Tenniksen maailman ykkönen vei nelituntisen kärsimysmaratonin – "Tunsin kipua koko ajan" MTV 10:58 20.01

Naisten maailmanlistan ykkönen Simona Halep eteni Australian avoimissa 16 parhaan joukkoon nujerrettuaan Lauren Davisin lähes nelituntisessa tennismaratonissa 4–6, 6–4, 15–13.


Poliisit luulivat lumesta tehtyä autoa oikeaksi - sakot ”ikkunaan” iltalehti 20:28 19.01

Simon Laprise teki lumesta auton kadulle. Autosta tuli niin hyvä, että se sai sakot. Kanadalainen Simon Laprice innostui lumileikeistä. 33-vuotias mies teki Montrealin kadulle auton. Poliisit asettivat sen "ikkunaan" sakkolapun. - Halusin vain hullutella kauniina talvipäivänä, Laprice kertoo teoksestaan.


Pitkä loukkaantuminen takana – Ässät-hyökkääjälle helpottava avausosuma MTV 19:41 18.01

Yli kolme kuukautta loukkaantumisen vuoksi liigakaukaloista sivussa ollut Ässien Simon Suoranta laukoi kauden avausosumansa seitsemännessä ottelussaan.


Natsirikollisten jahtaajat lähettivät kirjeen presidentti Niinistölle – taustalla suomalaisen SS-miehen hyytävä kirje iltasanomat 15:30 17.01

Natsirikollisia jahtaava Simon Wiesenthal -keskus kiinnostui suomalaistutkijan löydöksistä ja toivoo Suomelta selvitystä suomalaisten SS-sotilaiden osuudesta juutalaisten kansanmurhaan Ukrainassa.


IL-tentti: 15 kysymystä Paavo Väyryselle: ”Menetimme lapsen vuonna 1975 synnytyksen yhteydessä” iltalehti 08:00 17.01

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen (valitsijayhdistys) paljastaa Iltalehden haastattelussa pelkäävänsä läheistensä kuolemaa ja pitävänsä vasemmistoliiton Merja Kyllöstä ”raikkaana vaihtoehtona”. 1. Suomalaiset alkoivat sotia keskenään 100 vuotta sitten. Millä nimellä te kutsutte vuoden 1918 tapahtumia? - Se on ensi sijassa kansalaissota. Sen seurauksena isosetäni joutui Tammisaaren leirille, vaikka hän ei ollut osallistunut taisteluihin. Hän oli aktiivinen kommunisti. Isoisäni erotettiin kommunistilakien nojalla Simon valtuustosta vuonna 1930. Hän oli loppuun saakka vakaumuksellinen äärivasemmistolainen, mutta äänesti kuitenkin minua, kun tulin ehdokkaaksi vuoden 1970 eduskuntavaaleissa.


Telinevoimistelutähti syyttää USA:n maajoukkueen ex-lääkäriä seksuaalisesta hyväksikäytöstä MTV 06:37 16.01

Yhdysvaltalainen telinevoimistelutähti Simone Biles syyttää Yhdysvaltain maajoukkueen entistä lääkäriä Larry Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 20-vuotias Biles kertoi asiasta maanantaina Twitterissä.


Telivoimistelutähti syyttää USA:n maajoukkueen ex-lääkäriä seksuaalisesta hyväksikäytöstä MTV 06:37 16.01

Yhdysvaltalainen telinevoimistelutähti Simone Biles syyttää Yhdysvaltain maajoukkueen entistä lääkäriä Larry Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 20-vuotias Biles kertoi asiasta maanantaina Twitterissä.


Telinevoimistelutähti syyttää USA:n maajoukkueen ex-lääkäriä seksuaalisesta ahdistelusta iltalehti 05:03 16.01

Simone Biles kertoi asiasta Twitterissä. Yhdysvaltalainen telinevoimistelutähti Simone Biles, 20, syyttää Yhdysvaltain maajoukkueen entistä lääkäriä Larry Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 20-vuotias Biles kertoi asiasta maanantaina Twitterissä. Simone Biles on Yhdysvaltain menestynein voimistelija 19 olympia- ja MM-mitalillaan.


USA:n telinevoimistelun skandaali syvenee – olympiavoittaja ja lajin supertähti kertoi hyväksikäytöstä iltasanomat 03:34 16.01

Yhdysvaltalainen telinevoimistelutähti Simone Biles syyttää Yhdysvaltain maajoukkueen entistä lääkäriä Larry Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


JP: Tunnettu natsien metsästäjä lähetti kirjeen presidentti Niinistölle – vaatii selvitystä suomalaissotilaiden toiminnasta toisessa maailmansodassa iltasanomat 21:59 15.01

Simon Wiesenthal -keskuksen johtaja Efraim Zuroff vaatii Suomea selvittämään, missä määrin suomalaiset SS-sotilaat osallistuivat juutalaisten surmaamiseen toisen maailmansodan aikana.


Janne Ahonen lentomäen ainoa suomalaiskisaaja - jäi toiseksi viimeiseksi iltalehti 16:36 13.01

Janne Ahonen , 40, hyppäsi Kulmin HS235-lentomäessä 170 metriä eikä päässyt toiselle kierrokselle. Ahonen oli ensimmäisen kierroksen 39:s eli toiseksi viimeinen. Itse kilpailuun Ahonen selvisi karsinnan viimeisenä miehenä. Kilpailua johtaa ensimmäisen kierroksen jälkeen Norjan Andreas Stjernen 229 metrin hypyllä ennen Simon Ammannia ja Peter Prevciä.


Tämä mies on syy siihen, että turisteja virtaa Rovaniemelle yllättäen Israelista - avaa nyt paraatipaikalle varakkaille turisteille hienostohotellin, jossa on pelkkiä sviittejä iltalehti 08:02 13.01

Mitä tarjota israelilaismiljonäärin syntymäpäivään toukokuussa? Simon Biton vei pohjoisrajalle pilkille. Viime vuodet on puhuttu paljon Lapista ja kiinalaisista, mutta Rovaniemen suurin matkailijaryhmä yöpymisissä mitattuna ovat todellisuudessa israelilaiset. Israelilaiset viettivät joulupukin kotikaupungissa tammi-lokakuussa 33 800 yötä. Ulkomaalaisista Kiina on vasta kakkosena 30 800 yöpymisellään.


Putinin tontille Ahvenanmaalle homoklubin rakentanut kaksikko oikeuteen iltalehti 09:52 11.01

Rapduo halusi osoittaa mieltään Venäjän vihamieliselle suhtautumiselle seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Far & Son -rapduon jäsenet Simon Gärdenfors ja Frej Larsson järjestivät homoklubin Venäjän presidentti Vladimir Putinin tontille Ahvenanmaalla syyskuussa 2015. Tänään kaksikko on tempauksestaan oikeudessa. Venäjän valtio ilmoitti tapahtumista poliisille sen jälkeen, kun rapkaksikko oli järjestellyt homoklubin ahvenanmaalaiselle tontille, joka on ollut Venäjän omistuksessa vuodesta 1947 lähtien.


Entisellä S Club 7 -tähdellä ei hyvin pyyhi - laittoi Brit Awardin myyntiin - riitelee kaikkien kanssa iltalehti 22:58 10.01

S Club 7 -yhtyeen Paul Cattermole kaupittelee Brit Award -pystejään Ebayssä pilkkahintaan. Muistatteko S Clun 7 -yhtyeen? Tuon Spice Girls -velho Simon Fullerin luomuksen jolla oli oma televisiosarja. Yhtye oli suosionsa huipulla vuosituhannen vaihteessa, ja se valoitti listoja kappaleillaan Bring It All Back, Reach ja Never Had A Dream Come True.


Sinisten Elo: Rinteeltä vakava virhe - ”syytä pahoitella sanavalintaa” iltalehti 13:58 06.01

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Simon Elon mielestä SDP:n Antti Rinteen käyttämä ”niskalaukaus”- sanavalinta oli vakava virhe. - Kielikuva hallituksen antamasta niskalaukauksesta työttömille oli sitaatti Rinteen saamasta palautteesta, mutta se ei vapauta vastuusta. Kaikkea saatua palautetta ei yksinkertaisesti kannata toistaa, Elo kirjoittaa tiedotteessaan. Elo toivookin, että Rinne pahoittelisi esille nostamaansa kansalaispalautetta.


Simon Elo tylyttää SDP:n Rinnettä: ”Ainakin yksi asia yhdistää demareita ja muita suomalaisia” uusisuomi 18:06 04.01

Hallituspuolue sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo katsoo, että pääoppositiopuolue SDP on vailla uskottavaa johtajaa.


Ruotsalainen uusnatsijohtaja sai ehdollista ja sakkoja Hitler-tervehdyksestä iltasanomat 16:05 02.01

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg on tuomittu ehdolliseen vankeuteen ja sakkoihin hänen tehtyään mielenosoituksessa Hitler-tervehdyksen. Tuomiosta kertoo Expressen.


Ruotsalaiselle uusnatsijohtajalle ehdollinen vankeustuomio Hitler-tervehdyksestä iltalehti 15:10 02.01

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg sai ehdollisen vankeustuomion ja sakkoja mielenosoituksessa tehdyn Hitler- tervehdyksen takia. Tukholman käräjäoikeuden päätöksen mukaan Lindberg syyllistyi kiihotukseen kansanryhmää vastaan. Tuomio liittyy Pohjoismaisen vastarintaliikkeen 12. marraskuuta vuonna 2016 Tukholman keskustassa järjestämään mielenosoitukseen. Mielenosoituksen yhteydessä puhkesi useita väkivaltaisia yhteenottoja natsien ja natsien vastustajien välillä. Poliisi pidätti yli sata mielensoitttajaa.


Täydellinen nainen! Huippumalli Kelly Bensimon säväytti valkoisissa bikineissä stara 08:00 30.12

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa


Uutiset