Hallitus hylkäsi Sipilän työllisyys­lääkkeet – työ­ministeri Harakka: ”Erilainen ihmis­kuva kuin edellisellä hallituksella”

iltasanomat 06:13 19.09

Rinteen hallitus ei halua ”käskyttää”, vaan uskoo työpaikkojen lisäämiseen muun muassa palkkatuella, työperäisen maahanmuuton remontilla ja paikallisen sopimisen edistämisellä.


Hallitus hylkäsi Sipilän työllisyys­lääkkeet – työ­ministeri: ”Erilainen ihmis­kuva kuin edellisellä hallituksella”

iltasanomat 06:13 19.09

Rinteen hallitus ei halua ”käskyttää”, vaan uskoo työpaikkojen lisäämiseen muun muassa palkkatuella, työperäisen maahanmuuton remontilla ja paikallisen sopimisen edistämisellä.


Kommentti: Sipilä löi viimeiset rätinkinsä pöytään, eivätkä Rinteen hallituksen rivit pj-vaihdoksella simsalabim suoristu

iltasanomat 17:22 07.09

Juha Sipilän tavaramerkiksi muodostuivat härkäpäisyys, äkkinäiset käännökset ja hallituksen erolla uhkailu. Sipilän mukaan vikkeliä liikkeitä tarvitaan myös hänen seuraajaltaan Rinteen hallituksessa, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen uutistuottaja Hanna Vesala.


Keskustan puheenjohtajavaalin ehdokkaiden takana kuplii linjariita – Kouvolassa äänestetään tulevaisuuden lisäksi myös menneestä Sipilän kaudesta

yle 11:30 06.09

Uusi puheenjohtaja joutuu palauttamaan äänestäjien lisäksi omien rivien uskoa puolueeseen.


Mitä Postille pitäisi tehdä? Katso 4 vaihtoehtoa Sipilän pörssiajatuksista Rinteen "sote-ideoihin"

yle 09:03 04.09

Antti Rinteen hallitus etsii vuorostaan Postille ratkaisua, jolla yhtiö pärjää ja posti kulkee.


Keskustan puheenjohtajakilpailu kiristyy, tunnetut puoluevaikuttajat leiriytyvät – Saarikolta tuki Kaikkoselle, konkareilta Kulmunille

yle 08:46 03.09

Juha Sipilän seuraaja valitaan ensi viikonloppuna Kouvolassa.


Kommentti: Sipilä on mainettaan parempi mies, mutta ei tarvitse sädekehää

iltasanomat 19:16 02.09

Sipilän kausi maan ja keskustan johdossa ansaitsisi kriittisemmän läpivalaisun, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Olli Waris.


Uutuuskirjasta paljastuu erikoisen tuliaislahjan taustat: Miksi Sipilä antoi Macronille lahjaksi RoPS:n pelipaidan ja miten Helena Petäistö liittyy asiaan?

MTV 13:55 02.09

Kirjailija Risto Uimonen kertoo Juha Sipilän pääministerikaudesta kertovassa kirjassaan mielenkiintoisen tarinan Sipilän ja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin tapaamisesta.


Analyysi: Uutuuskirjassa Juha Sipilää suitsutetaan poikkeuksellisesta rohkeudesta, mutta rohkeudella on hintansa

yle 09:00 02.09

Risto Uimosen mukaan kolmen puolueen porvarihallitus oli Sipilältä rohkea ratkaisu, mutta sen voi nähdä myös Sipilän ensimmäisenä ja kohtalokkaana virheenä, kirjan lukenut politiikan toimittaja Pekka Kinnunen arvioi.


Sipilä uutuus­kirjassa: Kodin tarjoaminen turvapaikan­hakijoille oli virhe – ”Viesti meni väärään osoitteeseen”

iltasanomat 09:00 02.09

Sipilä kertoo Risto Uimosen Tulos tai ulos -kirjassa katuvansa Ylelle tulistumista. Sipilän mukaan myös oman talon tarjoaminen turvapaikanhakijoiden käyttöön oli jälkikäteen arvioituna virhe.


Niinistöltä uutuuskirjassa tunnustusta Sipilälle – Soinille piikki

iltasanomat 09:00 02.09

Sipilän ja Niinistön ainut ryppy liittyy kesän 2017 tapahtumiin. Niinistön mielestä Sipilän hallituksen olisi pitänyt jättää eronpyyntö.


Sipilä uutuuskirjassa: Kodin tarjoaminen turvapaikanhakijoille oli virhe – ”Viesti meni väärään osoitteeseen”

iltasanomat 09:00 02.09

Sipilä kertoo Risto Uimosen Tulos tai ulos -kirjassa katuvansa Ylelle tulistumista. Sipilän mukaan myös oman talon tarjoaminen turvapaikanhakijoiden käyttöön oli jälkikäteen arvioituna virhe.


Soinin uhkavaatimus ajoi Sipilän ja Orpon pahaan kiistaan – ”Juha haukkui meidät kolmena päivänä peräkkäin”

iltasanomat 09:00 02.09

Sipilän oksennuspussihuumori ei iskenyt uutuuskirjan mukaan kokoomuslaisiin.


Yle selvitti: Iso osa Sipilän hallituksen erityisavustajista etsii yhä töitä – "On ollut aikaa tutustua lapsiin, toivottavasti töitä löytyy"

yle 15:24 25.08

Merkittävä osa viime hallituskauden kärkiavustajista on siirtynyt lobbaajiksi joko etujärjestöihin, viestintätoimistoihin tai yrityksiin.


Kommentti: Keskusta käänsi takkinsa Lintilän johdolla 180 astetta Sipilään aikoihin verrattuna

iltasanomat 11:44 15.08

Keskusta on tehnyt talouspolitiikassaan muutamassa kuukaudessa 180 asteen suunnanmuutoksen. Kasvot sille antaa lisävelkaa kahmiva valtiovarainministeri Mika Lintilä, Juha Sipilän entinen luottomies, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Rinne budjetista: Huolehdimme siitä, että ihmisten ostovoima kasvaa

yle 10:14 15.08

Sipilän hallituksen kilpailukykysopimus pienentäisi ensi vuonna käteen jäävää tuloa, jos Rinteen hallitus ei tee uusia päätöksiä.


Erityisavustajan palkka noin 4500–7900 €/kk – Rinteen hallituksen avustajien palkkoihin 32 miljoonaa euroa kaudessa

iltasanomat 09:16 15.08

Avustajamenot paisuvat 4,5 miljoonasta noin kahdeksaan miljoonaan euroon vuodessa, kun avustajien määrä lähes kaksinkertaistuu Sipilän hallitukseen verrattuna.


lapset haluavat Romaniperhettä ei seurat ovat tiedustelleet Ukrainalle hieman ennen

Hot topics