IS:n lukijat äänestivät: Pieru on Putouksen uusista sketsihahmoista hauskin iltasanomat 13:57 21.10

Lauantai-illan komediahahmot ovat jälleen täällä.


Marc Marquez varmisti MotoGP:n MM-voiton kolme kisaa ennen kauden päätöstä iltasanomat 10:58 21.10

Espanjalaisen tähtikuskin dominanssi jatkuu.


Asiantuntija Donald Trumpin Venäjä-ilmoituksesta: ”Euroopassa tuskin ollaan kovin tyytyväisiä” uusisuomi 09:32 21.10

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump haluaa Yhdysvaltojen vetäytyvän keskimatkan ydinohjukset kieltävästä sopimuksesta. Trumpin mukaan Venäjä on rikkonut sopimusta vuosien ajan.


McLaren pestaamasssa brasilialaiskuskin MTV 13:33 20.10

McLaren on Globon tietojen palkkaamassa ensi kauden testi- ja varakuljettajakseen brasilialaisen Sergio Sette Camaran. Hän korvaa Lando Norrisin, joka nostetaan 2019 McLarenin kilpakuljettajaksi.


Venäjän valtionmedia löysi tavan kertoa Bäckmanin ja Janitskinin tuomiosta iltasanomat 13:29 20.10

Suomen Nato-jäsenyyden sekä ”Venäjän demonisoinnin” vastustaminen olivat Kremlin-mielisten tiedotusvälineiden mukaan tosiasiallisia syitä, joiden vuoksi Bäckman ja Janitskin saivat tuomionsa Helsingin käräjäoikeudessa.


Siirtyykö Neymar Barcelonaan? Valmentajalta mielenkiintoinen kommentti MTV 20:46 19.10

Neymaria ollaan viety huhuissa kohti FC Barcelonaa, joskin katalonialaisseuran varapuheenjohtaja Jordi Cardoner kertoi tuoreeltaan, ettei Barcassa ole harkittu brasilialaisen jalkapallotähden hankkimista PSG:stä takaisin. Nyt soppaa kommentoi Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde.


Venäjän valtionmedia vaikenee Bäckmanin ja Janitskinin tuomioista – ”Kuuluisan ihmisoikeus­taistelijan” titteli vaihtui ”toimittajaksi” venäläistabloidissa iltasanomat 18:49 19.10

Bäckmanin ja Janitskinin tuomiot eivät ole nousseet lainkaan uutisiksi niissä Venäjän valtiollisissa ja isänmaallisissa tiedotusvälineissä, jotka ovat tähän asti seuranneet molempien toimintaa tiiviisti.


Tällä tavalla Kuopion turmabussi ajoi rampille – turman tutkijat julkaisivat videon MTV 11:30 19.10

Onnettomuustutkintakeskus on saanut pääosin selvitettyä Kuopion bussiturman kulun. Onnettomuuden taustalla vaikutti esimerkiksi kuskin terveyden takia alentunut vireystila ja heikko tuntemus ajoneuvosta. 


Räikköseltä mykistävä toteamus C Moren kysymykseen syntymäpäivälahjastaan – vastaus on yksi F1-kuskin parhaista iltasanomat 09:35 19.10

Kimi Räikkönen ei ollut juttutuulella 39-vuotispäivästään.


Kimi Räikkösen vastaus sai F1-toimittajan repeämään nauruun: ”Luulet tietäväsi kaiken minusta…” MTV 05:49 19.10

Kimi Räikkösestä kertova tuore kirja ja Minttu-vaimon sosiaalisen median päivitykset voivat antaa F1-kuskin seuraajille kuvan, että he tietävät nyt kaiken Kimistä. Kuskin itsensä mukaan hyvin paljon on vielä tietämättä.


Bäckmanin ja Janitskinin tuomiot huomioitiin maailmalla – Deutsche Welle: ”Kreml-myönteiset trollit syyllisiä” iltasanomat 21:29 18.10

MV-lehden ympärille kietoutunut rikostuomio nousi yhdeksi pääaiheistaan eurooppalaisissa nettiuutisissa.


Professori löysi irtisanomislaista pahan ongelman: ”Tämä ei enää ole työntekijästä johtuva irtisanominen” uusisuomi 19:09 18.10

”Eikö ole varomattomasti kirjoitettu?” Näin kysyy Turun yliopiston työoikeuden professori Seppo Koskinen lukiessaan hallituksen lakiluonnosta irtisanomisen helpottamisesta pienissä yrityksissä.


Rikostoimituksen Sipilän kommentti: Janitskinin rangaistus oli yllättävän kova – vankilassa hän istuisi silti enää kaksi päivää MTV 18:39 18.10

Helsingin käräjäoikeus langetti Ilja Janitskinille yllättävän kovan rangaistuksen, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


Nimet paperiin! Sergio Perez varmisti F1-paikan ensi kaudeksi MTV 18:13 18.10

Jo viidettä kauttaan Force Indian F1-kuskina ajava Sergio Perez on tehnyt tallin kanssa jatkosopimuksen myös vuodesta 2019.


Vainottu Ylen toimittaja MV-käräjien tuomiosta: "Toi luottamusta siihen, että asiat järjestyvät ja oikeutta saa" MTV 18:07 18.10

Laajamittaisen vihakampanjan kohteeksi joutunut Ylen toimittaja Jessikka Aro on helpottunut Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta. Oikeus tuomitsi Venäjä-yhteyksistään tunnetun Johan Bäckmanin ehdolliseen vankeuteen ja MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskinin lähes kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen ja mittaviin korvauksiin torstaina.


Nyt oli onnettomuus lähellä! Bussikuski ei välittänyt sillan painorajoituksista stara 18:00 18.10

Verkossa järkytystä herättäneellä videolla seurataan piinaavaa tilannetta bussikuskin laiminlyötyä sillan


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 18.10

Verkossa järkytystä herättäneellä videolla seurataan piinaavaa tilannetta bussikuskin laiminlyötyä sillan


Tästä kaikesta Ilja Janitskin ja Johan Bäckman tuomittiin iltasanomat 16:42 18.10

Helsingin käräjäoikeuden tuomio on täystyrmäys MV-lehdelle, jonka oikeus totesi poikkeuksellisen törkeän rikoskokonaisuuden julkaisukanavaksi.


”Olin yksi MV-lehden maalituksen kohteista” – Janitskinin rahahanat sulkenut haluaa 3 lakimuutosta uusisuomi 15:44 18.10

MV-vihasivuston Ilja Janitskinin masinoiman vihakampanjan kohteeksi joutunut Hanna Huumonen kokee saaneensa erävoiton oikeudessa.


Ilja Janitskin ja Johan Bäckman joutuvat maksamaan jättikorvaukset – pelkästään Sanomalle 75 000 euroa tekijänoikeuksien loukkaamisesta MTV 14:48 18.10

MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskin, Venäjä-yhteyksistään tunnettu Johan Bäckman ja kolmas jutussa tuomittu joutuvat maksamaan pelkästään kärsimys- ja haittakorvauksia yhteensä noin 85? 000 euroa.


HJKn Klauss kertoa ”alastoman nopean päätöksen muutosta

Uutiset