Valtteri Bottaksen uroteot jääneet tulosten taakse: ”Hamiltonin lyöminen ei enää takaa voittoa” MTV 12:26 20.07

Jatkosopimuksen Mercedeksen F1-tallin kanssa tehnyt Valtteri Bottas on kehittynyt edelleen viime vuodesta, mutta ympärillä muuttunut kilpailuasetelma on vaikuttanut suomalaiskuskin tuloksiin, näkee C Moren asiantuntija Toni Vilander.


Lewis Hamiltonilta jymypaljastus: kilpailijatalli tarjosi sopimusta MTV 21:42 19.07

Lewis Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa näytti selvältä asialta koko alkukauden, mutta se ei estänyt brittikuskin mukaan toista F1-tallia tarjoamasta hänelle sopimusta.


”Mikä sopimus?” – Valtteri Bottaksen hymy paljastaa Mercedes-kuvion edenneen MTV 20:53 19.07

Kaikki alkaa olla valmista Valtteri Bottaksen jatkosopimuksen julkistukselle, kun Mercedes sai hoidettua Lewis Hamiltonin allekirjoituksen paperiinsa ennen Saksan F1-kisaa. Pian kuullaan todennäköisesti uutisia myös suomalaiskuskin osalta.


Kotiliesi: Kaisa Liskin paino nousi – ”Lääkärinikin sanoi, että olen lihava” iltasanomat 16:06 19.07

Kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski kertoo Kotiliesi-lehdessä kiloja kertyneen työkiireiden ja terveysvaivojen vuoksi.


Huhtasaari ei allekirjoita kritiikkiä Trumpia kohtaan – ”Teki hän mitä tahansa, niin aina hänet haukutaan” iltasanomat 17:52 18.07

Laura Huhtasaari (ps) arvioi Trumpin onnistumista Helsingissä: ”Trump itse sanoi, että hän otti tässä poliittisen riskin. Ja minun on sanottava, että onneksi otti”


Teemu Pulkkinen jättää Pohjois-Amerikan kaukalot ? siirtyy KHL:ään yksivuotisella sopimuksella jatkoaika.com 15:47 18.07

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen siirtyy KHL:ään Dinamo Minskin joukkueeseen.


KHL-seura vahvisti: Teemu Pulkkisen ura jatkuu Dinamo Minskissä MTV 15:06 18.07

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen jättää NHL-kaukalot taakseen ja siirtyy KHL:ssä pelaavan Dinamo Minskin riveihin. Seura vahvisti siirron nettisivuillaan.


Joshua ja Povetkin kohtasivat – lavalle noussut ulkopuolinen louskutti leukojaan britti-iskijälle MTV 13:55 18.07

Anthony Joshuan ja Aleksandr Povetkin kohtasivat ensimmäistä kertaa ottelijoiden keskinäisen ottelun julkaisemisen jälkeen. Iskijät kohtaavat toisensa kehässä 22. syyskuuta.


Renault-pomo varautuu kuskinsa lähtöön: "Meidän täytyy tutkia vaihtoehtoja" MTV 07:06 18.07

Formula ykkösissä kilpailevan Renault-tallin on pakko laatia varasuunnitelma kuljettajansa Carlos Sainzin lähdön varalle, painottaa ranskalaistallia kipparoiva Cyril Abiteboul.


Tomi jätti hyvän työn pörssiyhtiössä ja otti lainaa niin paljon kuin sai – riski kannatti, työllistää nyt kymmeniä MTV 06:12 18.07

Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valittu Tomi Mäkipelto otti viisi vuotta sitten suuren riskin, ja se kannatti. Hän irtisanoutui vakituisesta, hyvästä työstä YIT:llä ja perusti Juho Rönnin kanssa LeaseGreen Oy:n.


Kuvat: Venäjän MM-kisat ehtivät hädin tuskin loppua – satoja miljoonia maksaneen stadionin taru päättymässä katastrofiin iltasanomat 06:10 18.07

Karu totuus Volgogradin areenan ja sen ympäristön rakennustöistä on paljastumassa.


Asvalttikin antaa jo periksi tässä kuumuudessa – riskinhallintapäälliköltä neljän kohdan neuvo kaikille MTV 16:43 17.07

Kuumuus SuomiAreenaa isännöivässä Porin kaupungissa on noussut nyt niin korkealle, että Porin torille on järjestetty  kaupungin vesipisteitä, joista voi täyttää juomapullonsa.


Poliisit pysäyttivät huonokuntoisen auton – sisällä odotti tyrmistyttävä näky! stara 16:40 17.07

Viranomaisten jakamassa kuvasarjassa päästään hämmästelemään autoa, joka tuskin menisi missään


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 17.07

Viranomaisten jakamassa kuvasarjassa päästään hämmästelemään autoa, joka tuskin menisi missään


Teslan toimitusjohtaja Elon Musk haukkui Thaimaa-sukeltajaa pedofiiliksi Twitterissä – Sijoittajilta heti reaktio uusisuomi 16:40 17.07

Sähköautoja tuottavan Teslan osakkeen arvo notkahti maanantaina yhtiön johtaja Elon Muskin viikonlopun twiittailujen seurauksena.


Upin Aaltola Helsingin-kokouksesta: ”Trump otti ison riskin, ja nyt nämä riskit toteutuvat” iltasanomat 09:40 17.07

Esiintymisestä aiheutunut voimakas reaktio vaikeuttaa Trumpin mahdollisuuksia laittaa kapuloita rattaisiin erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtamaan Venäjä-tutkintaan.


Trumpin ja Putinin yhteinen lehdistötilaisuus myöhästyy – kahdenkeskeinen tapaaminen päättyi hetki sitten MTV 16:33 16.07

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kahdenkeskeinen tapaaminen on nyt päättynyt, kertoo uutistoimisto Reuters. Keskinäiset neuvottelut venyvät yli puolentoista tunnin mittaisiksi.


Donald Trumpin ja Vladimir Putinin ensikommentit: ”Aika puhua suhteestamme” uusisuomi 14:29 16.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin korostavat molemmat maiden keskinäisten suhteiden merkitystä.


IS seuraa huippukokousta hetki hetkeltä: Presidentti Trumpin ja presidentti Putinin kahdenkeskinen keskustelu on alkanut iltasanomat 14:18 16.07

Ilta-Sanomat seuraa maanantaista presidenttien huippukokouksen ennakkotunnelmia, tapaamista ja jälkipyykkiä tässä artikkelissa hetki hetkeltä.


deittinsä jääkiekon ja jumboseuran maailmanmestarin sopimus Päiväkotiryhmä pakeni, – hyppäsi uuden

Uutiset