Simontaipaleen kisat päättyivät pettymykseen: "Annettavaa jäi jokaiselta ukolta" jatkoaika.com 20:16 25.04

Vuonna 2002 syntyneiden ikäluokan superlupauksen Kasper Simontaipaleen mielestä tulostaulun lukemat eivät kerro koko totuutta Suomen ja Yhdysvaltojen välisestä tasoerosta.


11-0! Pikkuleijonat latoo liukuhihnalta maaleja kuolemanpelissä - järisyttävät lukemat iltalehti 17:00 23.04

Suomi johtaa Sveitsiä kahden erän jälkeen 11-0 ja on etenemässä MM-kisojen puolivälieriin. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


10-0! Pikkuleijonat latoo liukuhihnalta maaleja kuolemanpelissä - järisyttävät lukemat iltalehti 17:00 23.04

Suomi johtaa Sveitsiä kahden erän jälkeen 10-0 ja on etenemässä MM-kisojen puolivälieriin. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Pikkuleijonat heräsi viime hetkellä! Latoo liukuhihnalta maaleja kuolemanpelissä - järisyttävät lukemat iltalehti 17:00 23.04

Suomi tarvitsee varsinaisen peliajan voiton Sveitsistä, jotta se etenee MM-kisojen puolivälieriin ja välttää putoamissarjan. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Pikkuleijonat heräsi viime hetkellä! Latoo liukuhihnalta maaleja kuolemanpelissä - tilanne jo 7-0 iltalehti 17:00 23.04

Suomi tarvitsee varsinaisen peliajan voiton Sveitsistä, jotta se etenee puolivälieriin ja välttää putoamissarjan. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Pikkuleijonat heräsi viime hetkellä! Latoo liukuhihnalta maaleja kuolemanpelissä iltalehti 17:00 23.04

Suomi tarvitsee varsinaisen peliajan voiton Sveitsistä, jotta se etenee puolivälieriin ja välttää putoamissarjan. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Pikkuleijonat heräsi viime hetkellä! Latoi heti neljä maalia kuolemanpelissä iltalehti 17:00 23.04

Suomi tarvitsee varsinaisen peliajan voiton Sveitsistä, jossa se etenee puolivälieriin ja välttää putoamissarjan. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Pikkuleijonat heräsi viime hetkellä! Johtaa Sveitsiä kuolemanpelissä iltalehti 17:00 23.04

Suomi tarvitsee varsinaisen peliajan voiton Sveitsistä, jossa se etenee puolivälieriin ja välttää putoamissarjan. Pikkuleijonat sai unelma-alun MM-kisojen alkulohkon päätöspeliin Sveitsiä vastaan. Pelikellossa oli vasta 2.26, kun nelosketjun Aarne Intonen laukoi Suomen 1-0-johtoon Kasper Simontaipaleen tarjoilusta.


Sveitsin kapteeni Simon Knak: "Kun voitamme, pukukopissa on juhlat" jatkoaika.com 15:30 23.04

Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Sveitsin joukkueessa on harvinainen yksityiskohta. Joukkueen kapteenina toimii Simon Knak, joka ei kuitenkaan kuulu kisojen pääikäluokkaan.


Juuri eronnut Adele on jo valmis deittailemaan: ”Avioliitossa ei ollut romantiikkaa enää vuosiin” iltalehti 23:30 22.04

Laulaja Adelen ja aviomies Simon Koneckin liitto päättyi jo joulun jälkeen, kertoo Mirror. Moninkertainen Grammy-voittaja, menestyslaulaja Adele, 30, ilmoitti perjantaina eronneensa aviomiehestään Simon Koneckista, 45. Pari alkoi seurustella vuonna 2011, ja naimisissa he olivat kolme vuotta. Heillä on vuonna 2012 syntynyt poika Angelo. Mirror-lehden mukaan ”avioparin välillä ei ollut romanttista rakkautta enää moneen vuoteen”. Pari erosi jo joulun jälkeen.


Adele ja Simon-puoliso elivät ennen eroa vuosia erillään: ”Lopulta täytyy hyväksyä, että jokin ei toimi” iltasanomat 11:45 21.04

Adelen ja Simon Koneckin kerrotaan eläneen erillään jo pitkään ennen eroa.


Laulajatähti Adele ja Simon Konecki: Avioero! iltasanomat 06:35 20.04

Brittiläinen poplaulaja Adele eroaa aviomiehestään Simon Koneckista.


Adele ja aviomies Simon Konecki: ero! iltalehti 06:07 20.04

Brittilaulaja Adele ja hänen aviomiehensä eroavat. Adele, 30, ja hänen aviomiehensä Simon Konecki ovat eronneet, kertoo The Guardian. Adelen edustajat Benny Tarantini ja Carl Fysh ilmoittivat uutisesta perjantaina lähettämässään tiedotteessa.


Huomasitko miehen, joka juhli Naisleijonien hetkellistä maailmanmestaruutta ilman paitaa? Villi tuuletus tv-kuvissa ei kaduta: "Pitää vetää sata lasissa" yle 18:58 15.04

Naisleijonien jatkoaikamaalia tv-kuvissa ilman paitaa tuulettanut Timo Simonen ihasteli MM-finaalin tunnelmaa. Katso videolta, kuinka täysi halli juhli Petra Niemisen lopulta hylättyä maalia.


Ässät julkisti uusia sopimuksia ? kaksi ruotsalaispakkia vahvistukseksi jatkoaika.com 14:38 15.04

Ässät on solminut kolme uutta sopimusta Jakob Stenqvistin, Simon Åkerströmin sekä Aleksi Matinmikon kanssa. Lisäksi Sami Lähteenmäki ja Lauri Kulmala ovat tehneet jatkosopimukset.


Sinisten tulevaisuus veti Simon Elon vakavaksi – ”Eduskunnasta ei pudota, sinne ei vain tulla valituksi uudelleen” iltasanomat 00:34 15.04

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo oli vuorokauden vaihtuessa vakavana.


Kommentti: Sampo Terholle lankeaa poliittisen arkun­kantajan homma iltasanomat 09:49 08.04

Puheenjohtaja Sampo Terho muutti ehdokkaaksi Helsingistä Uudellemaalle. Hänen läpimenonsa on enemmän kuin epävarmaa, sillä Jussi Niinistö ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo (sin) ovat profiloituneet puheenjohtajaansa enemmän.


Simon Elo: Sinisillä on tulevaisuus myös ilman Soinia iltasanomat 09:22 05.03

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoo STT:lle, että puolueella on tulevaisuus myös ilman ulkoministeri Timo Soinin ehdokkuutta.


Simon Elo: Näin hallitus purkaisi sote-jumin – ”Kevyt notifiointi valinnanvapaudelle” uusisuomi 14:49 26.02

Juha Sipilän hallitus tulee huomisessa esittämään sote-uudistuksen erillistä oikeusvarmuusmenettelyä tai ”kevyttä notifiointia” vastaukseksi perustuslakivaliokunnan vaatimuksiin, kertoo sinisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo.


Uutiset