Hallitus ei ole helpottamassa pakolaisaseman poistamista törkeisiin rikoksiin syyllistyneiltä – Mykkänen: ”olisi pahin pelote näille henkilöille”

iltasanomat 12:26 11.10

Sisäministeriön lainsäädäntöneuvos: ”Olemme havainneet, että laissa saattaisi olla täydennettävää”


Viron uusi kokeilu ”aikasakosta” ylinopeussakon sijaan kiinnostaa Suomessakin – Viron poliisi IS:lle: ”Idea tuli autoilijoilta”

iltasanomat 06:30 28.09

Kun liikennekuolemat eivät loppuneet Virossa ylinopeussakkojen avulla, poliisi, antropologi, käyttäytymistieteilijä ja sisäministeriön sekä tieliikenneviraston edustajat päättivät muuttaa ajatteluaan.


Tutkimus: ”Isis-vaimoilla” on usein ollut aktiivinen rooli järjestössä – ”Jos naiset tuodaan takaisin, voimme säilyttää kontrollin heistä”

iltasanomat 15:17 18.09

Virkakoneisto on sisäministeriön mukaan varautunut kaikin tavoin siihen, että al-Holin Isis-leiriltä palaa ihmisiä Suomeen.


Ranska valmis ottamaan 40 siirtolaista Open Arms -laivalta

yle 00:12 19.08

Maan sisäministeriön mukaan maahanmuuttajien on oltava "suojelun tarpeessa", kertoo New York Times.


Uusi rahankeräyslaki astuu voimaan maaliskuussa 2020 – mahdollistaa pienemmät keräykset pelkällä ilmoituksella

yle 13:28 14.07

Sisäministeriön virkamiehen mukaan lakiuudistus tarvittiin, koska nykyinen lupamenettely on koettu liian raskaaksi.


Kambodzha perui ideansa vip-vankilasta – rahalla olisi saanut parempia sellejä

iltasanomat 22:57 11.07

Sisäministeriön edustaja perusteli perumista hallinnollisella kokemattomuudella.


Hallitus vaihtuu Kreikassa – Konservatiivit rökittivät vasemmiston vaaleissa

yle 19:08 07.07

Kreikan sisäministeriön vaaliennusteen mukaan nykyinen hallituspuolue Syriza saa 31,5 ja opposition Uusi demokratia 39,8 prosenttia äänistä.


Sisäministeriön kansliapäällikkö Ilkka Salmi: Palaavia Isis-naisia odottaa rikostutkinta – "Rikosten selvittäminen ainakin teoriassa mahdollista"

yle 10:06 26.06

Salmi ei osaa antaa suoraa vastausta siihen, pitäisikö Suomen auttaa Al-Holin leirillä olevia naisia ja lapsia palaamaan kotiin.


Katso suorana hallitusohjelman julkistamista: Hallitukseen tulee 19 ministeriä, keskustalle valtiovarainministerin salkku, vihreille sisäministeriön, aktiivimalli puretaan – Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 01:33 03.06

"Vajaan neljän viikon urakka on nyt takana. Hallitusohjelma on valmis ja ministerijako on tehty", tviittasi hallitustunnustelija Antti Rinne sunnuntai-iltana.


Katso suorana hallitusohjelman julkistamista: Hallitukseen tulee 19 ministeriä, keskustalle valtiovarainministerin salkku, vihreille sisäministeriön – Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 01:33 03.06

"Vajaan neljän viikon urakka on nyt takana. Hallitusohjelma on valmis ja ministerijako on tehty", tviittasi hallitustunnustelija Antti Rinne sunnuntai-iltana.


200 miljoonaa veron­maksajien 2–0-maalin Pohjanpalon syötöstä! tätä mieltä ruokailijat vanhemmat hautasivat vasta­syntyneen vuodessa yli 50 – sote­veteraani Anu

Hot topics