Syytön mies pidätettiin kahdeksi päiväksi: Rikoskomisariolle 1 260 euron sakot iltasanomat 12:26 15.12

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisarion sakkoihin vapaudenriistosta.


Sankarikoira Oskari pelasti kadonneen vanhuksen – vainusi kylmettyneen 80-vuotiaan tiheästä metsästä MTV 10:55 15.12

Sisä-Suomen poliisissa työskentelevä poliisikoira Oskari pelasti  kadonneen vanhuksen Hämeenkyrössä.


Osittain kuuro Pekka, 71, katosi sairaalasta viikonloppuna – miestä etsitty koirien ja sukeltajien avulla MTV 16:32 14.12

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja sunnuntaina Tampereen Hatanpään puistosairaalasta poistuneesta Pekka Rantalasta. Poliisin mukaan Rantala, 71, katosi kello 14–17 välisenä aikana.


Puu kaatunut radalle Kauniaisissa, junia peruttu Espoossa - Sisä-Suomen poliisi varoittaa erittäin huonosta ajokelistä - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 16:10 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 16.10: A-junat Helsingin ja Leppävaaran välillä liikennöivät normaalisti, mutta myöhästymiset ovat mahdollisia. A-junat pysähtyvät Helsingin ja Leppävaaran välillä kaikilla asemilla.


Junaliikenteen rantaradalla pysäyttänyt sähköratavaurio saatu korjattua - Sisä-Suomen poliisi varoittaa erittäin huonosta ajokelistä - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 15:15 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 15.18: Liikenneviraston mukaan rantaradan liikenteen pysäyttänyt sähköratavaurio Inkoossa on saatu korjattua. . Junaliikenteen odotetaan palaavan normaaliksi klo 16.


Junaliikenne poikki rantaradalla jopa kolme tuntia: syynä tykkylumen kaatamat puut - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 14:56 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 14.47: Sisä-Suomen poliisi varoittaa keliolosuhteiden olevan sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa ovat tällä hetkellä erittäin huonot. Tiet ovat lumisia ja erittäin liukkaita ja lisäksi tiellä oleva pölyävä lumi heikentää näkyvyyttä. Poliisi kehottaa kaikkia tienkäyttäjiä ottamaan keliolosuhteet huomioon ja käyttämään kelin ja muun liikennetilanteen edelyttämää nopeutta.


Nyt poliisikin varoittaa kelistä: ”Vakavilta loukkaantumisilta on toistaiseksi vältytty” iltasanomat 14:50 12.12

Sisä-Suomen poliisi varoittaa keliolosuhteiden olevan erittäin huonot sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa.


Poliisi kaipaa yleisön apua: tummiin pukeutunut 71-vuotias mies on kateissa Tampereella iltalehti 20:44 10.12

Noin 70-vuotias mies katosi lähdettyään kävelylenkille sunnuntaina iltapäivällä. Sisä-Suomen poliisi kaipaa yleisön apua Tampereella. Poliisi kertoo tiedotteessaan 71-vuotiaan miehen kadonneen sunnuntaina kello 14 lähdettyään kävelylenkille Tampereen Hatanpään puistosairaalasta, eikä hän ole palannut takaisin.


Poliisi pyytää havaintoja: 71-vuotias mies kadonnut kävelylenkillä Tampereella MTV 19:47 10.12

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja kadonneesta miehestä Tampereen Hatanpäällä. 


Varkaat vieneet useita lompakoita Tampereella - poliisi julkaisi kuvan epäillyistä iltalehti 11:59 10.12

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa sarjoittaneensa samoille tekijöille ainakin viisi lompakkovarkautta tai niiden yritystä kolmen päivän aikana. Teot tapahtuivat aikavälillä 6.-9. joulukuuta. Rikosten pääasiallinen tapahtumapaikka on Tampere. Poliisin alustavien tietojen mukaan tekijöitä on kolme ja heidän uskotaan olevan kotoisin Etelä-Euroopasta.


Poliisi etsii kuvassa näkyviä miehiä – jos tapaat itse teossa, soita hätänumeroon MTV 10:57 10.12

Sisä-Suomen poliisi epäilee kolmen, ilmeisesti Etelä-Euroopasta kotoisin olevan miehen syyllistyneen useisiin lompakkovarkauksiin tällä viikolla Tampereen seudulla.


Poliisi varoittaa lompakkovarkaista: "Taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja" uusisuomi 10:56 10.12

Sisä-Suomen poliisilaitos varoittaa lompakkovarkaista ja muistuttaa ihmisiä, ettei lompakoita kannata pitää avonaisissa kasseissa, taskuissa tai ostoskärryissä. 


Nokialla palaneesta hirsitalosta löytyi ruumis iltasanomat 15:14 05.12

Nokialla paloi varhain tiistaina maan tasalle hirsirakenteinen omakotitalo. Sisä-Suomen poliisi löysi myöhemmin talon raunioista vainajan.


Poliisi Keuruun terveyskeskuksen pommihuhuista: kyseessä yksittäinen puhelu, jonka soittaja toimitettu avun piiriin iltalehti 16:30 28.11

Asiasta ei ole käynnistetty esitutkintaa ja puhelun tehnyt henkilö oli toimitettu terveydenhuoltohenkilöstön luo. Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä liikkunut huhu, jonka mukaan Keuruun terveyskeskukseen olisi viety lauantaina pommi tai sellaista muistuttava esine. Poliisi on nyt tiedottanut asiasta. - Sisä-Suomen poliisilla on tietojeni mukaan ollut lauantaina 25.11.2017 yksittäisen poliisipartion hoitama tehtävä, joka liittyi terveysasemalle tulleeseen uhkaavana koettuun puheluun, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan.


Poliisi Keuruun terveyskeskuksen pommi-huhuista: kyseessä yksittäinen puhelu, jonka soittaja toimitettu avun piiriin iltalehti 15:34 28.11

Asiasta ei ole käynnistetty esitutkintaa ja puhelun tehnyt henkilö oli toimitettu terveydenhuoltohenkilöstön luo. Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä liikkunut huhu, jonka mukaan Keuruun terveyskeskukseen olisi viety lauantaina pommi tai sellaista muistuttava esine. Poliisi on nyt tiedottanut asiasta. - Sisä-Suomen poliisilla on tietojeni mukaan ollut lauantaina 25.11.2017 yksittäisen poliisipartion hoitama tehtävä, joka liittyi terveysasemalle tulleeseen uhkaavana koettuun puheluun, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan.


Mies kuoli ajettuaan nokkakolarin kuorma-auton kanssa - syynä saattoi olla sairauskohtaus iltalehti 14:54 27.11

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään kuorma-autoon Virroilla maanantaiaamuna puoli seitsemän aikoihin. Liikenne vaati kuolonuhrin Virroilla varhain maanantaiaamuna. Paikkakuntalainen mies kuoli, kun henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle, mikä johti tuhoisaan nokkakolariin kuorma-auton kanssa. Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, miksi auto ajautui väärälle kaistalle. Poliisin mukaan sairauskohtauksen mahdollisuutta ei voi sulkea pois.


Mies kuoli ajettuaan nokkakolarin kuorma-auton kanssa - syynä saattoi olla sairaskohtaus iltalehti 14:09 27.11

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään kuorma-autoon Virroilla maanantaiaamuna puoli seitsemän aikoihin. Liikenne vaati kuolonuhrin Virroilla varhain maanantaiaamuna. Paikkakuntalainen mies kuoli, kun henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle, mikä johti tuhoisaan nokkakolariin kuorma-auton kanssa. Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, miksi auto ajautui väärälle kaistalle. Poliisin mukaan sairaskohtauksen mahdollisuutta ei voi sulkea pois.


”Itkee, huutelee, silmät seisoo päässä” – Twitter-maraton paljasti, kuinka alkoholi työllistää poliisia iltasanomat 11:14 26.11

Sisä-Suomen poliisi kirjasi pikkujouluyön tehtävät Twitteriin.


Uutiset