin uutta väkeä – trukkikuskit ja kulttuuria rakastavat rouvat mukaan iltasanomat 16:20 18.01

Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla perjantaina palkittu Sohvaperunat palaa ruutuun 2. helmikuuta.


Sohvaperunoiden Henkka Ukkiskerhon menetyksistä: ”Muistelemme yhdessä Paavoa ja Jussia” iltalehti 09:44 13.01

Henrik Wilenius kertoo, että tv-sarjan kotikatsomojoukko Ukkiskerho syntyi viidessä minuutissa. Sohvaperunat vei parhaan viihdeohjelman Kultaisen Venlan. Ukkiskerholaisten Henkka eli Henrik Wilenius oli edustamassa suositun ohjelman ruutukasvoja. Ukkiskerholaiset katsovat tv-ohjelmia yhdessä Helsingin Lauttasaaren senioritalossa. Wilenius kertoo hankkineensa ensimmäisen televisionsa Rooman olympialaisia varten vuonna 1960. Innokas tv:n katsoja ei kauaa miettinyt, kun hän pyydettiin mukaan Sohvaperunoihin.


Sohvaperunat on paras viihdeohjelma! Tässä ovat Kultainen Venla -voittajat iltalehti 22:44 12.01

Perjantai-iltana palkitaan televisiomaailman onnistujia Kultainen Venla-gaalassa. Kansallisoopperan gaalaan on kokoontunut iso joukko televisiomaailmasta tuttuja kasvoja. Tässä gaalassa palkitut: Eränkävijät (Paras ohjelma) Sampo Kaulanen (Paras esiintyjä)


Sohvaperunoista tuttu Leon kuoli - ehti jättää koskettavan viestin Twitteriin iltalehti 15:18 24.12

Sohvaperunoiden brittiversiosta tuttu Leon Bernicoff kuoli 83-vuotiaana. Leon Bernicoff kuoli lauantaina äkilliseen sairauteen sairaalassa. Hän oli vain hetkeä ennenä kuolemaansa kirjoittanut Twitteriin hyvän joulun toivotukset. Evertonia koko elämänsä kannattanut Leon ja hänen vaimonsa June tulivat tunnetuksi ympäri maailmaa Gogglebox-sarjasta. Sarjan suomenkielinen versio tunnetaan nimellä Sohvaperunat.


Sohvaperunat-supertähti on kuollut 83-vuotiaana – fanit murtuneita vain päivää ennen julkaistusta viestistä: ”Tv-legenda on poissa” iltasanomat 14:02 24.12

Leon Bernicoff ja hänen vaimonsa June ovat nousseet ohjelman tiimoilta maailmanmaineeseen.


Sohvaperunat-tähti tuhlasi koko omaisuutensa: joutuu kodittomaksi – yritti myydä fanikuvia reilulla eurolla iltasanomat 18:15 17.12

Sohvaperunat-sarjan brittiversion tähti myöntää, että hän on ajautunut niin pahaan rahapulaan, että joutuu pian kodittomaksi.


Yleltä ilouutinen katsojille - Sohvaperunat jatkuu jo helmikuussa iltalehti 20:30 14.12

Supersuosittu Sohvaperunat saa jatkoa jo kevättalvella 2018, Yle kertoo kotisivuillaan. Sohvaperunat on Yle TV2:lla esitettävä televisiosarja, jonka ideana on näyttää ihmisiä katsomassa ja kommentoimassa televisiosarjoja. Ohjelma perustuu brittiläiseen formaattiin nimeltä Gogglebox. Tänään on ilmoittanut, että Sohvaperunat jatkuu. Viides tuotantokausi alkaa helmikuun alussa Yle TV2:lla sekä Yle Areenassa.


Kultainen Venla palkitsee tv-vuoden huiput – julkkikset seuraavat ohjelmaa Sohvaperunat-hengessä iltasanomat 09:11 13.12

Tv-vuosi huipentuu Kultainen Venla -gaalaan, jossa palkitaan vuoden 2017 parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja niiden tekijät.


Uutiset