Star Wars -tähti Mark Hamill poisti Facebook-tilinsä – kritisoi Mark Zuckerbergiä ja palvelun toimintaa

iltalehti 23:39 16.01

Luke Skywalkerin roolista tuttu Star Wars -tähti kertoo poistaneensa Facebook-tilinsä periaatesyistä johtuen. Star Wars -näyttelijä Mark Hamill ilmoitti poistaneensa Facebook-tilinsä. Syy tähän on CNN:n mukaan se, että palvelussa on nähtävillä poliittisia mainoksia, joiden osalta faktoja ei ole tarkistettu. Hamill kertoi asiasta Twitterissä tiukkasanaisessa päivityksessä. – Olen niin pettynyt, että Mark Zuckerberg arvostaa tuloja enemmän kuin totuutta, että päätin poistaa Facebook-tilini, Hamill täräyttää tuoreessa päivityksessään.


Star Wars -saaga päättyy - Odotetun The Rise of Skywalkerin ensi-ilta on tänään

iltalehti 12:58 18.12

George Lucasin luoma Star Wars -saagan viimeinen osa saa ensi-iltansa tänään. Kauan sitten, kaukaisessa galaksissa -teksti nähdään viimeisen kerran valkokankailla kun George Lucasin luoma Star Warsin Skywalker -elokuvasaaga saa päätöksensä yhdeksännen ja viimeisen The Rise of Skywalker -elokuvan myötä. Elokuvassa nähdään myös suomalaista näyttelijätyötä, kun Joonas Suotamo näyttelee karvaista Chewbacca-hahmoa.


Uskoisitko? Tuotantoyhtiö palkkasi Joonas Suotamon kallisarvoista Chewbacca-pukua varten harjaajia ja pesijöitä

iltalehti 08:00 27.11

Joonas Suotamo näyttelee jälleen Chewbaccaa tuoreessa Star Wars -elokuvassa. Luke Skywalkerin saaga saa päätöksensä joulukuun 18. päivänä kun Star Wars Episodi IX: The Rise of Skywalker tulee ensi-iltaan. Vaikka vuosien saatossa Star Wars -elokuvissa ovat hahmot tulleet ja menneet, on Chewbacca ollut mukana ensimmäisestä, vuonna 1977 ilmestyneestä George Lucasin Star Wars -elokuvasta lähtien.


Tähtien sodan suomalainen Chewbacca haluaisi tehdä roolin omilla kasvoillaan – vielä ei ole tärpännyt

yle 17:01 26.11

Skywalkerin tarina päättyy valkokankaalla. Videolla Joonas Suotamo kertoo Chewbaccana, millainen saagan viimeinen osa on.


Mark Hamill paljasti uusia yksityiskohtia Star Wars -elokuvien tekemisestä – ”Avaruudessa ei ole alusvaatteita”

iltalehti 03:50 09.11

Luke Skywalkerin roolia esittävä Hamill hauskuuttaa fanejaan Twitterissä muun muassa paljastuksillaan elokuvasarjan kuvauksista. Yhden kaikkien aikojen suosituimmista elokuvasarjoista, Star Warsin, kuvaukset ovat täynnä tarinoita ja tapahtumia. Eräs pääosan esittäjistä, Mark Hamill, jakaa näitä tarinoita ahkerasti Twitterissä. Tässä miehen tarinoista mehevimpiä:


Hot topics