Kansanedustaja: Kela-taksi ei koskaan tullut, vanhus maksoi 130e:n kyydin itse – Välitysyhtiö silti korvausvelvollinen uusisuomi 19:10 19.07

Kela-takseja välittävä yhtiö voi joutua korvaamaan tavallisenkin taksikyydin, jos välitysyhtiö ei kyytiä asiakkaalle pysty korvaamaan.


Väyrynen perustanut virallisesti uuden poliittisen ryhmän: Taistelee silti Kansalaispuolueesta uusisuomi 14:10 19.07

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen kertoo blogissaan, että hänen uusi poliittinen ryhmänsä on merkitty yhdistysrekisteriin. Seitsemän tähden liike tähtää luultavasti vielä puoluerekisteriinkin.


Väyrynen perustanut virallisesti uuden poliittisen ryhmän: Taistelee silti Kansalaispuolueestakin uusisuomi 14:10 19.07

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen kertoo blogissaan, että hänen uusi poliittinen ryhmänsä on merkitty yhdistysrekisteriin. Seitsemän tähden liike tähtää luultavasti vielä puoluerekisteriinkin.


Ex-poliisiylijohtaja arvioi kolumnissaan: Näistä syistä Suomen poliisi onnistuu tehtävissään paremmin kuin muut MTV 10:57 19.07

On tunnettu tosiasia, että sisäisen turvallisuuden turvallisuusympäristö on muuttunut nopeasti huonompaan suuntaan, kirjoittaa kolumnissaan entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero. Suomessa tilanne on silti vielä kohtuullisesti hallinnassa.


Suomalaiset ovat hyviä velanmaksajia, mutta velkaantuneisuus on silti huipussaan – "Jos asioita pakenee, velkojat jahtaavat kahta kauheammin" MTV 09:01 19.07

Ylivelkaantuminen aiheutuu useimmin työttömyyden tai sairastumisen kaltaisesta odottamattomasta elämäntilanteesta.


Pitkäveto: Taas kelpo tärppi juoksumäärävetoihin iltasanomat 11:05 18.07

Tiistai oli tilipäivä. Keskiviikkona emme silti ota Kossua, vaan vastustamme. Päivitettynä pelikohde naisten Superpesikseen.


Pitkäveto: Juoksumäärät olivat puolellamme – tili tuli iltasanomat 22:41 17.07

Tiistai oli tilipäivä. Keskiviikkona emme silti ota Kossua, vaan vastustamme.


Mersu-pomoa kaivelee pisteiden hukkaaminen – “Meillä on silti nopein auto” MTV 14:40 17.07

Formulakauden kotikisaansa Hockenheimiin matkaavan Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff harmittelee edelliskisojen pistemenetyksiä.


Suomi hallitsi Italia-ottelua – silti tappio uusisuomi 22:49 16.07

Suomi aloitti jalkapallon alle 19-vuotiaiden poikien EM-turnauksen laittamalla Italian Vaasassa koville. Suomalaiset sössivät kuitenkin useita maalipaikkoja ja Italia voitti ottelun 1-0.


Kysely: Alkoholiuudistus ei juuri näy arjessa – silti ”askel oikeaan suuntaan” uusisuomi 08:47 13.07

Suomalaisista 63 arvioi, ettei alkoholilain uudistus juuri näy arjessa, ilmenee tuoreesta kyselytutkimuksesta.


Viivi Lehikoinen rikkoi Berliinin EM-rajan – karsiutui silti täpärästi MM-finaalista iltasanomat 19:18 12.07

Viivi Lehikoinen karsiutui nuorten MM-finaalista, mutta rikkoi aikuisten EM-rajan.


Kirjeenvaihtaja: Trumpin öykkäröinti peitti alleen kaiken muun Nato-kokouksessa – "Diplomaatit olivat pöyristyneitä" MTV 19:24 11.07

Donald Trump -showta osattiin Nato-kokouksessa odottaa, mutta silti lehdistöhuoneessa kohahti, kun Yhdysvaltain presidentti avasi suunsa kokouksen alla, kertoo Seitsemän Uutisissa MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Pelicansin 18-vuotias timantti teki NHL-sopimuksen – pelannee silti Suomessa MTV 16:25 11.07

Pelicansin maalivahti Jakub Skarek on tehnyt New York Islandersin kanssa NHL-sopimuksen. Skarek varattiin tänä kesänä NHL:n varaustilaisuuden kolmannella kierroksella.


Yli kaksi viikkoa loukussa luolastossa – Thaimaassa pelastetut pojat voivat silti yleisesti ottaen hyvin: "Suurin osa menetti painoa pari kiloa" MTV 08:24 11.07

Suurin osa Thaimaan Tham Luangin luolastosta pelastetuista pojista on yleisesti hyvässä kunnossa huolimatta siitä, että he ehtivät viettää luolassa yli kaksi viikkoa, kertoo uutistoimisto Reuters.


Heidi Sabanadesanin kolumni: Antaisitko lapsellesi huumeita? iltasanomat 08:08 11.07

Syömme itseämme varhaiseen hautaan. Silti lihavuus on tabu, kirjoittaa Heidi Sabanadesan kolumnissaan.


Seura: Yli kolmasosa suomalaisista pelkää Trumpin ja Putinin jakavan Eurooppaa etupiireihin – tapaamiseen uskotaan silti hyödyttävän Suomea MTV 10:23 10.07

Seuran tutkimuksen mukaan 36 prosenttia suomalaisista pelkää Donald Trumpin ja Vladimir Putinin jakavan Eurooppaa etupiireihin eurooppalaisten mielipidettä huomioimatta.


Vanhuksien ihmisoikeuksien toteutumisessa on isoja puutteita ja hoitohenkilökuntaa ei ole riittävästi – asiantuntijoita ikääntyminen ei silti huoleta MTV 09:44 10.07

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kiinnittänyt huomionsa siihen, että vanhusten hoidossa ei ole riittävästi hoitohenkilökuntaa. Alkuvuodesta 62 prosenttia kaikista Etelä-Suomen aluahallintoviraston valvontakäynneistä koski vanhusten hoivapalvelujen laiminlyöntejä.


Suomen 16-vuotias yleisurheilulupaus voitti kaksi EM-mitalia reilussa tunnissa – asiantuntija ehdottaa silti lajin vaihtoa iltasanomat 08:29 09.07

Jessica Kähärän suoritus nuorten EM-kisoissa Unkarissa hämmästyttää.


Shoko Asahara teloitettiin Japanissa – mystinen Korkein totuus -kultti on hajalla, kostoiskuihin varaudutaan silti iltasanomat 06:47 08.07

Japanin vuoden 1995 metroiskun tehnyt kultti oli sekoitus joogaa, uskontoa, terrorismia, murhia, kemiallisten aseiden tuotantoa, tiedettä ja huipputeknologiaa.


Älypuhelin sitoo ja vie aikaa, silti sellainen löytyy useimmilta – "sen pitäisi aina olla kädessä" MTV 20:03 06.07

Älypuhelimen käyttö sekä monipuolistuu että lisääntyy. Puhelimesta on tullut luonnollinen kädenjatke arjessa. Mobiiliverkko-operaattori Elisan teettämässä Näin Suomi kommunikoi -tutkimuksessa kävi ilmi, että lähes 40 prosenttia suomalaisista kokee ainakin jonkinlaista riippuvuutta älypuhelimestaan.


alkaa valistaa löytynyt valtava taistelee nyt

Uutiset