Kommentti: Arsenal on hurjassa vireessä – uhkakuvat leijuvat silti ilmassa iltasanomat 20:16 23.09

Emiratesin yllä oli sunnuntain ottelun päättyessä pilvetön taivas, mutta tummat pilvet vaanivat yhä stadionin ympärillä, kirjoittaa Lari Seppinen Lontoosta.


Kommentti: Nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelu isketään Lontoossa – kaksi parasta ei silti koskaan ehkä kohtaa iltasanomat 15:25 22.09

Ammattinyrkkeily on villi bisnes, jossa itseään voi nimittää maailmanmestariksi kohtaamatta pahinta kilpailijaansa, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Suomen aselaki ei kykene estämään kaikkia laittomia aseen hankintoja MTV 21:23 21.09

Suomessa aseen hallussapito on yksi tiukemmin säädeltyjä EU:n alueella. Aseen hankkiminen luvatta on silti hyvin mahdollista laeista huolimatta.


Junaliikenteen häiriö ohi – myöhästymisiä kuitenkin vielä odotettavissa loppuillalle MTV 21:09 19.09

Junaliikenne on jälleen palautunut melkein normaaliksi Etelä-Suomessa. VR kehottaa matkustajia silti varautumaan myöhästymisiin loppuillan ajan.


Chemnitzissä kuoliaaksi puukotetun ystävä: Ihmiset todella pelkäävät, mutta silti tämän tapauksen hyväksikäyttö on törkeää MTV 22:26 18.09

Itäsaksalaisen Saksin osavaltion viranomaiset korostavat, että ulkomaalaisten tekemien väkivaltarikosten määrä ei ole kasvanut huolestuttavasti. Siitä huolimatta ihmiset pelkäävät ja tuoreet henkirikokset lisäävät tätä pelkoa.


David Guettan musiikkia on striimattu yli 10 miljardia kertaa – avautuu IS:lle vanhasta pelostaan: ”Motivaatio tuleekin siitä, että pelkää menettävänsä asemiaan” iltasanomat 13:45 17.09

David Guetta on supertähti itsekin, mutta ihmettelee silti miten hänen lounasseuranaan on välillä Madonna. IS:n haastattelussa Guetta kertoo ottavansa jatkossa rauhallisemmin.


Tylysti hävinnyt Sebastian Vettel vahingoista: "En ole satuttanut itseäni" MTV 10:13 17.09

Sebastian Vettel on jo 40 pisteen takamatkalla mestaruustaistossa Lewis Hamiltonia vastaan. Vettel muistuttaa kaiken olevan silti hänen omissa käsissään


Levytysuransa päättävä Mikko Alatalo vetoaa myös nuoreen yleisöön – myi loppuun helsinkiläisen punkluolan iltasanomat 11:05 16.09

Mikko Alatalo, 67, julkaisee tällä viikolla uuden levyn, jonka sanoo jäävän viimeisekseen. Laulaminen ei silti lopu.


Ferrarin viime vuoden katastrofi ei tuo muutoksia – "Kuka olisi niin hullu?" MTV 10:12 16.09

Ferrarille viime vuoden Singaporen GP oli karmaiseva Sebastian Vettelin ja Kimi Räikkösen keskeytettyä kolarin takia välittömästi. Tallimääräyksiä ei silti ole luvassa. 


Takamatkalla oleva Sebastian Vettel paineiden keskellä: "Olen itse suurin viholliseni" MTV 09:55 15.09

Ferrari on tehomäärissä noussut tänä vuonna Mercedeksen edelle, mutta Sebastian Vettel on silti MM-sarjassa vasta toisena 30 pistettä Lewis Hamiltonia perässä. Vettel toteaakin, että hänen olisi ”voitettava itsensä”.


Kommentti: Heikki Kinnunen tekee parhaansa, mutta Antti Litjan jurot saappaat ovat liian isot – toinen Mielensäpahoittaja-elokuva ei petä eikä yllätä mtv 08:01 15.09

Toisessa Mielensäpahoittaja-elokuvassa Heikki Kinnunen täyttää Antti Tuurin saappaat kelvollisesti, mutta Tuuria jää silti ikävä. Kirkkaimmin loistavat sivuroolien esittäjät sekä naispääosassa nähtävä nuori lupaus.


Hirmumuyrsky Florence heikkenee, mutta on yhä vaarallinen – merenpinta saattaa yhä nousta MTV 05:17 15.09

Yhdysvaltojen itärannikolle iskenyt hurrikaani Florence on heikentynyt trooppiseksi myrskyksi mutta on silti edelleen vaarallinen.


Lahjakas nousukas palaa sairastauolta kysymysmerkkinä –? silti pelikansan ykkösvalinta iltasanomat 14:13 14.09

Julminin elokuun loppu meni sairastellessa. Turussa lahjakkuuden pitäisi kantaa pelikansan luottamusta Toto76-jackpotissa.


Sinkkuelämää-tähti ei menestynyt New Yorkin kuvernöörikisassa – saattaa silti olla ehdolla iltasanomat 08:21 14.09

Cynthia Nixon julistautui symboliseksi voittajaksi esivaalissa.


Kommentti: Joskus tuntuu, että finanssikriisin jälkityrskyt eivät tasoitu, ennen kuin minulta putoaa kynä kädestä MTV 06:15 14.09

Kymmenen vuotta sitten syyskuun 15. ja sitä seuranneet viikot olivat dramaattisia ja monella tapaa historiallisia. Silti en osannut mitenkään kuvitella, että vuonna 2018 askaroisin edelleen lähes päivittäin finanssikriisin seurausten parissa. Uusia käänteitä tulee koko ajan ja valitettavasti tuoreimpien suunta on huono, kirjoittaa MTV:n kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


10-vuotias joutui ampiaisten hyökkäämäksi ja grillivartaan lävistämäksi – selvisi silti hengissä! stara 16:40 13.09

Yhdysvaltalainen 10-vuotias poika on osoittautunut samaan aikaan todella huono-onniseksi ja


Ligue 1: PSG voittoon – puolivaloilla iltasanomat 12:31 12.09

Puhtaalla pelillä sarjassa jatkava PSG matkustaa ensi tiistaina Liverpoolin vieraaksi Mestarien liigassa, joten ei olisi suuri yllätys, mikäli syttyminen kotiotteluun Saint-Etienneä vastaan tuottaisi vaikeuksia. Ylivertaisen materiaaliedun myötä pisteet jäävät silti Pariisiin arviolta yli neljä kertaa viidestä.


Pelisuosikilla epäonnistuminen alla – valmentaja ei silti tingi odotuksistaan: ”Suvereenia juhlaa” iltasanomat 12:07 12.09

Värikkäistä lausunnoistaan tunnettu ravivalmentaja Erkki-Pekka Mäkinen lupaa, että Fast Time kulkee keskiviikkona kovaa Vermon radalla.


Eurooppalaiset vuosi vuodelta terveempiä - raportti varoittaa silti tupakasta, viinasta ja ylensyönnistä MTV 05:09 12.09

Eurooppalaisten terveys kohenee kohisten, mutta alueelliset erot ovat suuria, kertoo Maailman terveysjärjestön WHO:n tuore Euroopan terveysraportti.


Viulistilla vain yksi käsi – soittaa silti kuin virtuoosi stara 21:20 11.09

Toiset ihmiset eivät anna fyysisten vammojen, kuten raajojen puuttumisen rajoittaa


2023 asti Impivaara –

Uutiset