Kalle Palander on pahassa talousahdingossa – päälle tuli vielä lomautus: ”Kun nyt jotenkin selviytyisi syksyyn”

iltalehti 06:01 04.05

Kalle Palanderin tulot romahtivat koronakriisin seurauksena. Keikkakomennusten varaan taloutensa rakentanut entinen alppihiihtäjä Kalle Palander on karussa tilanteessa. Heinäkuun loppuun asti miehellä on tulonlähteenä vain tammikuussa alkanut myyntijohtajan työ lumitykkifirma Snow Securessa, mutta koronan vuoksi hän on sieltäkin lomautettuna toukokuun ajan. – Pakkohan tässä on yrittää selviytyä, Palander huokaa ja muistuttaa, että perheellä on talot Viron lisäksi Ranskassa ja Torniossa.


Suomalaisvirtuoosi laski alas katolta ja voitti arvostetun kilpailun – katso henkeäsalpaava video

iltalehti 16:29 06.04

Rene Rinnekangas voitti Real Snow -kilpailun ensimmäisenä suomalaisena. Lumilautailija Rene Rinnekangas on voittanut ensimmäisenä suomalaisena erittäin arvostetun X Games Real Snow -videokilpailun. 20-vuotias Rinnekangas sijoittui ensimmäiseksi sekä tuomariston valinnassa että katsojaäänestyksessä. Kutsukilpailun ideana oli kuvata kokonainen lumilautailuvideo kaduilla. Rinnekangas laskee omalla videollaan talojen katolta alas, käyttää metallikaiteita ja laskee kirkon pihalla. Videon voit katsoa tästä.


Snowcossin SM-sarjan finaaliviikonloppu on peruttu

iltasanomat 16:29 12.03

Moottorikelkkailun snowcrossin 2020 SM-sarjan huipennus piti ajaa reilun viikon kuluttua viikonloppuna, mutta kauden päätöskisa Tornion Laivakankaalla 20.-22.3.2020 on peruttu.


Kuningatar Elisabet suree perheensä tuoreinta avioeroa – brittihovilla raju alkuvuosi

iltalehti 00:45 19.02

Kuningatar Elisabet on pahoillaan siskonpoikansa avioerosta. Kuningatar Elisabetin kerrotaan olleen surullinen siskonpoikansa, Snowdonin kreivin David Armstrong-Jonesin avioerosta. Armstrong-Jones on kuningattaren ainoan sisaruksen, prinsessa Margaretin vanhin lapsi.


Brittihovissa jo toinen avioero viikon sisään: kuningatar Elisabetin sisarenpoika eroaa vaimostaan 26 aviovuoden jälkeen

mtv 09:14 18.02

Prinsessa Margaretin ja lordi Snowdonin poika David Armstrong-Jones eroaa vaimostaan 26 avioliittovuoden jälkeen. Ero on jo toinen avioero brittihovissa viikon sisään.


Kuningatar Elisabetin siskonpoika eroaa – avioliitto kesti 25 vuotta

iltalehti 00:35 18.02

Kuningatar Elisabetin siskonpoika eroaa vaimostaan. Snowdonin kreivi David Armstrong-Jones, 58, ja kreivitär Serena Armstrong-Jones eroavat, heidän edustajansa ilmoittaa tiedotteessa. – Snowdonin kreivi ja kreivitär ovat päätyneet sovussa yhteisymmärrykseen, että heidän liittonsa on ohi, ja että he eroavat. He pyytävät lehdistöä kunnioittamaan heidän ja heidän perheensä yksityisyyttä, tiedotteessa todetaan.


Ennätykset paukkuivat taas – snowcrossin SM-kisa on nyt Euroopan suurin!

iltasanomat 15:24 14.02

Moottorikelkkailun snowcrossin kauden kolmanteen SM-kisaviikonloppuun Tornioon on ilmoittautunut ennätysmäärä kuljettajia.


Snowcrossin SM-sarjan 4. osakilpailu Torniossa – katso suora lähetys ISTV:stä!

iltasanomat 14:47 14.02

ISTV näyttää moottorikelkkailun snowcrossin SM-sarjan neljännen osakilpailun Torniosta suorana lähetyksenä lauantaina 15.2.2020 kello 15.50 alkaen.


Snowcrossin SM-sarjan 5. osakilpailu Torniossa – katso suora lähetys ISTV:stä!

iltasanomat 14:46 14.02

ISTV näyttää moottorikelkkailun snowcrossin SM-sarjan viidennen osakilpailun Torniosta suorana lähetyksenä sunnuntaina 16.2.2020 kello 15 alkaen.


Joonas Keskiaho kaasuttaa piikkipaikalta SM-snowcrossin ”Lumikenttien kutsuun”

iltasanomat 15:46 31.01

Team Keskiahon Joonas Keskiaho on yleisön suurimman huomion kohteena, kun ”Lumikenttien kutsu Kemijärvi SM-Snowcross” -kilpailu pärähtää käyntiin viikonloppuna.


Snowcrossin SM-sarjan 3. osakilpailu – katso suora lähetys ISTV:stä!

iltasanomat 11:29 28.01

ISTV näyttää moottorikelkkailun snowcrossin SM-sarjan kolmannen osakilpailun Kemijärveltä suorana lähetyksenä sunnuntaina 2.2.2020 kello 14 alkaen.


Snowcrossin SM-sarjan 2. osakilpailu – katso suora lähetys ISTV:stä!

iltasanomat 11:29 28.01

ISTV näyttää moottorikelkkailun snowcrossin SM-sarjan toisen osakilpailun Kemijärveltä suorana lähetyksenä lauantaina 1.2.2020 kello 16 alkaen.


Australiassa kuuma sää lietsoo jälleen maastopaloja – sammutustöissä olleen lentokoneen pelätään pudonneen

iltasanomat 07:16 23.01

Snowy Monaron alueella etsitään mahdollisesti pudonnutta sammutuskonetta.


”Snowmageddon” iski kanadalaiskaupunkiin: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


”Snowmageddon” iski Kanadaan: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


Snowcrossin SM-sarjan 1. osakilpailu – katso suora lähetys ISTV:stä!

iltasanomat 17:57 18.01

ISTV näyttää moottorikelkkailun snowcrossin SM-sarjan ensimmäisen osakilpailun Paljakasta suorana lähetyksenä lauantaina 18.1.2020 kello 16 alkaen.


Hot topics